Jump to content

RubenD24

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About RubenD24

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dit zou toch niet mogen voor die prijs.Ik was van plan deze tent te kopen maar dit brengt me toch aan het twijfelen.Misschien heb je een slechte ofzo?Zou eens een mailtje sturen naar SJ.
  2. Die vraag stelde ik omdat er toch wat buren in mijn tuin kunnen kijken.Bedankt voor de replies, daar ben ik heel wat wijzer mee.
  3. Hey , ik zit met een vraag.Moest de politie nu 2 planten aantreffen in mijn serre ,hebben zij dan ook het recht mijn woning te onderzoeken?
  4. Wat pics van Henkes Lolland 1.5 maand jong indoor, morgen gooi ik die buiten bij de chilli's in de serre.Van voeding geef ik biobizz grow,fishmix en piranha van advanced onder 400w.
  5. Juist geprobeerd en nu werkt de lamp . Bedankt voor de hulp!
  6. Kabel is 2.5mm en bijna 6 m lang . Die lamp is nieuw besteld bij greenline ,maar kan altijd dat er wat aan scheelt natuurlijk. Dus wat jij zegt van langer dan 5 meter Kees zou het probleem kunnen zijn?gelukkig kan ik die kabel nog inkorten.
  7. hallo, ik zit met een vraag .Probeer zojuist mijn phillips HPI-T lamp of ze werkt maar mijn vsa (Vossloh Typ HS 400 ,bloeilamp T-Pia plus werkt erop) maakt tik geluidjes. Heb het eerst geprobeerd met relais daarna zonder .Moet ik een aparte vsa kopen voor deze lamp,of is het iets anders ?
  8. matte latex, goede merken zijn Boss,levis.
  9. Gewoon wachten tot je dat BAC product binnen hebt.Volgende keer wel preventief behandelen.
  10. Maak er al een paar af met je vingers .kwestie van hun voor te bereiden op morgen
  11. 20 kronen moet je betalen voor de geldtransfer , zo'n 2.50€ .Nog nooit geld met IBAN gestort?
  12. Met IBAN jep,wel zorgen dat je goed omgerekend hebt naar euro.Ik had 1 Henke's lolland besteld en er zaten 14 zaadjes in, 4 gratis .super site !
  13. Voor de fun , size moet wel nog aangepast worden. Cool hoor tijger die van jou
  14. Ik heb vanmorgen een mail ontvangen van frans (wietforum shop) dat hij mijn bestelling zal afhandelen of mijn geld terugstort . BEDANKT!!
  15. De lamp brand overdag.Ik betaal hier toch halve prijs voor mijn elektriciteit.
×
×
  • Create New...