Jump to content

BaLZa

Members
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BaLZa

 • Rank
  No Comment

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. 3.5 week verder, hier een paar fotos. Ze hebben wat weinig vlees op de botten (bladeren) maar voor zulke mishandelde planten ben ik dusver aardig tevreden. Verder weinig nieuws, ze krijgen af en toe wat water...thats about it for now. de amnesia's, de schatjes die meestal net wat hoger dan de rest worden (tenzij m'n ssh er naast staat) Dabney blue in 6.5 liter, deze plant was toen ze het hok in ging al ruim 2 x zo groot als de andere dabney die zo voorbij komt. Deze had meeldauw wat ik eerst even bespoten wilde hebben. Ze had eigenlijk overgepoot moeten worden maar ik was te nieuwsgierig wat ze zo zou doen, het is een beetje een spek en bonen plantje. En dat ziet er zo uit van boven: Dabney nummero 2, de veel kleinere dus. Ze doet het prima, je ziet de wortels gaan waar de peper plantjes normaal staan. Snowwhite, pracht plantje. en zo ziet het er uit met alles in het hok; zo dus... dat het maar dikke toppen mogen worden allemaal. Tata p.s. voor de fotografen onder ons, sorry voor de 'brakke' foto's (vooral zoom niveau), heb wat oorlog met de tijdelijke camera bij de buurman vandaan (k*t nikon..)
 2. als ik had gespoten met het licht aan waren ze nu geel verbrand, dor en doods geweest, dus nee De enige plekken van beschadiging zie ik in de amnees helemaal bovenin(de 2 plantjes links met dunner vingerig blad) , opgerolde puntige top blaadjes, die komen door de wisseling van ongeisoleerde garage (door verhuizing, nacht temp van 5 graden) naar geïsoleerde zolder van 19 graden nacht temp. de tweede plek zijn 2 vingers van de middelste plant bovenste grote blad die niet goed los gekomen zijn van elkaar, dit zal ongetwijfeld ook van enige stress zijn gekomen. Mocht ik iets over het hoofd zien, let me know
 3. ik vermoed dat je doelt op de residu van de spuitzwavel, dat geeft wit/kalk achtige vlekken.
 4. plonz: ja dus ff gespoten tegen schimmels, daarna tegen beestjes, nu 4 daagjes verder ziet het er zo uit.
 5. hey wat leuk, ik heb de amerikaanse stek hier staan er van, helaas te mini om al direct af te bloeien ter vergelijking maar toch, we moeten ter zijner tijd maar ff contact hebben dan kan je proeven of jou zaad plantjes beetje in de buurt kwamen. keep'm green !
 6. Goed, na een verhuizing is het tijd voor mijn eerste verslag vanuit me nieuwe spot. Aangezien ik nog geen tijd en geld heb om een echt hok te bouwen, zoals wel gaat gebeuren, maar even snel me tentje in elkaar gezet, toch fijn om in 12 minuten een "hok" te hebben staan. elektronica een 30 minuten, 1.5 uur voor het grond mengen en plantjes planten (en dat voor maar 4 stuks, tis triest) ok de set-up, de tent is geloof ik een darkroom, 1x1x2 meter. 400watt philips son-t plus, lumatech evsa er op (de niet dimbare variant, wel met booster meuk (whatever that might do) 500m3 filter, afzuiger is momenteel een buis zuiger van s-vent, bk150 a 495m3 die op amper de helft van zijn vermogen draait. 4 bakken grond van pak em beet 13-15 liter, met me eigen grondmix bestaande uit kwaliteit zwarte aarde, wormenmest, bio korrel mest (6-5-10+4) en een paar handjes perliet. Ze staan sinds gister in de nieuwe aarde, in de nieuwe tent onder 12/12, daarvoor hebben ze verhuizing overleeft onder 400watt hpi-t zonder al te veel aandacht). fotowtjuh er bij, Links 2 x amnesia (clone only cup winner) rechts achter dabney blue, rechts voor snowwhite, beide clones And off we go....
 7. Waar is de popcorn... je maakt er wel elke keer wat moois van gozer ben ook erg benieuwd naar het verdere verloop, you're being watched
 8. done mooi spul verdient support, nog niet zelf mee gekweekt maar gedeeltes ervan kunnen bekijken bij kees
 9. Dus voor zoiets als dit mag je iemand neersteken ? en waar zit dan de grens wanneer het nog wel mag, en wanneer het not done is ? en wie gaan dat dan bepalen ? Als ik jou hoofd lelijk vind, kan ik jou neersteken onder het mom van "ja maar half Nederland vind dat je een rotkop hebt, ik doe iedereen (behalve jou) een gunst. maar nee, dat zou te ver gaan, maar wanneer gaat het dan nog te ver en wanneer niet meer ? Rare kronkel als je vind dat wat dan ook het rechtvaardigt om andere mensen neer te steken, precies de kronkel waaraan de maatschappij stuk gaat. proberen een leven te nemen om wat geld en wiet...waarde en normen iemand ?
 10. ik had alleen de teksten gequote in zoverre het nodig was om aan te geven dat ik binnen een zichtbare minuut wilde reageren maar bl0wer sneller was met me alweer kicken, en ik was 3 minuten ervoor gekickt voor anti idle (correct) dus weinig twijfel over wat de reden was. het het stadium "met bl0wer praten" zijn we al een stukje voorbij, maar daarvoor had je vaker op irc moeten wezen om dat te weten. Maar whatever, het is hier op het forum al zo, nu ook op de chat, het zit iig weer op 1 lijn alleen is de laatste gezellige plek van wf nu ook omzeep. Helaas pindakaas.
 11. //edit andermans teksten quoten van de chat op het forum wordt NIET op prijs gesteld. [20:59] * You were kicked from #wietforum by Bl0wer (|DarkWhite|) Als je al niet even een halve minuut je ogen op wat anders mag houden tegenwoordig wordt het wel verdomt lastig chatten :x Thanks bl0wer! You rock! (op metallica en anouk whiii ) het blijft moeilijk om macht niet te misbruiken he.
 12. Je plant maakt een bepaalde groep hormonen aan, de auxines, die o.a. de groei sturen. Deze stoffen worden constant afgegeven maar breken gedeeltelijk af in zonlicht. Dit is waardoor planten naar de zon toe groeien, de kant waar geen zon op komt groeit harder dan de kant die wel zon ontvangt. Dit is ook waarom een plant in het donker harder groeit. Autoflowers bloeien inderdaad op 24 uur licht, ze zullen dan wat kleiner blijven dan met een donker periode, maar de aanmaak van groei hormonen gaat wel gewoon door dus ze groeien wel, alleen minder. Afgezien van eventueel wat stress door de wisselende intensiteit en kleur licht zullen ze het best wel doen dus.
 13. Grote praat weer, je kan ook blij zijn dat ze alleen je plantje mee nemen en je niet meteen 10 jaar de cel in kunnen donderen of erger, zoals bvb in china of andere vage landen.
×
×
 • Create New...