Jump to content

Optimus

Members
  • Content Count

    90
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Optimus

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Superfilm, idd Met name het karakter van Hitler is kick.
  2. Haha Ik vind dit een supervette actie van je buren moet ik zeggen.
  3. Ja mijn planten staan op het moment stil. Letterlijk en figuurlijk. Wat ik weet van stekken is dat er stresshaartjes aan kunnen zitten als ze te lang in het stekkenhok hebben gestaan. Ze krijgen dan wortelproblemen. Paarse stammetjes zijn hier ook vaak een kenmerk van. Komt inderdaad wel goed denk ik. Maare, jij hebt het toch over buitenwiet he ?
  4. Tsja.. Klopt niet wat je zegt, maargoed Heb hier geen zin meer in. Ik zoek et zelf wel uit met me'n planten
  5. Blegh Je moet beter lezen
  6. Blowmonkey : ? Lola : Als je ZADEN behandeld met bepaalde hormonen, worden er bij hun vrouwelijke kenmerken getriggerd. Hierdoor krijgt het zaadje meer kans vrouwtje te worden. Als je vrouwtje met vrouwtje wil kruisen, zorg je dat een van de vrouwtjes mannelijke bloemen aanmaakt, en maak je zaden van deze twee.
  7. Ze bestaan. 2 soorten. Feminised en Female Deze 2 worden op 2 verschillende technieken gemaakt. De ene via kruising van vrouwtje met vrouwtje (X x X = XX) (100% vrouwtje) De andere via hormoonbehandeling waardoor vrouwelijke synthese tot stand komt. Die gene die via hormoonbehandeling tot stand komt, heeft kans om toch mannelijke kenmerken te vertonen onder de juiste stress. Zonder stress, en onder redelijke omstandigheden, hebben deze zaden 99.9% kans vrouwtje te worden. Zo heb ik het mee gekregen. Heb er zelf praktisch geen ervaring mee.
  8. (XX) = 100% vrouwelijk. Deze heeft geen mannelijke genen, waardoor er geen synthese van mannelijk materiaal kan plaatsvinden. Of de stekken die ik heb van dit soort zaden afkomstig zijn weet ik niet, er komen namelijk (door de lichtstress die ik heb) geen mannelijke, maar vrouwelijke toppen uit.
  9. Lijkt mij ook niet Hoe dan ook, 100% vrouwtjes bestaan. Is een methode voor om die te maken. (d.m.v de mannelijke bloemen van een vrouwelijke plant)
  10. 100% vrouwtjes bestaan Vrouwelijke zaden <
  11. Als je het mij vraagt zijn goeie stekken 100% vrouwtje.
  12. Niet bij goeie stekken.
  13. Ahey, Ben benieuwt wat dat word.
×
×
  • Create New...