Jump to content

Deep Blues

Members
  • Content Count

    271
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Deep Blues

  1. Hey weetje bedankt voor je antwoord. Als je zegt "mooi heet laten worden" en "paar minuten brobbelen" Mag het dan koken? Of juist onder het kookpunt?
  2. Door omstandigen kan ik niet meer roken. (4 wijsheidstanden sinds vandaag verwijderd) En om het genezing proces vlot te laten verlopen wil ik eens (tijdelijk?) overstappen naar wiet melk. Ik zou een glas halfvolle melk, met een klein beetje boter er aan toegevoegd opwarmen in de magnetron. Niet te warm. Na het opwarmen zou ik direct mijn wiet er aan toevoegen. Maar ik heb nog enkele vragen. Hoeveel gram moet ik toevoegen per liter melk? Hoeveel gram moet ik toevoegen voor 250 cl melk? En wat is de ideale temperatuur zodat de THC makkelijk kan binden? Hoelang moet de wiet intrekken? Alvast bedankt.
  3. Ze zijn gek geworden in Nederland! Voor sommige louche figuren breken gouden tijden aan.
  4. Post hier je favoriete Pink Floyd nummer.
  5. Ik vind deze van BoB ook genius, Is niet zo bekend, maar ik vind het één van zijn betere werk:
  6. Over die nr 5 had ik ook zo mijn twijfels Maar bedankt allemaal voor de reacties, zat al een tijdje met deze vragen. Ik ben blij met deze nieuwe informatie.
  7. Ik ben 20 jaar en rook nu al een tijdje (2 jaar) elke dag 1-2 joints. Maar ik heb enkele vragen over wiet en de effecten ervan op het lichaam. Deze vraag is voor (oudere) mensen die elke dag blowen en dit al voor enkele jaren: 1: Kan je je hele leven lang elke dag blowen zonder daar negatieve gevolgen van te hebben? En als je kon terug gaan in de tijd, zou je dan opnieuw beginnen met blowen? 2: Wat doet wiet met je libido/testosteronspiegel? 3: Kan je van wiet depressief worden? En soms rare gedachten teweeg kan brengen. 4: Is het normaal dat mijn zweet naar wiet ruikt? 5: Belemmert wiet de groei van je lichaam? Ik bedoel kan je bv fitnessen en toch elke dag blowen? Ik ben onlangs begonnen met sporten, maar zelf ben ik redelijk mager en zou graag wat aankomen. Zorgt wiet ervoor dat je niet of minder makkelijk aankomt in gewicht?
  8. Weet er iemand een goede (Belgische) site waar ik glazen bongs kan kopen. In de large.nl hebben ze ook glazen bongs maar niet echt mooi van design. Grtz.
  9. On this record u can space em or even make love to it. So sweet, so soft, a bit disturbing. The tittle says it all. (song starts at 1:30)
  10. Gewoon opvullen, kan je zelf ook maken dmv van cone.
  11. Heb net een leuke site gevonden, soms wel trippy maar toch wel leuk. ( Voor velen werkt gij niet maar werkt prima hier) www.seatje.tk
  12. Bedankt om te sharen, had nog niet van ze gehoord.
  13. "zwarte" amnesia ( amnesia x purple). Toch wel een lekker soortje.
  14. Heb ik al 4 keer gezien maar blijft goed, wat ik ook graag zie is "that 70's show".
  15. Ik doe dit ook op andere andere site. ongeveer 97 dollar per maand. Misschien niet veel maar gewoon om 3 min per dag bezig te zijn vind ik het toch de moeite waard.
  16. spijtig, waarom is dit zo?
  17. ik heb dit 1 keer gehad, alles ondergekotst was me 3 keer smoken en teveel gedaan. Onthou gewoon jij bent de baas en kan alles controleren. het zit allemaal in je kopje.
  18. kan iemand me uitleggen hoe je hier een poll maakt?
  19. zal ik zeker doen masteryero. smoke report volgende week dinsdag ( als ik het niet vergeet )
×
×
  • Create New...