Jump to content

hijsfijn

Full member
  • Content Count

    524
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hijsfijn

  1. Idd, in Hamburg heb je bong shops en nog meer. Ook psychische dingetjes winkels. In Berlijn mag je 15 gram op zak hebben, en in het Zuiden helemaal niks. Zou het er niet op wagen, alhoewel ik mijzelf ook betrap op de gedachte als ik door DE knal en al die verlaten schuren etc zie. Zonde van de ruimte. Maar niet doen is het beste denk ik.
  2. Owjee, daar krijg je trek van zeg. Ziet er goed uit heren!! Burger van 2 kilo, wat zul je een lekkere volgende morgen hebben gehad. :lol:
  3. :lol: Zag het filmpje gister in de dumpert van GS. Erg leuk deze!!
  4. Download hier de regeerakkoorden: http://www.kabinetsformatie2010.nl/Actueel...d_gepresenteerd In het "Vrijheid en verantwoordelijkheid concept regeerakkoord VVD-CDA 30 September 2010" staat de volgende text: Overlast en criminaliteit die verband houden met prostitutie en de handel in verdovende middelen worden teruggedrongen. • Coffeeshops worden besloten clubs die alleen voor meerderjarige inwoners van Nederland toegankelijk zijn op vertoon van een clubpas. • Er komt een afstand van tenminste 350 meter tussen scholen en coffeeshops. • De minister verscherpt het landelijk beleid en ziet erop toe dat gemeenten het afstandscriterium en de overige relevante delen van het landelijk beleid in hun vergunningen handhaven. • Het kabinet komt met voorstellen zwaardere straffen te stellen op de (voorbereiding van) in- en uitvoer, teelt en (georganiseerde) handel van drugs en tot aanpassing van het onderscheid tussen harddrugs en softdrugs. Even voor al jullie die dit ook interessant vinden. Is dit nu een goede zaak, of gaat er via je bankpas een controle op je plaatsvinden eventueel? Je kan het zo gek niet meer bedenken tegenwoordig.
  5. Hmmmm, nog niet eens een bel afspraak kunnen regelen? Of mag je je nu eindelijk geen vrijgezel meer noemen?
  6. Is Kees nu een keer op stap geweest naar aanleiding van dit topic?
  7. @PH Ik absoluut niet, geen denken aan zelfs. Liever een partij voor iedereen, zodat we normaal tegen elkaar blijven doen.
  8. Listerine zou werken, tip heb ik aan Wernard gegeven, en hij heeft het uitgewerkt volgens mij. Het beste kunnen we dit soort zaken niet in het openbaar bespreken, maar aan de andere kant is het wel noodzakelijk om dit te delen. Tja, emigratie is een zeer goede straks. Heb toch geen behoefte om dit land meer op te bouwen qua economie, dit land wil mij als mens toch niet meer. Gevolgd worden van wieg tot de dood. Edit: Onze generatie heeft echt zijn eigen politiek nodig. We zitten behoorlijk onder het juk van zeer oude zienswijzen en mastodonten uit een onderdrukkend tijdperk. Nee ik geloof niet, wil graag harder rijden, gewoon mijn joint kunnen roken, wil graag geld overhouden als ik werk, europa is mij veel te duur, en ga zo maar door. Huidige politiek zal moeten verdwijnen willen we weer een normaal leven kunnen lijden. Wat een verschil he, dit land met 10 jaar terug.......... Daaaaag vrijheden!
  9. Juist mee klaarkomen man, hoe meer hoe beter. Nog nooit mijn kwakkie binnen kunnen houden. Ook niet na een ons of wat. Zou zeggen, ruk er een keer goed aan, en ervaar het!
  10. Ziet er lekker uit hoor. Die early girl ga ik volgend jaar ook maar weer eens doen. Heerlijk fruitig wietje is dat. Succes verder, en nog hopen op een paar mooie dagen he.
