Jump to content

wiedewiet

Members
  • Content Count

    222
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by wiedewiet

  1. @ Storpie, ik ben inderdaad pas vanaf september 2008 lid. Daarvoor heb ik één kweekje gehad een jaar of 15 geleden, kon alles zo in de vuilnisbak gooien van de rot, was helemaal niks. Vorig jaar had ik wel weer zin om wat te proberen en toen ben ik op het forum gegaan om een heleboel te leren. Dus ik ben in korte tijd gepakt ja, maar ik denk dat het niks met dit forum te maken heeft. De politiemeneer zei dat er een melding geweest was op het bureau in *** , dat ik een hennepkwekerij had. Ik denk dat het niks met dit forum te maken heeft dat ik gepakt ben. Ik had zelf mn klep moeten houwen..en een afzuiger moeten aanschaffen. Is het voor Deffy niet veel beter als zijn info wat in dit topic staat verwijderd wordt ? groet, Wiedewiet.
  2. Ziet er goed uit toch ? Let wel een beetje op je watergift, met zo'n grote pot geef je al gauw teveel. De wortels moeten werken om water te vinden. Groet, Wiedewiet.
  3. Eh, nee, dat zeg ik liever niet, sorry..
  4. Ik heb geen straf gekregen, geen boete, geen vervolging. Heb ze toen ze aan de deur stonden meteen binnen gelaten en ze laten zien waar ze stonden. Volgens meneer agent was er een melding gekomen dat ik een hennepkwekerij had. Ze waren al in mijn schuur wezen kijken ! Waar niks stond overigens. Volgens meneer agent kreeg ik geen boete omdat ik vrijwillig afstand gedaan had. Ik zou er niks meer van horen. Groet, Wiedeiet.
  5. Onwijs k*t Deffy om politie aan de deur gehad te hebben. Ik heb ze ook aan de deur gehad en ik had de planten in huis. Dus plantjes weg (19 stuks) , twee lampen weg, relais weg, alles werd zo in een aanhanger gesmeten, gloednieuw spul allemaal. Wat ik niet begrijp bij jou : Je zegt dat je via het wietforum gepakt bent, maar je schrijft evenzogoed dat je ergens een hok hebt. Dat ga je dan toch niet meer op het forum zetten ? Ik kan me niet voorstellen dat je daarmee weg komt áls de politie je gepakt heeft via het forum. Dan wil justitie graag weten waar je je hok hebt. Met :"dat zeg ik lekker niet" kom je dan ook niet meer weg. Al met al zwaar rot en ik kan me voorstellen hoe je je voelt man. Pas op he. Ik weet niet hoeveel planten je hebt en hoeveel lampen maar als het even kan zou ik de boel opruimen. Want als ze je hok nu vinden dan ben je echt de lul. Sterkte met alles, groet, Wiedewiet.
  6. Ert, ik hoef geen medelijden , dat is nou net waar ik niet op zit te wachten. Medeleven, dat voelt fijn, en dat heb ik hier wel gekregen, daar ben ik blij mee. En met de tips over leuke planten die interessant en legaal zijn om te kweken, daar ben ik ook blij mee. Het aanbieden van materiaal om weer te starten, dat is helemaal top. Maar het valt allemaal onder reacties uitlokken en medelijden wekken begrijp ik ? Groet, Wiedewiet. Edit : jij kan het raar vinden dat ik een topje wiet in die urn wil stoppen (nogmaals, het is niet de grote urn maar meer een symbolisch iets, en ik kan daar bij stoppen wat ik wil, kan het ook uitstrooien), maar voor mij voelt het goed als ik dat doe.
  7. Plantkas, die eucalypthusplanten worden wel giga bomen zeg, kan je iets meer vertellen over de kweek ervan, of een link geven waar ik daar meer over kan lezen ? Aan wie verkoop je de planten uiteindelijk ? Tuincentra ofzo ? Ert : tuurlijk is het mn eigen stomme schuld, ik zeg ook nergens dat dat niet zo is. In de serre kweken vond ik juist geen optie meer omdat ze dan helemaal in het zicht staan voor iedereen die langskomt. En de buren kijken zo bij mij de serre in vanuit hun dakkapel. Dat ik stom geweest ben om geen afzuiging te hebben, daar was ik zelf ook allang achter. Ik rook ze zelf niet maar het ruikt toch anders in huis nu ze weg zijn En over die urn ben ik bloedserieus. Zo'n mini-urn is meer een symbolisch iets, gaat maar een heel klein gedeelte van de as in. Ik weet dat daar vaak dingen bij ingestopt worden, sieraden of een foto. Ik doe daar dus een topje wiet bij in, zie er geen kwaad in. Waarom zit ik dit trouwens uit te leggen ?? @Redjee, de as kan ook uitgestrooid worden , dus hij moet toch open kunnen ?
