Jump to content

ringojwz

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ringojwz

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Sorry hier voor de late respons, maar ik betaalde wel gewoon (6%) BTW over mijn zaadjes. Ik vind ook, laat de gemeenten een graadje meepikken, dit zou zeker een inkomstenboost geven & tevens zou dit makkelijker te controleren zijn.
  2. Mooi Stukje, ga zo door, zeer handig voor beginnende kwekers, en brandjes voorkomen komt natuurlijk alleen maar ten goede voor de kwekers. kan niet wachten op het volgende stuk
  3. Leuk zo'n testkweek met ander soort ''lampen'' . Succes ermee. greetz R.
  4. Een propagator heb ik inderdaad al meer van gehoord, ik zal er eens voor gaan kijken. Bedankt
  5. Hallo mede kwekers wietforum, Ik ben Ringo of hier bekend als ringojwz, Ik ben hier eerder al eens geweest, toen is het alleen bij kijken gebleven, nu plant ik zelf voor de lol eens een keer plantjes, lijkt me leuk, ik heb een héél krappe ruimte, dus ik heb 5 zaadjes besteld(Kulu White Whidow), een goede soort potgrond en natuurlijk extra plantenvoeding. Ik ben heel erg n00b hierin,(maar ik kom graag meer te weten hierover) dus ik heb (nog) geen lampen e.d., ook door het ruimtegebrek en ouders , (zijn niet enthausiast over het laten branden van lampen gedurende de hele nacht), maar ik moet maar eens een kweekbak op de kop zien te tikken. Ik zal wanneer de zaadjes arriveren(morgen als het goed is) een topicje openen over mijn kweek(je), en tips en hints zijn altijd welkom, zelf zal ik natuurlijk ook goed de fora doorlezen. Met vriendelijke groeten, Ringo P.S. ik heb ook al een vriend aangestoken tot het kweken, die zal je binnenkort denk ik ook hier zien , ik zal het proberen.
×
×
  • Create New...