  11. Fucking pedofielen en ander gespuis kan overal wonen. Sterker nog, die worden gewoon door de gemeente bij je in de buurt gekwakt. Niet in de wijken waar de ambtenaren zelf wonen uiteraard. Geen plantjes hoor..................verlies je gewoon je huis mee. Hoe gekker kan het nog. pffff
  12. Ziet er niet al te mooi uit. Meestal zijn het alleen de kleine blaadjes die je hebt afgeknipt tijdens het knippen. Groot blad kan ook wel, voel en kijk goed of er wat THC opzit, zit er wat op dan kun je er wat mee. Beste is het kleinere blad wat lekker vol zit met THC. Groot blad verpoederd ook en dat vindt je terug in je shake. Hopelijk kun je hier wat mee. Succes!
  13. Wauw. Wat een ongelooflijk lekker sloeries heb je daar. Mooie spot en dito planten pik. Top!
  14. @Bacardiboy. Okido, dat had je even in je openingspost moeten zetten eigenlijk. Effin, hoop maar op een goede afloop zo. Succes ermee!
  15. @Bacardiboy Snel de boel schilderen en in een goede staat brengen. Dus ook gaatjes ff vullen en desnoods een nieuw stukkie laminaat. Dan heb je NOOIT een plantage gehad. Over die agent, gedachtespinsel van mij is dat dat ook een roker is. Waarom heeft hij zijn meerdere anders niet direct ingelicht? Hij gaat hier zijn eed voorbij als een BOA. (Buitensporig Opsporing Ambtenaar). Bij het aantreffen van "misdaad" zou hij volgens protocol het moeten melden. Dus zorgen dat de boel er netjes uitziet als hij er weer is, en voor de rest van de instanties heb je NOOIT een plantage gehad. Geen slapende honden wakker maken!!! Succes, en post nog even als de betreffende (best relaxed) agent weer langs is geweest.
  16. Wie is "hij"? En ik denk dat je nu zelf alleen je grootste vijand kan zijn. Geen politie rapport, die zijn er ook niet geweest. Geen kweekruimte meer en de woningstichting en wijkagent weten nog niks. Mkay. Kop dicht en doorlopen, en je hebt nooit een kwekerij gehad natuurlijk. Mijn naam zou haas zijn in jou geval. Maar nogmaals, wie is die "hij". Zit je op kamers oid? Succes!
  17. @Wazzup :P Met terugwerkende kracht mijn excuses man. Echt, mijn hele leven was ingestort en ik heb hierdoor soms wat radicaal gereageerd. Mijn vriendin, huis en dieren was het enige wat nog over was, letterlijk. Zaken waar ik het niet mee eens was en ben verwoorde ik niet al te best. Dus sorry voor het vervuilen van je forum. Hoe hebbie dat gedaan goos, je bent zonder ervaring (of op je oude beroep doorgeborduurd?) freelance in de industrie gestapt? Begrijp ik het zo goed, of bedoel je de groene industrie? Ik heb mijzelf omgeschoold tot linux geek, (LPI-1), en gaat me gelukkig allemaal goed af. Freelance is mijn ideaal, maar zal toch een paar jaar ervaring op moeten doen. Kun je wat adviezen de goede richting in geven? Desnoods via PB. Mijn eind doel licht eigenlijk in de programmering, maar dat is nog ver weg. Tot die tijd wordt het systemen onderhouden, of webmasteren. @TS Gewoon lekker je kweekie doen, en pak je rust. Zeer noodzakelijk. Rij lekker naar de kust en ga met een goede tjap in je hoofd de boel eens goed reflecteren. Nogmaals, pak je rust!! Succes, en mocht het noodzakelijk zijn wil ik je graag helpen. Er zijn er maar weinig die exact weten wat een burnout in houdt, tenminste dat heb ik zo ervaren.
