Jump to content

Agilles

Members
  • Content Count

    183
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Agilles

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb gezien dat er Co2 flessen verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Een fles van 6kg kost ongeveer 249 euro. De vraag is hoe lang doe je ermee? Doel is om bijvoorbeeld 600ppm te halen, met een afzuiging van 1500M2.
  2. Wat zijn de voordelen en nadelen om te kiezen voor CO2 toevoeging dmv een Co2 fles ipv een generator?
  3. Temperatuur van het water heeft ook invloed op je waarde van je EC. De ph heeft bij mij ook invloed. Soms moet ik de PH corrigeren dan gaat de EC met 0,1 omhoog of omlaag.
  4. Ik ben van plan om binnenkort C02 te gaan gebruiken in mijn hok. -Kan iemand mij de afmetingen vertellen van de Biogreen generator model 1-4 KW? -wat is het verschil tussen propaan of aardgas? mvg Agilles
  5. Als je kijkt op het internet is nog steeds de Pro2 te koop. En er is weinig info te vinden over de Pro3. Kan je ook zeggen wat de belangrijkste wijzigingen zijn tussen de Pro2 en de Pro3?
  6. Je kan ook op LED gaan kweken en kijken of je dit bevalt. Wel voordelig in je stroomrekening..
  7. Ik las net dat opticlimate nu ook verkrijgbaar is in een PRO3. Misschien interessant om daar naar te kijken dederde J.
  8. @citybox: Kwam dit tegen in de gebruikshandleiding voor de opticlimate -> D:11 hysterese van de temperatuur. Deze bandbreedte kan je instellen via het panel. Nummertwee is de standaard instelling van het apparaat. Zijn er nog meer voordelen aan de Pro3 serie tov de Pro2?
  9. Gewoon proberen en kijken hoe je temperatuur is in je hok. Word het te warm en je zuiger staat maximaal dan weet je dat je tekort komt. Geluk een kansje geven! succes
  10. ga voor 600W is relatief goedkoper in aanschaf, je hebt maar 1 lamp nodig en 1 vsa. het is altijd moeilijk om daarin te beslissen.
  11. PP is een goed soortje om mee te beginnen. het is een sterke plant.
  12. als het maar 1x is gebeurd is er niks aan de hand. gebeurd het vaker, dan worden de planten erg hoog. succes
  13. Agilles

    opbrengsst

    het aantal watt is vaak het aantal gram. je moet een goeie kweker zijn en alles goed in de gaten houden. niet teveel voeding etc. je hebt 3x400watt, dus totaal 1200watt. als je voor de 1e x gaat mag je gerust 900 gram hebben, mits je opstandigheden goed zijn. succes.
  14. beetje opvoeren van te voren kan geen kwaad. je hebt een klein hokje dat scheelt ook een hoop.
  15. dek het vat goed af. meten is weten. je moet eerst je ec goed hebben en dan je ph. succes
×
×
  • Create New...