Jump to content

nieuweling

Full member
  • Content Count

    461
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nieuweling


  1. On 5/1/2020 at 6:45 AM, 420man010 said:

    Tja ligt er aan aan wie je het vraagt, ikzelf zeg dat het bloeit wanneer de planten daadwerkelijk beginnen te bloeien.

    Kan namelijk tot 2 weken duren voordat dat gebeurt, zelfs dan redt je t vaak nog niet binnen de beloofde bloeitijden van de breeder :lol:

    Maar ieder zijn ding natuurlijk ;) 

    hey wat je zecht klopt zo zag ik het ook altijd begon pas te tellen zodra ze okselhaar hadden.

     

    Gr Nieuweling


  2. Hoi mede hobbyers beetje noob vraag maar hoe weetje welke week bloei je zit?vanaf wanneer tel je is dat zodra je de haartjes ziet dus begin bloei of tel je vanaf wanneer er knoppen in zitten dus topvorming?

     

    gr nieuweling 


  3. @klaver dit betreft een split gaat niet op water heb ook zonder slang test gedraaid dat is niet het probleem heb hem vandaag gevacumeerd en de juiste hoeveelheid bijgevuld en werkt nog steeds nietjes verder geen storingen het enigste wat ik gek vind is c05 daar staat ie op 10c vind dit een raadsel!!


  4. Het El capitane ik heb de Zijkant eraf waar de compressor zit en je ziet duidelijk dat het helemaal bevroren is de reden waarom ik geen error krijg van koelblok bevroren is omdat die sensor op de gedeelte zit wat niet bevriest.mischien te veel gas?

     

    124keoo.jpg


  5. Hey El capitano hij zuigt zijn eigen lucht niet aan want de uitgeblazen lucht is namelijk 25c.en van de oC naar de luchtverdeelslang is1.5 meter en de luchtverdeelslang is totaal 3meter.de reden dat ik heb bijgevuld bij testrun is namelijk dat ik 1 van de slangen niet goed had aangesloten op de buiten unit waardoor ik veel gas ben verloren het is trouwens een( split) heb veel storingen meegemaakt maar deze snap ik totaal niet!!

     

    Mvg nieuweling


  6. Goedendag beste mensen iemand een idee wat er aan de hand is,het betreft een oc6000 bij test draaien gaf die error 13 dus heb net zolang bijgevuld totdat de storing weg was maar nu koelt ie niet. De koelblok temp met moeite naar 15.5 gehaald met 4x 600 maarzodra volle met aangaat dan stijgt de koelblok temp c:01 naar 25-30c en de aangezogen lucht c:05 hoort ongeveer gelijk te zijn aan ruimte temp maar ipv dat meet ie 8.5 waarvan die dat haalt is voor mij een vraag!!aangezien ruimte temp 28 is en nog iets raars is dat de uitgeblazen lucht C:04 moet tussen de 4-16c liggen mij hij blaast 25 uit snap er niks van.iemand een idee?

     

    C:01 15.5

    C:02 29.5

    C:03 -40

    C:04 25

    C:05 8.5

    C:06 16

    C:07 30

     

    Mvg nieuweling


  7. Goedemiddag iedereen heb een vraag wil amnesia gaan zetten op aarde van bio-bizz die nu voor de derde x gebruikt gaat worden en wil bio-bizz fish mix gaan gebruiken tot aan de bloei. ik werk met Ghe flora nova lijn groei en bloei maar wil nu de groei gaan weglaten en ervoor in de plaats bio-bizz fish mix gaan gebruiken tot aan de bloei fase en dan overstappen op de Ghe flora nova bloei.Goed plan?

     

    Mvg nieuweling


  8. Hey dragon6521 klopt zijn inderdaad trips heb zojuist 100 roofwantsen uitgezet en waarschijnelijk over week weer 100 uitzetten ze hebben de planten flink aangetast en na deze ronde alle aarde weg flikkeren!! Ze hebben vandaag geen water gehad Tensio geeft 44 aan dus staan nog nat ga ze denk ik vrijdag weer geven en nieuwe foto's weer uploden.

     

    Mvg nieuweling

     

     


  9. Update Vandaag weer geweest en snap niet waarom ze nog steeds geen water willen ze hebben nu 6 dagen niks gehad Tensio staat op 50mbar en potten zijn nog wel redelijk zwaar maar heb ze tog gewoon gegeven en zie ook wat blad probleem hebbenL ze allemaal van beneden tot aan de helft met dit soort rare vlekken check

     

    16lwrkp.jpg

     

    j76u4g.jpg

    2zsnudx.jpg

    2w3q2h0.jpg

     

    Mvg nieuweling


  10. Vandaag weer langs geweest ze hadden afgelopen vrijdag te drinken gehad vandaag stond de tensio op 37mbar dus staan nog steeds nat drinken niet veel zo lijkt het dus 4 dagen niks gegeven ga donderdag weer kijken.ben helaas vergeten foto's te maken zal donderdag weer nieuwe maken en hier droppen.

     

    Mvg nieuweling


  11. update time

     

    vandaag weer 125L van onder gegeven buitenste pot waar tensio instond gaf 34 aan maar aan de andere kant waren de potten erg ligt dus heb ze het volgende gegeven.

     

    dag 24

     

    fn grow 50 ml

    fn bloei 40 ml

    bio bloom 25 ml

    diamand nectar 190 ml

     

    ph 5.8

    ec 1.2

     

    de fotos staan op de computer recht maar zodra ik ze upload hier op wf gaan ze liggen?

     

     

    30rqtc2.jpg

    iyitmw.jpg

    qrajxf.jpg

    sztpb8.jpg

     

    zoals jullie kunnen zien hebben ze een mooi kleurtje en zijn de toppen in de maak.

     

    mvg nieuweling


  12. na een drukke periode weinig tijd gehad voor updates maar ben weer terug.

     

    dag 20

     

    maandag hebben ze voor het eerst van onder gehad 125L,vrijdag weer langs kijken op hoeveel de tensio staat tussen de 80/100mbar krijgen ze weer 125L van onder.

     

    bio root 25Ml

    diamand nectar 190 ML

    flora nova grow 75 Ml

     

    ph 5.8

    ec 1.2

     

    temp

     

    28 dag

    22 nacht

     

    fotos van maandag dag 20

     

    2emdk6q.jpg

    2uhqu14.jpg

    r1bqkh.jpg

    351g54z.jpg

     

    mvg nieuweling

×
×
  • Create New...