Jump to content

Hangmat

Members
  • Content Count

    174
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hangmat

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Kanaleneiland
  1. Hey Pol, Die planten staan er mooi bij, en wat een mooie fotos! Ik hoop dat je genoeg zaden van die blueberry's afhaalt, met mijn 2x ABB wordt het duimen voor een mannetje en vrouwtje.. Ik gok dat je van de 2 planten zo'n 80 zaden af zult halen, en ik gun het je van harte. Ik blijf je volgen, hou ze groen! Hangmat
  2. Mooie planten! Ik gok op zo'n 900 zaden.
  3. Ik ben benieuwd hoe je plantjes er nu bij staan.. (hint)
  4. Yes! Wat staan ze er prachtig bij Polliepol, goed werk! Ik geniet stil mee van je kweekje, hou ons op de hoogte
  5. Ik vond het best meevallen.. Weet je zeker dat het van het camerawerk komt?
  6. Het is normaal voor planten dat ze op een gegeven moment in de bloei (een deel van) hun bladeren laten vallen, maar je moet wel oppassen dat dit niet té snel gaat. Als het echt een probleem is denk ik aan een kalk/magnesium tekort (plant is vrij lichtgroen). Het kan ook dat de plant alle energie in de bovenkant (toppen) stopt, en daarom zijn bladeren laat vallen. Al kan ik niets met zekerheid zeggen zonder recente foto's, dus post die eerst, en wacht dan op andere reacties zodat je het probleem kan vaststellen. Succes!
  7. Ruilen zonder huilen doe je met PolliePol en Weiman! Beiden hebben mooie zaden op een goede manier verstuurd.
  8. Hangmat

    Knipafval bewaren?

    Ik heb mijn knipafval ook meteen (nat) in de vriezer gegooid. Maar verder weet ik ook niet in welke mate dit effect heeft op het afval, en voor hoe lang je het in de vriezer bewaren kan..
  9. Ik had buiten 2x Double Fun staan. De eerste (met 3 hoofdtoppen) een week geleden geoogst, een paarse variant, geen rot, mooie dikke buds! De tweede kon toen nog even. Een paar dagen geleden keek ik weer even en toen zaten de 2 hoofdtoppen onder de rot, hiervan is dus het grootste deel vergaan. Ik heb haar omgehakt, rotte toppen gescheiden van de rest en toen te drogen gehangen. Die rot heeft zich wel heel snel verspreidt door de toppen heen, hoelang blijven de schimmels nog actief na het omhakken? Verder nog 3 stekjes op het dak staan, maar dat zijn laatbloeiers, die kunnen nog zeker een maand (kijken hoe lang ze het volhouden..)
  10. Hey PolliePol. Tof verslagje tot nu toe, ik ben benieuwd hoe die AK's het zullen doen. Veel succes! Ik zal je regelmatig volgen gr
  11. All Cops Are Bastards? - Hangmat was gewoon een random woord dat ik invoerde als account-naam, en sindsdien ben ik Hangmat.
  12. Heel erg bedankt! Wat loopt het weer gesmeerd! Ik dacht even dat jullie heel lang weg zouden blijven, maar dat viel gelukkig wel mee. Alvast succes in de toekomst met het technisch onderhoud
  13. Dat ziet er allemaal erg goed uit! Ik ben vooral erg enthousiast over je auto haze, is deze stabiel? Zelf ben ik ook hard bezig met autoflowers, en deze kruisingen hebben mij geïnspireerd smoke on edit: Ik zie nu pas dat dit een oud topic is, excuses.
×
×
  • Create New...