Jump to content

Missy

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Missy

  1. Hoe komen jullie aan betaalbaar geschikt hout? Ik kom op een kleine 100 euro alleen al aan hout voor 1 softbox (3250 m3). Niet echt de moeite om ze dan nog zelf te maken lijkt mij.
  2. Beperkte ruimte en wil binnenkort eens testen of het lukt om een gehele kweek in een klein kweekbakje te doen.
  3. Stel ik kweek ze in 0,2 liter potjes + ik scrog ze, hoe klein zou ik ze kunnen houden?
  4. Als je Lowryder #1 kweekt, hoe klein kan je ze dan houden? En welke methode is het meest geschikt? Ik zou ze zo klein mogelijk willen houden, wat is haalbaar?
  5. 18 watt is 59 cm lang, dus langer dan de lengte van het bovenstaande kweekkastje. Kan ik beter 10 watt tl's gebruiken.
  6. Waar zijn deze dan lekker goedkoop te krijgen? Ook Gamma/Praxis?
  7. Zijn die Gamma / Praxis lampen niet van een slechte kwaliteit? Vroeger waren die krengen altijd veel eerder stuk dan Philips tl's (voor gewoon "normaal" huishoudelijk gebruik ). Opkweken deed ik gewoon met HPS. Na een paar dagen ontkiemen in het donker. Maar het is natuurlijk veel goedkoper om dit met spaarlampen of tl's te doen. Aan hoeveel watt / lampen per kweekkastje (zie boven) zou ik genoeg hebben?
  8. Oke, ik moet een andere (goedkope) leverancier zien te vinden, deze geeft problemen en is te vaag. Ga niet het risico lopen dat ik wordt opgelicht.
  9. Ik zoek verlichting voor deze kastjes: http://tuinboetiek.nl/catalog/product_info...oducts_id=11512 Wat raden jullie mij aan? Hoeveel stuks bedoel ik dan.
  10. Waar kan je het beste spaarlampen, tl-armaturen & buizen kopen? Online, of gewoon in een winkel mag natuurlijk ook.
  11. Nou vooruit dan, eerst nog een lowryder #1 kweekje dan. Zaden zijn al besteld @ Sannie.
  12. Met een mooie oud & nieuw kaart erbij! Nette zaadjes! Mijn complimenten!
  13. Verwacht binnen enkele dagen mijn bestelling binnen.
  14. Altijd goede resultaten behaald met Canna, maar ook met Bio Bizz. Zal eens kijken wat ik doe, misschien houdt ik het wel op Bio, van Bio Bizz.
  15. Heb er daar ook 2 besteld keesthemad!
  16. Van de zomer ben ik weer van plan om een buiten en guerrilla kweek te beginnen. En dan wil ik binnenkort alvast beginnen met het opkweken uit zaad. Via een tl-buis of spaarlamp, eventueel in combinatie met ledjes, maar daar ben ik nog niet over uit. Ik weet ook nog niet hoe ik dat precies ga doen met de afzuiging. Ligt er ook aan hoe lang ze binnen staan. Start voorgroei: maart/april - start buitenkweek ~ mei (dit is een schatting, afhankelijk van het weer) Wat ik al wel heb gekocht / verzameld: Electronica 2x Kweekkast met verwarmingsmat met constante temperatuur 18/20 graden celsius - 79.00 euro, tuinboetiek.nl 1x Stekkerdoos 8-weg met overspanningsbeveiliging, 240 volt, max. 2300 watt (10/16A) - 7.99 euro, Blokker 1x Digitale tijdschakelaar max. 3500 watt - had ik al in huis Zaden, voeding e.d. 1x 10 zaadjes 'Basic seed mix' outdoor + 5 feebies - 17.00 euro, Sanniesshop 1x 40 liter zak Cocos Potgrond 'Cocopeat' Ecostyle - 6.50 euro, Tuincetrum 1x 2,25 liter 'Rhizotonic' - had ik al in huis 1x 1 liter 'PK 13-14' House & Garden - had ik al in huis 1x 1 liter Canna 'Terra Vega' - 12 euro, growshop 1x 0,5 liter Canna 'Terra Flores' - had ik al in huis 1x 0,75 liter Bio Bizz 'Bio Bloei' - had ik al in huis 1x Bio Bizz 'Buzz Off' 100 ml - had ik al in huis Overig 15x kleine potjes voor ontkiemen e.d. - 3.00, growshop 4x doseerspuit 60cc - 10,80, apotheek 2x plantensproeier groot met pomp - had ik al in huis 1x plantensproeier klein met pomp - had ik al in huis Wat moet ik nog kopen: 1x Hygrometer 1x Extra tijdklok 1x Hanna HI 9813-0 EC/PH-meter (in bestelling) - Eventuele afzuiging / ventilatie. Afhankelijk van de voortgang van de kweek. Op- en aanmerkingen zijn welkom! Wordt vervolgd!
  17. Ik heb o.a. nog een halve fles Canna Terra Flores en een halve fles Bio Bizz Bio Bloei voeding staan. Kan ik die gecombineerd gebruiken in één kweek? Of is dat niet aan te raden. Heb nog allerlei losse flessen staan die ik graag wil opmaken in één buitenkweekje ofzo. Kan ik de volgende kweek met nieuwe voeding beginnen en zijn alle restjes op.
  18. Gewoon een goedkope outdoor mix kopen. Kans dat je daadwerkelijk kunt oogsten is namelijk niet heel erg groot, tenzij je een plek hebt die niet ontdekt wordt. Niet te hoog inzetten en spreid je winkanzen.
  19. Oke, maar worden ze droog of nat geleverd? Bewaren in de koelkast?
  20. Het staat niet echt duidelijk vermeld. De basic seeds lijken me ook gewoon van Sannie Seeds toch?
  21. Als je een keuze maakt uit de basic seeds (outdoor) @ Saniesshop. Krijg je daar dan ook Freebies bij?
×
×
  • Create New...