Jump to content

Mikey

Members
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Positief

About Mikey

 • Rank
  Rasta Got Soul

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Neverland
 1. Allright goed om te weten thnx voor de Info ik ga het is een rondje proberen.
 2. 400watt, zou je 500m3 afzuiging en een filter van 750m3 goed mee moeten kunnen draaien en uiteraard is een dimmer altijd handig,heb je toch meer controle over je klimaat.
 3. Nee dat lijkt me ook niet, ik heb niet veel kennis als het gaat om de kwaliteit van wat er allemaal in zit, ik las de beschrijving en merkte dat er een hoop in zat wat ik vaak hoor terug komen, en bij die complete organics als je vanaf begin tot einde met die grond wilt draaien hoe is de verhouding op 100L aarde bij jou?
 4. Altijd interessant die bio grondjes, ik heb de sannie's way al 2 rondes gedaan met volle tevredenheid, lekker makkelijk met die tabs,bacto, etc tot aan het einde van de run was nog alles groen, tussendoor deed ik er altijd nog een cocos rondje bij,gewoon puur dat meten en afzuren vind ik altijd wel leuk, merkte wel dat op coco's me ronde eerder klaar was in vergelijking met de bio ronde, maar makkelijker als bio bestaat niet, en Poldergrower wat vind jij van superbio mix van Plagron?
 5. je kan beter topkwaliteit en 1 gr-watt hebben en flufie wiet weegt niet echt zo door dus met fluff 1gr de watt halen is al een kunst op zichzelf, Skunk monster bedankt voor de info zeer duidelijk verwoord, ook denk ik dat bepaalde technieken zoals scroggen ook wel iets meet grammen kan opleveren, duurt wat langer maar levert als je het goed doet ook wat meer op.
 6. ik zie dat de zekering 16amp is, de groepen in de meterkast is ook 16amp dit kan dus zo zijn dat de zekering in de meterkast idd eerder eruit zal gaan dan de zekering op het bord, mocht ik toch een zekering erop monteren is het dan misschien handig om een 10A of 12A zekering te gebruiken?
 7. Dankjewel bosrand, ja ik vroeg me ook af of het nut heeft, vriend geeft aan mocht er ooit kortsluiting ontstaan dan klikt hij op het bord uit in plaats van in de meterkast,op de relais is alles harde kern, behalve de stekker en de contact doos, maar zoals ik jou hoor zou ik in principe het relais en de zekering van het bord kunnen halen, en een dikkere hoofdkabel gebruiken (2,5mm) ?en vervolgens zelf losse stopcontacten erop monteren ?
 8. Hallo people, Ik heb een vraag over een bordje wat ik heb gekregen van een vriend het is een bord met gavita evsa,frequentie controller 7a, davin 2x600w en er zit nog een relais op het bord, nu wil ik deze aansluiten moet ik de hoofdstekker in het stopcontact doen, die zit dus links onder bij het relais dan zak de contactdoos dus 24/7 aanstaan, daarop staat alles op aangesloten alles loopt dus 24/7 behalven de lamp die word dan uitgeschakeld door de davin nu is mijn vraag is het niet beter om de relais links onder op het plaatje eraf te halen? dit omdat er anders 24/7 spanning op blijft staan, nu is het bedoeld als extra beveiliging maar is het ook extra veilig? het gehele plaatje close-up van de relais
 9. Mikey

  Setup

 10. ziet er dik uit hoor klasse! mooi soortje zo te zien
 11. Het zit hem hier echt allemaal in de communicatie, een heel gevoelig iets hier op het forum wat ook ZEER terecht is, = veiligheid als je dan hoort tentstokken gaven vonken en dit heeft verder niks met jou als persoon te maken, maar simpelweg de manier van reageren ook ben je waarschijnlijk niet een dom persoon (GrowingP) en weet jij ook heel goed dat je op een bepaalde manier reageert om van je af te bijten echter zitten hier mensen die het beste met je voor hebben en behoorlijk serieus zijn met deze hobby, waar je als beginneling gewoon enkel naar moet luisterenen dat is echt geen hiƫrarchie maar dat is menselijk toch, iemand waarvan je weet die heeft veel kennis luister je naar, voorbeeld: Ik gaf mijn Rij instructeur ook geen les in hoe hij moest schakelen en of auto rijden. en als jou doel is beste kweker te worden, gozer ik gun het jou en meerderen gunnen je het, maar wees coachable en bewijs jezelf eerst is een goed forumlid te zijn, zonder al deze ophef, en bewijs dan dat je een paar plantjes in leven kan houden leg de lat steeds hoger voor jezelf stap voor stap, en wie weet! word jij ooit de beste hier, maar tot die dag! wees gewoon normaal
 12. Ik zie dat ze ook van die airpots verkopen, ziet er wel leuk uit, iemand al ervaring op die dingen?
 13. het advies wat lostchild geeft is niet zomaar denk ik, zijn och personen met de nodige ervaring. daarom lkkr op 250 draaien zodat je controle hebt, in plaats van continue oplossingen te moeten gaan zoeken, later kan je altijd nog naar een grotere tent, maar nu gwn 250w klimaat is belangrijker dan het aantal wattage.
 14. lekker hier blijven anders blijf je op en neer gaan, elke keer dat je stiekem toch gaat schakelen naar 400w en weer terug hahaha
×
×
 • Create New...