Jump to content

Anon5710

Members
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Positief

About Anon5710

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

496 profile views
 1. Ik vrees dat ik bud rot heb opgemerkt bij mijn autoflower, Ik heb 2 bruine plekken opgemerkt in 2 dagen. Ongeveer 80 dagen geleden gezaaid, normaal gezien zou 60 dagen genoeg moeten zijn volgens de manual. Ik neem aan dat oogsten en de bruine stukken eruit knippen de boodschap is ? Moet je bij water curing ook de bruine stukken er uit knippen ? Alvast bedankt.
 2. Hoi weet iemand waar mijn plantje last van heeft? Ik schat week 4 buiten op mijn terras. De lijnen in de bladeren.
 3. Hoi, Mijn laatste ronde, is afgerond. (Ook de laatse keer, alzins een goed voornemen) 1 plant , 1.5 maand voor-groei 10 weken bloeien. De keuze viel op een oud zaadzakje dat ik bij verbouwings werken terug vind. Sannies sugar punch. Ik weet niet wat de kans is op dit pheno type maar ik ben er blij met. Ik kan geen foto uploaden.... ('t is hemels paars ;-) )
 4. Op sannies site staat er 10-11-12 weken, daarom de vraag Maar uiteraard zal de pocket microscoop analyse, de eindbeoordeling maken. Lange bloei en groei (5weken) periode, maar het is het duidelijk waard. Ik ben wel een sativa lover, liever de energetische euforische high dan bankhangers. En killing fields zal me dat wel geven De toppen zijn nu al dikker dan eender welke vorige kweek, en ik moet nog zo'n 4 weken doen. Kwa voeding en kweek is er niets veranderd, alleen deze keer de blauwe bescherm folie van de lampenkap afgehaald. Dankje, en ja het is 1 plant
 5. Is dit de roze pheno killing fields ? De kleur is pas prominent tussen week 7 en 8 (+-54 dagen) te voorschijn gekomen. Hoelang moet deze pheno bloeien ? Een overzichtje : 1 gescrogde plant in 60 liter aarde + 400 watt hps op sannies way. Drinkt ruwweg 3 liter per dag.
 6. Is dat van die bruine, kurkdroge wiet met hier en daar een zaadje tussen ? Vind ik zeer leuke festival wiet, lekker chill maar helemaal niet sterk en vaak goedkoop.
 7. Casey Jones en SilverHaze Lekker maar duur.
 8. Ben ik met bezig, check mijn verslag
 9. Hoi, ik ben deze zaterdag in Amsterdam en zoek de speciale soortjes zoals: durban poisen,sugar punch, killing fields.Of andere goede Soortjes van Sannie. Eigenlijk een.goede sative maar geen.Haze. Soortjes dat dus ook cbd / cbn bevat. Kan iemand mij een of meerdere shops aanraden? Groeten anon5710 Zoals Prefereerbaar berijdbaar met de tram/ bus vanaf het centraal station Prefereerbaar berijdbaar met de tram/ bus vanaf het centraal station
 10. Volgensmij zei ik niet dat ik in bloei ga toppen. Ik ga ze toppen voordat ik bloei in ga. Je plantjes staan er zwak bij, nu wil je niet toppen. Als je topt wil je ze daarbovenop nog even laten groeien. Met die anderhalve week heb jij geen tijd.
×
×
 • Create New...