Jump to content

Kaya

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kaya

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. eindelijk een normaal woord.. mijn dank is groot.
  2. wat wat dan wel?????? ja een autoberger.. nu wel lezen???? wat denk je dat een 125kwa aggregaat weegt.. effe tillen met zijn 3en haha. denk je dat de politie zelf wat opruimd??????? daar hebben ze mensen voor. hoe jammer dan ook.....
  3. nou jongens 1 ding delen we: de liefde voor wiet. voor de rest zijn jullie doofstom of kunnen niet lezen. ik wens jullie een super kweek toe. eens kijken of er andere forums zijn waar gelezen word.en waar de liefde niet over een beroep gaat.. mvg een autoberger (die ook wordt ingezet bij ontruimingen...... sukkels....
  4. ik denk de zelfde als veel van de bezoekers hier! ik zal het dan nog een keer zeggen en dan een beetje duidelijker!!! ik ben geen agent
  5. stel je kind wordt onvoerd/dood gevonden/verkracht/neer geslagen/ingezet voor kinderprostitutie de zogenoemde pig/cop/jood/flik/neus/klootzak lost de zaak op zijn het dan nog steeds zulke vervelende mensen???? beste riesje1965 ik heb nooit gezegt dat ik bij de politie zit???????? waar haal je dat vandaan???? bij een inval komen kijken: politie/brandweer/energieleverancier/gemeente/recherse etc etc waar haal je vandaan dat ik een politieagent ben????
  6. das een goed punt. 1-0 voor jou. 3 jaar buitenwiet. vrienden meet kweek. (hoe raar ook, beroepshalve tegengekomen) en nu zelf met een klein kweekje bezig. 50 stuks. niet thuis en niet herkenbaar. wel gewoon goed en geen straaotap of andere onzin. het leek mij wel zo eerlijk om te vertellen dat ik met mijn werk wel eens op een voor de kwekers (ik ook dus) negatieve manier in aanraking kom met het bovengestelde. alleen als het mij zou overkomen ben ik niet alleen mij kweek kwijt ook mijn baan. misschien snappen jullie dan nu wel waarom het kleine beetje geheimzinnigheid.
  7. ik doe niet geheimzinnig??? waar haal je dat vandaan?? een forum is toch om verhalen te delen en ervaringen uit te wisselen.nou dat is wat ik hier doe. ik kan ook liegen en net doen of ik een grote of kleine kweker ben en dan ook hier gaan kijken. ik ben eerlijk. de paar dingen die niet van mij hoort is mijn personalia en mijn beroep jullie kunnen hier van alles gissen cop of pig mij maakt het niet uit. ik zal het nooit zeggen. als je bedoelt dat ik daar geheimzinnig over doe heb je gelijk de rest wil ik best openbaar maken. zonder moeite. wat ik wel heel kwalijk vind is de agressieve toon. beetje jammer.
  8. Beste Midian, punt 1 ze is een hij. punt 2 waarom reken jij iemand af op zijn beroep, er is nog veel meer te doen dan alleen kwekerijen oprollen. das het mooie van een keus hebben. je hoeft het niet te doen. en daarbij misschien heb ik wel de zelfde liefde voor green love als de rest hier.......... niet iedereen van de andere kant deelt de meening van wet. maar werk is werk. en als je mij vraagt of ik het belanrijk vind dat plantages of thuiskwekers besraft worden zeg ik nee. je mag het verkopen (met de juiste vergunning) je mag het roken maar niet maken... ook ik ben het soms met de wet niet eens...... ook ik draag draag prive nooit een gordel en ook ik heb geen carkit........ oja ik steek niet zomaar en wat hier gebeurt is voor mij zomaar... een moord daar steek ik voor!!!!!!!!!!!!!
  9. nee nee das het mooie van dit medium, je hoeft het niet aan te nemen. zoals ik hier op dit forum al veel vaker heb gelezen in verschillende topics, IEDREEN KAN DIT LEZEN. vertel wat je wil vertellen maar hou het in het midden. van mij zal niemand wat horen, ik denk zelfs dat het kwakelijker is voor mij om hier te zijn dan voor jullie... klakkeloos een vooroordeel hebben is veel erger dan hier gewoon een babbeltje houden. zolang ik niets raars vraag (jou adres/hoeveelheid planten/ hoeveel keer geoogts/ en wat je eraan verdient, hoef je voor mij niet bang te zijn. jammer dat je er zo over denkt.
  10. nee geen donuts word je dik van en daarbij voor al die kwekerijen ontruimen heb je wel een goeie contitie nodig ze worden steeds groter hahaha. mijn intresse is onstaan door het feit dat steeds meer mensen in geld nood komen en dat de ze in cannabis uitweg zien, wat in heel veel gevallen ook zo is (als je het maar netjes doet en niet gepakt word.) door de regering worden zoveel mensen benadeeld dat het rondkomen zeer moeilijk wordt en ik de mensen wel begrijp waarom ze het doen. en daarbij het is toch een hele mooie plant,ofniet??? zelf een kweek??????? daar laat ik me niet overuit!! :tu;)
  11. hallo allemaal, heb me net aangemeld hier en heb heel goed de NIEUWE LEDEN:LEES DIT EERST gelezen dus vandaar even voorstellen. ik ben dus kaya al een hele lange tijd gefacineerd van kweek klein of groot. ik ben een jaar of 15 geleden voor het eerst in aanraking gekomen met het begrip wiet en kwekerijen, het was nog al negatief voor de kweker. we hebben daar namelijk een inval gedaan en de boel ontruimd. vanaf die dag heb ik altijd een dubbel gevoel gehad. ik gun iedereen het grootste geluk in de wereld maar ben in mijn werk ook heel gedreven. (HEEL DUBBEL DUS) elke inval/ontruiming ging steeds meer aan mijn gevoel knagen het ging zelfs zo ver dat als ik wist dat er weer 1 onderuit werd gehaald ik mij de dag daarvoor ziek melde. ook de verschillen tussen hobby en beroepsmatig is heel groot en is met de jaren heel erg uiteen gegroeit. ook zijn de invallen heel erg uiteenlopend van nieuwe kasten die gemaakt worden (voor een proefproces) tot een kwekerij zo groot als een voetbalveld. maar ook zeer zeker de thuiskwekers die door welke omstandigheden dan ook niet kunnen rondkomen van de centjes thuis iets opzetten. ook wil ik jullie meegeven dat 90 procent van de gevallen aan het licht komen door ongure praktijken zoals: *stroomtap *stroom niet betalen *Brand door verkeerd aansluiten *te snel rijk willen worden (met weinig geld veel willen) *verraden worden *zelf een veelste grote mond hebben beste mensen heel veel sucses met jullie hobby/winkeltje maar als jullie een keertje tegen de lamp;) lopen hier alvast sorry van mij. ik gun jullie alle geluk en van mij zal niemand wat horen. als je vragen hebt, vraag maar.
×
×
  • Create New...