Jump to content

Sjakie46

Full member
 • Content Count

  615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sjakie46

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ook prima ruilen met Amateurkweker !
 2. met Monti kun je prima ruilen! top verpakt, voldoende postzegels en ook nog extra zaadjes thxn!
 3. Het is ook uitermate prima ruilen met Schitzo ! Prima zaden, en leuke extra's !!
 4. Dieselryders zijn geoogst, helaas niet zo veel zaden. Niet helemaal goed bestoven. ADH47 bloeit apart af, k heb al een deel goede zaden geoogst, maar een groot deel moet ook nog wel een week of 2. Apart. 4 x autoak47 vrouw staan ook mooi erbij! Nog 2 x lowryder waaronder 1 mongooltje. De autoblueberry is wel goed bestoven, staat nu in de volle grond met een gat vol lekkere grondmix. De ICE-ryders gaan niet erg snel, veel zaden kwamen niet uit. 2 zijn er wel boven, en nog een aantal zaden die ik net te ontkiemen heb gelegt. 65l kuip met 5 x ierdbei gaat lekker. Hier selecteer ik later als het geslacht bekend is de mooiste vrouw uit en zet die apart in een nieuwe 65l kuip met een lekkere aardemix. 65l kuip met 5 x ierdbei x Royal dane gaat ook zeer lekker. Hier selecteer ik ook later als het geslacht bekend is de mooiste vrouw uit en zet die apart in een nieuwe 65l kuip met een lekkere aardemix.
 5. De topbouw van mijn ADH47 is wel erg anders dan die van jou Emtee... 60 cm hoog nu, echt een top autoflower met lekker grote uitlopers en topbouw!
 6. ze groeien allemaal lekker door. Een van de ADH47. Enkele witte haartjes al, en is 45 cm hoog, maar zal nog wat meer de hoogte (en breedte) in groeien! Veel uitlopers, helaas niet goed te zien op de foto. 3 verschillende dieselryders. De diesel topbouw zie je ook bij deze autoflowers terugkomen! ik zal binnenkort met mooiers weer betere fotos posten. De plantjes zijn allemaal tussen de 40 en 45 cm hoog.
 7. Hmz vrijdag bij een spot geweest waar ik veel verwachting van had, mooi bos midden in weilanden met een flink open stuk in het bos. Helaas was dat open stuk afgezet met prikkeldraad :S geen idee waarom, want vee kan er niet komen. Maar er komen dus wel mensen. Die spot wordt dus niks. De andere spot op een eiland wordt helaas ook niets,.. blijkt dat je vanaf een wandelpad zo in de lengte over het eiland kunt kijken, daar groeit dus minder vegetatie dan verwacht, dus het zicht wordt niet geblokkeerd.. Dus dan blijven de maisspots alleen nog over Plantjes zijn nu wel deels overgepot, sommige zijn wel wat verkleurd. Nu nog 3 weken wachten voordat ze het mais in gaan dan.
 8. Wanneer ga je de mais planten poten?
 9. Heb je al eens gecheckt hoe diep je moet graven voordat het grondwater omhoog komt? Vaak hoef je niet eens water te geven als je ze in volle grond plant hoor.. de natuur gaat zn gang immers wel!
 10. Wow mooi grote plant heb je al staan! Dat gaat een flinke struik worden!!! Lekker hoor
 11. He Wakki, Gaat lekker, of niet dan Vooral je NDB groeien lekker door! En die jackberry's? ik zou ze gewoon laten gaan, dat gele trekt wel bij als je grond goed is. Die komen er wel hoor Succes man
 12. Mooie planten Emtee! Ze worden best groot voor een autoflower! Top soortje dus Chaz!! dit gaat nog ene hit worden, de AHD47. Hier de mijne.. ADH47 Nu al dikke stammetjes die ADH47
 13. Ook kun je helemaal prima ruilen met HIGHFLY! Top verpakt Top zaden Top extraatjes nogmaals dank
 14. Hey Wakki, Ik heb de bekertjes nu in een krat gezet, bekertjes zijn van onderen open en krat is gevuld met 20 potgrond. Zo hebben de wortelen waar meer ruimte. Al is het wel wat minder om ze er straks weer uit te halen, mja dat risico van dat beetje wortelschade loop ik liever dan het risico van wortelblokkade of vergeling van de plantjes door de te kleine potjes. Hee Indooo, Nee absoluut geen kuipen meer dit jaar,.. na vorig jaar weten we wel beter haha! En sneak preview? DOEN! Hi GreenRecon, Ja k snap dat je na vorig jaar een stuk voorzichtiger bent geworden,.. je spot op tv terug zien kan natuurlijk niet de bedoeling zijn,.. al heeft t ook wel zn charme natuurlijk hwhaha En je sneakpreview ziet er niceeee uit ben benieuwd man! Grtzzzzz
×
×
 • Create New...