  8. @ Suffie, het folie werd niet eens wárm.
  9. @Suffie, ja 1000 watt boven een logeerbed. Matras was eraf, vijverfolie erop en potten erop. Wat is daar gek aan ?
  10. Wietvriend, energie gaat nooit verloren, daar ben ik ook van overtuigd ! Ik krijg een klein urntje met een restje as van mijn moeder, dat heeft mijn pa voor me geregeld. Die krijg ik wel open. Dan gaat daar een topje wiet in (effe kopen want ik heb niks meer) en dan gaat ie weer dicht. Het heeft haar leven zeker met een half jaar verlengd omdat ze zo geen pijn had.
  11. Ik denk niet dat ik een boete krijg of vervolgd word, want dat is me letterlijk gezegd door de agent die duidelijk de leiding had. Dat was degene die aanbelde en ook de laatste die de deur uit ging. Hij zei : je krijgt geen boete en je wordt ook niet vervolgd, je hebt vrijwillig afstand gedaan. Zou hij liegen of geen bevoegdheid hebben die toezegging te doen ? Ik hoop het niet ! En als ik wel voor moet komen of een boete krijg, nou vette pech dan. Ik wist dat ik een risico liep en die heb ik bewust genomen. Het heeft mijn ma geholpen tegen het hoesten en de pijn, en dat zou ik in een rechtbank ook precies zo zeggen. Vorig jaar had ik mijn eerste teeltje, gewoon buiten en later in de serre en ik heb daar heel fijn een afnemer voor gevonden en dat kwam mooi uit want er moesten twee honden geopereerd worden. Deze teelt onder lampen is puur voor mijn ma geweest en ik zou het zo weer doen als ze het nodig zou hebben. Even wat anders : ik hoorde vandaag van een vriend dat een gezamelijke kennis op dezelfde dag opgerold is. Ik wist niet eens dat hij planten had. Maar hij weigerde toegang tot zijn huis en ze hebben mooi wel huiszoeking gedaan. En een paar wapens gevonden die niet mogen. Hij moet naar de rechter. Bij mij hebben ze helemaal geen huiszoeking gedaan. Ze hebben niet eens boven gekeken. Ik moet er niet aan denken dat ze met een huiszoekingsbevel je hele huis om keren, lijkt me verschrikkelijk. Net of er inbrekers in je huis lopen te rauzen en je kan machteloos toekijken. Nee , ik ben blij dat ik meteen meegewerkt heb, scheelt me een hoop gezeik.
  12. Jemig wat lief, zou dr bijna van gaan janken, pfff Ga maar es even aan het werk, ff laten bezinken.
  13. @Hijsfijn : wat onwijs gaaf dat je een lamp voor me over hebt !!! Maar ik durf het nu echt niet aan om weer wiet te zetten, helaas. Wel ben ik op internet aan het speuren naar info over zo'n artemisteelt, dus als je het goed vindt hou ik je aanbod in m'n hoofd voor als ik dat ga proberen ! En je hebt gelijk hoor, ik heb zeker steken laten vallen, en niet zo weinig ook. Wat al eerder gezegd is : geen afzuiging, dat was niet handig nee. Ik was er niet aan toegekomen simpel gezegd. Zelf ruik je het niet meer he. Tja, en buren....we spreken ze nooit, hooguit "hallo" als ik er een buiten zie. Misschien kan ik je blij maken met wat zaad wat ik nog heb van vorig jaar zomer ? Van dat zaad (santa maria) had ik de planten. Van de 30 zaailingen waren er 10 mannetjes en 1 herma. Als je wat zaad wilt hebben, pb me maar, dan stuur ik het zo op. Groet, Wiedewiet.