  18. Zo jongens, mede lotgenoten hier. Zoals TS en wazzup ook een belachelijke burn out voor de kiezen gehad. Zie nu pas na 4 jaar weer een beetje het licht. (wellicht ook wel eens te grof geweest op het forum tijdens de ellende) Geloof me, er is licht aan het eind van de tunnel, hoe gek dat op dit moment ook kan klinken. Ik had last van paniek en angst aanvallen. Puur niet slapen, werken en file in file uit. Werkdruk ondervonden die je gewoon echt niet wilt. Snap mezelf achteraf dan ook echt niet. Kapitalisme is leuk, en de knaken ook. Tot het moment komt dat je gezondheid ernstig er onder gaat lijden. TS, doe maar een PB als je wat verder wil praten, ik zit nu net voor mijn examens (alles autodidactisch) en hoop daarna werk te vinden. Werk zoals wazzup doet bijvoorbeeld. Ik heb naar wat webmaster en systeembeheerders functies gekeken al. En dat is al heel wat kan ik je vertellen. Maak jezelf niet leiper dan je nu al bent, een burn-out is vreselijk. Wens het niemand toe. Succes allemaal die dit ook overkomen is.
  19. Al die bejaarden op een hoop vegen en euthaniseren. Of rijdt er even iemand die opgekropte bejaarden hokken, wat ze woningen noemen, even aan gort. Moet je toch eens kijken uit welke hoek het geweld komt, nooit van de cannabisten!!!!! Rot op naar Benidorm oid, leipe fossielen!!
  20. Scientology Kerk.................... Tom Cruise........... "Jump op de bank" (voor diegene die weten wat ik bedoel) Kneiters en kneiters gekke secte, een kennis toevallig door zijn simpele ziel in mee getrokken. Werkelijk waar een verschrikkelijke organisatie. Google maar eens op "essence trainingen" of kijk hier http://www.essencetrainingen.nl/nl/index.php Dit is een indoctrinatie centrum opgezet door die scientology kerkzooi. Mensen komen daar uit en plegen zelfmoord. Serieus. WTF doen die gasten in het openbaar hier in NL. Bel voor de gein eens de inspectie voor de volksgezondheid op en vraag eens wat voor mensen het zijn, ik heb dat gedaan voor die vage kennis van mij. Mijn haren gingen rechtovereind staan. Snap echt niet dat dit vrij mag rond lopen in NL.
  21. Tja, ziekelijke denkwijze van der "Bureau Mensch". Totaal geen benul van de werkelijkheid. Afschieten en opruimen, om het in criminele termen te houden. Wanneer gaat men nu eens zelf nadenken en de boel legaliseren. Zoooooo verschrikkelijk moe word ik van dit soort berichten. Effin, even mijn criminele dames water geven!!!
  22. :lol: Het is wel een liefhebber, hij wil het beste voor de dame.
  23. :lol: :D :D :D FF me kaak van de grond rapen. Zie dit zo voor me. Schitterend!
  24. @Steja Laat Wernard je even geheel bij praten als hij langskomt. Dat is een wandelende encyclopedie op het gebied van cannabis. Ik heb ook een keer geregeld contact met hem gehad, en ook olie van hem ontvangen. Wil je alvast weten hoe de olie op verschillende wijze wordt gemaakt kijk dan even op het forum. Een paar leden maken zelf hun eigen olie. Maar nogmaals, laat je maar eens bijpraten door Wernard.
  25. @weetje Ja dat is wel correct. Mkay. Even niet bij stil gestaan. De olie van Wernard smeer en pleur ik bijna op alles. Oren van mijn vriendin zijn vaak ontstoken, olie erin en dag later weer over. Ook op oneffenheden op de huid van haar smeer ik het. Ze vraagt er om. Terwijl ze geen cannabis gebruiker is verder. Hopenlijk kunnen we via het forum Steja aan de goede olie helpen voor zijn vader. @Steja Excuses, Wernard brouwt inderdaad een tinctuur. Dus getrokken met alcohol. Wellicht heb je al wat via een PM oid, en anders idd naar De Zwaan in Rotterdam. Hoop dat je wat goeds kan vinden, olie in tinctuur vorm werkt op zeker tegen ontstekingen of tekenbulten. Wellicht kun je de pijn er ook wat mee verzachten voor je Pa. Nogmaals sterkte.
×
×
  • Create New...