Jump to content

Sex' n Combi

Full member
 • Content Count

  2,744
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Sex' n Combi


 1. Ik ben bezig met een groententuin aan te leggen voor vrienden van mij, het is niet om weed te kweken, maar boontjes, tomaten, paprikas enzo...

   

  Toch moest ik meteen aan wietforum denken om wat advies in te zamelen voor een iirrgatiesysteem, het te bewateren oppervlak is zo een 37m²

   

  Het idee is eerst te mulchen ( http://nl.wikipedia..../Bodembedekking ) en daaronder een druppelsysteem of iets dergelijks te leggen, alleen heb ik geen enkel verstand van hydro systemen.

   

  Het systeem zou gestuurd worden met de kraan en/of toekomstig regenwater reservoir.

   

  Ik zoek iets kwalitatief dat lang mee gaat en weinig onderhoud vraagt.


 2. een zaadje kan tot 2 weken duren voor het bovenkomt.

   

  dit is wat ik doe en bij mij komen alle zaadjes uit.

   

  neem een wat, maak ze nat en knijp er daarna redelijk hard in zodat de druppels eruit vallen, maar ook niet op je hardste knijpen, maar wel stevig.... het watje is nu vochtig en niet nat.

  dan neem ik een potje met wat zaai en stek grond, klein putje met het topje van mijn pink maken, het ontkiemde zaadje erin kieperen, bedekken mat een hééél klein beetje aarde, de verstuiver nemen en goed vochtig maken, plastic keukenfolie eroverheen en enkele dagen wachten, en voila, 100% succes bij mij.


 3. je zult zeker een goede papa worden Casto!

   

  Plannen.... ideale situaties zie je maar weinig en jouw intenties laten zien dat je een zorgzaam type bent die zijn best doet... dat komt helemaal goed... geniet van deze goddelijke momenten!

   

  Dat moet wel wat doen vader worden.... kan het me nu nog niet voorstellen, maar het moet een heftig iets zijn.

   

  Nog een fijne dag verder!


 4. had graag gekomen, spijtig dat het zover is voor mij en heb geen auto ....

   

  Daarom ga ik ook met de trein. Zo moeilijk is het leven niet hoor!

   

  En nou een kaartje kopen en broodjes smeren! We zien je daar wel...

   

  Ik kan je verzekeren dat zonder geld het leven hier wel degelijk moeilijk is.


 5. Nog iets vergeten, diegene die in volle grond zaten heb ik nog goed in de gaten mogen houden bij regenweer, anders waren ze waarschijnlijk allemaal op de composthoop beland... naar mijn ervaring waren deze niet meer schimmelbestendig dan de blueberry*grapefruit, wat geen speciale buitenpant was maar eerder voor binnen.

  Ik vind hun reclame op zijn minst misleidend, meteen ook de laatste keer serious voor mij. Want daarom had ik deze plant gekozen, ze zou zogezegd heel schimmelbestendig zijn.


 6. Super silver ga je moeten verduisteren als je een oogst wil halen, jack hetzelfde, de hindu kush zal misschien wel lukken zonder verduisteren als je ze buiten zet....

   

  Een serre is ook een optie.

   

  En je bent veels te vroeg begonnen tenzij je bomen van 4 m wilt natuurlijk.

   

  Waarom heb je geen soortje gekocht voor dit klimaat? Of woon je in spanje? Ik zou hollands hope of frisian dew van dutch passion kiezen om buiten te zetten zonder verduisteren of serre, bloot onder de hemel.


 7. Vorig jaar had ik biddy early staan van serious seeds.... ik kan je enkele dingen vertellen over haar....

   

  Er stond toen eentje bij mijn toenmalig lief in een aardepot van 20 a 25 L , deze waren bijna een maand vroeger klaar dan diegene die in volle grond zaten. Die in de volle grond hebben niet volledig kunnen afrijpen, ook is er een gesneuveld door rot.

  Ik zou deze dame in een pot zetten.... de buitenplanten waren eind oktober bijna klaar, die in de pot was de derde week van september geoogst met mooie toppen.

  Het effect beviel mij persoonlijk niet zo, vooral in het hoofd.... en eigenlijk was het een prima overdag roker en voor mij geen avond roker, waar ik graag dat knock out effect heb.

   

  Veel succes met je kweek!


 8. Onze overheden zijn niet in staat de mensen te dienen en te beschermen zoals ze dat grondwettelijk verplicht zijn. Ze zijn er enkel om de coperatieve belangen van enkele grote te beschermen.

   

  Politieke beslissingen zijn niet wetenschappelijk ondersteund, maar geduwd vanuit een popilistische belangen vermengend vermogen.


 9. En toen waren we met 8.... heb er eentje van tussenuit gehaald.... de stambladeren begonnen vreemd te doen en de northernlight van sensi hebben er precies zin in (laatste foto staan ze alle 3 naast elkaar, dit zijn grote planten voor auto's , toch ten opzichte van de rest.... ik denk dat het komt omdat sensi breed met de skunk ruderials.

   

  gallery_20996_16756_579071.jpg

   

  gallery_20996_16756_520805.jpg

   

  gallery_20996_16756_1536733.jpg

   

  gallery_20996_16756_368742.jpg

   

  Deze hieronder is hoogst waarschijnlijk de white widow van rqs

  gallery_20996_16756_290155.jpg

   

  Dit de nycd van rqs

  gallery_20996_16756_560809.jpg

   

  dit de amnesia van rqs

  gallery_20996_16756_1020808.jpg

   

  en de northernlights van sensi

  gallery_20996_16756_1264285.jpg

   

  Als ik ze oogst ga ik elke plant apart bespreken van elke breeder met een rookverslagje.


 10. wandelen in het bos is zeer rustgevend evenals met mijn handen in aarde ploeteren.... mediteren kom ik nooit toe tenzij ik er met een groep mensen aan begin.

   

  het valt me op dat het mijn geest is die mij zot maakt met continu te zeggen: "een joint zou nu toch fijn zijn ; had ik nu maar een jointje dan zou de dag veel leuker zijn ; wat heb ik nu zin om alleen maar films te kijken, blowen en te drinken ; ..... "

   

  heb er nu net eentje gerookt, maar ga wachten tot als al mijn werk gedaan is om er nog eentje te rollen, terug zien dat ik de hele dag bezig ben, en ik krijg er dan ook af en toe zin in , maar bijna elke keer heb ik de temptation kunnen weerhouden, maar merk wel dat ik 's avonds mij nog altijd steeds te pletter smoor/drink.... niet meer in de hoeveelheden van hiervoor, pakweg 4 pinten en 4 joints, maar daar ben ik dan wel serieus frikasé van.

   

  muziek is ook een goeie tip, volgende keer is aan denken...

×
×
 • Create New...