  14. Die foto van de planten was van m'n teeltje van vorig jaar, toen had ik ze buiten staan en tegen de herfst in de serre gezet. Vandaar dat dat zulke joekels waren. Het teeltje wat ik nu had had ik meteen van het begin af aan in de logeerkamer onder lampen, dat zag er heeeel anders uit, veel kleiner. Ach ja , misschien had ik de toegang moeten weigeren of in ieder geval een huiszoekingsbevel vragen. Ik heb er gewoon helemaal niet aan gedacht ! Wel heb ik steeds meer het vermoeden dat het de buren zijn geweest. Die hebben vorig jaar een prima zicht gehad op de planten in de serre vanuit hun dakkapel. (toen hadden we overigens geen lampen hangen). En ineens waren al die planten weg, stonden er alleen nog lege emmers, toch wel raar voor ze denk ik zo. En ook raar voor ze dat we korte tijd later een gloednieuwe auto hadden. Dat ik die van mijn ouders had gekregen wisten ze niet, maar ze zullen vast gedacht hebben : waar hebben ze in vredesnaam die auto van betaald ?? Ze hadden zo'n oud barrel en nu ineens een hele nieuwe ?? En ik heb de laatste maanden veel 's avonds in mijn schuur gewerkt, en dan komt er natuurlijk een hoop licht door de ramen he. Het is maar een theorie, zal er vast helemaal naast zitten. De verrader kan wel in een heel andere hoek zitten. Ik ga me maar eens verdiepen in die chiliteelt en die artemisiateelt. Ik mis het kweken ! Zei gister nog tegen mijn man toen ik in de logeerkamer geweest was : het is hier gatverdamme net zo koud als die kamer waar mijn moeder opgebaard lag, bah, niks aan. En van de zomer zet ik zeker een paar planten in de tuin, ergens achterin, we hebben een halve hectare tuin dus plek zat om er een paar onopvallend neer te zetten. Wel dat er zo meegeleefd wordt hier, doet me echt goed !! Groet, Wiedewiet.
  15. Knalrode opel manta, helaas geen plaatje van.
  16. Geen idee of ze een huiszoekingsbevel hadden. Wat ik wel weet is dat ze,voor ze aanbelden, al in mijn schuur waren wezen kijken. Dan moeten ze achter het huis om , over het hek stappen en dan langs mijn honden. Ze hebben in mijn schuur niks aangetroffen en de honden hebben zich voorbeeldig gedragen blijkbaar, maar de tip is wel degelijk gegaan over een weetteelt in mijn schuur. Die er niet is. Pas na in de schuur niks gevonden te hebben , hebben ze aan de voordeur gebeld. Maar stel dat ik ze de toegang geweigerd had ? Wat had ik dan kunnen doen ? Wachten tot ze terug komen met een huiszoekingsbevel en inmiddels de planten opruimen ? Daar had ik helemaal geen zin in, mij teveel stress. Dan maar meteen binnen laten ze aanwijzen en het beste ervan hopen.
  17. Ik voel me zo klote, eerst al mijn ma doodgegaan op 7 december, de wiet was ook voor haar tegen de pijn. En nou mijn planten allemaal weg. Het verzorgen gaf me een hoop afleiding en nou is alles weg.
  18. Ik tapte geen stroom af, had twee lampen, 1 van 600 watt en 1 van 400 watt. Stankoverlast lijkt me ook sterk, we wonen vrijstaand en buiten rook je echt helemaal niks. Maarrrrr ...in huis rook je het wel, dus vrienden wisten ervan. En dan zal je net zien dat die je niet verlinken, maar in de kroeg hun mond niet kunnen houden en voor je het weet weten 100 mensen ervan. Daar hoeft maar 1 iemand bij te zijn die je verlinkt he. Ik heb nog mazzel gehad, want een tijdje terug vroeg een vriend me of ik niet mijn schuurzolder vol wilde zetten, want ik heb groene vingers en hij wist wel iemand die me alle materiaal zou leveren en voor stekken zorgen. Ik zou er een leuke zakcent mee verdienen, als ik voor de planten zou zorgen. Dat heb ik niet gedaan, mij veeeeel te link. En ik zie de lol er ook niet van in. Extra geld is leuk maar we hebben het niet nodig en ik wil niet met angst in mn lijf rondlopen op mn eigen erf. Stel dat ik het wel gedaan had ?? Dan hadden er misschien een paar honderd planten in mijn schuur gestaan, dan was ik nu echt de lul geweest.
