Jump to content

kapitein crack

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kapitein crack

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Gitaar verkrachten
  1. Nou het zit erop. Eerst 0.4 gram haze gegeten, maar na drie uur voelde ik nog geen fuck, dus de overige 0.6 ook maar opgegeten, dit keer met slagroom en boterkoek. Na een tijd niks, en in amsterdam nog anderhalve joint gehad en toen werkte het wel. Als ik binnenwas dacht ik dat het gebouw schommelde als een boot, op onregelmatige manier, en toen ik thuis in bad zat dacht ik opeens dat ik op een fiets zat, en dat ik eraf viel. Uit reflex sloeg ik mijn armen uit, tegen de badkuip natuurlijk, en door de klap kwam ik weer bij. Schip Ahoy!
  2. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Hmm ik moet de volgende dag om 16.30 werken. Maarja dat waddeneiland zit als volgt: We hadden een NS dagkaart gekocht en we wouden naar A'dam, maar 13 uur lang in amsterdam is mss wat eentonig, dus dachten we: waarom gaan we niet naar een plek waar gewoon geen fuck te doen is! Dus 's ochtends lekker trippen tussen de schapen. weer es wat anders. Schip Ahoy!
  3. Als je de volgende dag niet nuchter bent, zoals jij noemt, wat moet ik me daar bij voorstellen? Nog stoned en alles?
  4. kapitein crack

    M'n gitaartjes ^^

    Sja ik heb geen planten. Dan maar wat anders laten zien he ;)
  5. leer quoten, aub, gebruik de knop onderaan Okay. Wat ik wil gaan doen is het volgende. Eerst eet ik even lekker 8 boterhammen, dat is voor mij geen probleem, ik ben een goede eter. Dan eet ik 0.35 gram ganja, dan wacht ik een kwartier, en dan nog 0.35 gram, zodat je wat minder snel alles in een keer krijgt en out gaat ofzo. Of dit een slim idee is, dat hoor ik graag van jullie, want ik zit ergens op een fucking waddeneiland tussen de schapen straks. Wie wil er nou niet in coma liggen terwijl er schapen over hem heen schijten en zijn vrienden in paniek zijn ouders bellen dat ik knockout ben door marihuana? Ik niet Bedankt voor tips!
  6. weet je nog hoeveel gram erin zat? Ongeveer?
  7. whaha politie is het punt niet, het is maar een kleine lading, maar ik heb ouders met een verdomd scherpe neus waar ik het een aantal dagen voor moet verbergen. Zoals ik al zei stop ik het in me fiets, niemand die er naar kijkt, maar ik wil niet dat de hele garage er naar ruikt. vandaar
  8. leer quoten, aub, gebruik de knop onderaan Hmm okay maar hoeveel heb jij in de melk gestopt en wat weeg je ongeveer? Ik weet wel dat het voor mij anders ligt maar dan is het een indicatie zeg maar. Alvast bedankt!
  9. om nog even terug te komen op mijn eerste post: Zijn ballonnen geschikt of ruik je daar alles doorheen? Het voordeel is (naar mijn idee) dat het erg compact is, terwijl drie zakken in je fietslamp proppen wat lastiger is. Het kan allemaal wel, maar kleine = beter. Er moet ongeveer anderhalve gram in twee wietzakjes mee worden genomen. En bedankt voor de posts die jullie tot nu toe al hebben verstuurd Schip Ahoy!
  10. leer quoten, aub, gebruik de knop onderaan zoals ik al eerder zei, dat is niet zo :-). Je verteert het wel in je lichaam met enzymen als katalysator ofzo. Maar hoe dan ook: het werkt weet jij hoeveel je kan eten? of als je het in koekjes stopt? (blijkbaar neemt bijna niemand het puur).
  11. Hallo, Ik heb dit een paar dagen terug al eens op de chat gevraagd, maar de antwoorden die ik kreeg waren heel erg verschillend, vandaar dat ik hier even een post van maak. Ik wil weten hoeveel wiet je ongeveer kan eten in een keer. Ik bedoel gewoon wiet, dus niet in koekjes, melk of weet ik wat je er nog meer van kan bakken . Als je het zelf eens hebt gedaan, zou je dan naast de hoeveelheid ook willen vermelden hoeveel je ongeveer weegt? Ik weet dat het per persoon verschilt, maar als ik het van meerderen weet kan ik voor mezelf wel een duidelijk beeld schetsen. Bedankt voor het doorlezen! Ohja, er wordt gezegd dat puur eten niet werkt, maar dit is trouwens niet waar, het werkt wel degelijk. Schip Ahoi! KC.
  12. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Nee je snapt het verkeerd:) ik heb een opafiets met zon grote fietslamp. Aan de voorkant zit een lampje met daar achter een spiegel zodat het licht naar voren gaat. Je kan dit geheel, lampje en spiegel, loshalen, en daar achter zit nog een holte, dus je lamp doet het gewoon (ook al is mijn dynamo kapot ). Maar heb je nog tips tegen geur?
  13. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Hoe kom ik daar aan?:S supermarkt ofzo?
  14. Kapitein Crack is de vaarwateren van wietforum binnengevaren en begroet iedereen met zijn scheepstoeter. Tijdens zijn verre reizen over de woeste golven speelt de kapitein aan een stuk door op zijn gitaar.
×
×
  • Create New...