  19. Ik vraag me af of de buren me verlinkt hebben, denk zelf van niet. Geen idee wie het geweest kan zijn. Maakt ook niet uit, en het klinkt stom, maar ergens ben ik blij dat de planten weg zijn, ik was er al niet gerust op. Ik ga maar weer spaanse pepers kweken, is ook leuk. Blowen doe ik zelf toch niet en handel is niks voor me. Ben ik te schijterig voor. Wat ik wel heel attent vond is dat één van de agenten zei : Als je van plan zou zijn om weer een kweek te doen, dan zou ik dat niet doen, want je krijgt nog wel een keer controle. Eigenlijk waren ze heel aardig ! Ik heb ook gezegd dat het eerst meer planten waren, maar dat ik de mannen eruit gevist had, heb ze ook de potten in de serre laten zien waar de mannen in stonden. Ik ben nog helemaal confuus, echt. Nou ja, ik ga zo de troep maar opruimen in de logeerkamer. Heb de eerste jaren genoeg potgrond voor mn kamerplanten. Ik denk dat ze ook wel zagen dat het geen proffesionele teelt was, ik heb geen afzuiging, geen ventilator, en ze stonden gewoon op het logeerbed.
  20. De titel zegt het al, politie aan de deur gehad net. Er was een melding gekomen dat ik een hennepkwekerij heb. Ik zei meteen : Dat klopt, kom maar mee. Zes man sterk. Ik vroeg of ik het zelf af mocht voeren in verband met buren, maar ja, ze hadden al een aanhanger bij zich, die pontificaal voor de deur stond, dus dan heeft zelf afvoeren ook niet zoveel zin meer. Ik heb uitgelegd dat het een kweek voor mijn moeder was die ----EDIT---- had. En dat is ook zo, zij had er heel veel baat bij, meer als bij morfine. Ik heb de overlijdenskaart ook laten zien. Wat een gedoe zeg, mijn honden helemaal in de stress van zoveel mensen in huis, dus die sprongen meteen tegen ze op, en door mijn zenuwen kreeg ik ze niet onder appèl. Ze vroegen hoeveel planten het waren, ik zei volgens mij zijn het er 19. Ik heb ook aangeboden dat ze gerust in mijn schuur konden kijken of ik nog meer had, maar daar waren ze al geweest ! Vrijwillig afstand gedaan van de planten en de apparatuur, en dat was het dan. Ik zou er verder niks van horen qua boete of vervolging, dat verbaast me enorm. Nou , einde verhaal dus. Ik blijf het forum wel volgen, altijd leuk om te lezen hier. Oh ja, ze vonden het wel hele mooie planten, da's toch leuk om te horen. Groet, uw plantloze Wiedewiet die nog steeds de bibbers heeft van de invasie.
  21. Nou, ik hoef me geen zorgen meer te maken over bananen, ik ben net opgerold. Maar daar open ik wel even een ander topic over.
  22. Nee helaas geen plaatje van de schurk, de batterijen van mijn camera zijn overleden en ik vergeet steeds om nieuwe te halen. Het was een hele mooie herma, grote toppen. Maar ja, dan moet je natuurlijk niet een paar ballen over het hoofd zien als je hem wilt houden. Goeie les voor de volgende keer dus. Net nog even de boel geinspecteerd en helaas toch nog een paar bananen in andere toppen gevonden. Niet zoveel als in de toppen die ik geknipt heb, dus ik heb ze eruit geknepen. Ben benieuwd hoe dit gaat lopen verder De toppen die ik in zijn geheel verwijderd heb gister liggen te drogen ver weg van de planten. Groet, Wiedewiet.
  23. Bedankt voor je reactie ! Ik heb de toppen waar bananen in zaten voor de zekerheid toch maar geknipt...Er zaten er zoveel in, zeker een stuk of dertig per topje. En heeeeel goed de andere toppen nagekeken, gelukkig heb ik daar niets kunnen ontdekken. Ik zal ze heel goed in de gaten houden verder. Groet, Wiedewiet.
×
×
  • Create New...