Jump to content

homegrower1967

Full member
 • Content Count

  1,670
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Positief

About homegrower1967

 • Rank
  Ere lid
 • Birthday 12/03/1967

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Biologisch Mediwiet kweken in eigen tuin

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. @lufthegreenstuf, dat klopt. Ik heb de takken na de foto verplaatst naar het droog hok (kelder), voor het drogen van de wiet heb ik de kelder omgetoverd tot droog hok. De kelder 13m3 inhoud, opgehangen een koolfilter met een rvk 125L (325 m3 onbelaste afzuiging). Door de weerstand van het filter en een stuk flexibele slang blijft er ongeveer 200 m3 over dat wordt afgezogen uit de kelder en afgeblazen onder de woonkamer. ( geen geur overlast ). Dit houd in dat er 15x per uur de inhoud van de kelder onder de woonkamer wordt geblazen. De 200 m3 komt voor een groot gedeelte uit de hal, een onderdruk goed waarneembaar. ( geen stank in de hal ) en goede droging, ook de complete plant stukken, doormiddel van een kachel met thermostaat. De eerste paar dagen op 24 graden, langzaam gezakt naar 20 graden. De eerst geoogste toppen vandaag droog 66 gram, de toppen van de takken in een weckpot gedaan en staan nu in de vriezer om het laatste vocht eruit te vriezen. De dame is ook licht bevrucht, een man in de buurt? Of toch herma verschijnselen van de bubblegum? Ik tel inmiddels 24 rijpe zaden. 24x €3,50 is toch ook al €84,- opbrengst ;-) Zo nu eerst eens een verse top proberen. Tot later.
 2. Na 206 dagen veel toppen geoogst. De rot slaat nu wel erg hard toe.
 3. Hier worden ze ook paars, op de paarse calyxen kun je de hars goed zien, bij de lichte aanraking van de plant plakken de handen. Een gedeelte van de plant hangt al binnen, een tak gedraaid, toppen hingen naar beneden en 1 tak met beginnende rot verschijnselen. Foto's zijn van een paar dagen geleden!
 4. Foto Update 188 na ontkiemen Vandaag is het 188 dagen na ontkiemen van de laatste White Haze autoflower, de toppen zijn veel vetter dan de sneller afbloeiende zussen van deze dame. De plant is 3 meter hoog en ook 3 meter breed, de stam heeft een diameter van 5,5 cm, heeft een aantal stormen en slecht weer doorstaan. Met een beetje geluk gaat deze plant, dit seizoen goed maken.
 5. Bij het buiten kweken ben je afhankelijk van het weer en moet geluk hebben, met een airco kun je gaan ontvochtigen, maar is wel energie vernietigen!
 6. Foto update overgebleven White Haze. De plant boeit goed, de bovenste bladeren laten zien dat de laatste fase ingaat. De toppen beginnen dikker te worden. Nu maar hopen dat het niet weer zo nat wordt als met de andere auto flowers! Een aantal foto's van een aantal dagen geleden en vandaag
 7. homegrower1967

  White Haze + Bublegum

  Buiten kweek 2015 4x zaad White Haze auto flower feminized 4x zaad Bublegum auto flower feminized
 8. In een koude kas veel ventileren zal waarschijnlijk weinig uithalen met betrekking op rot. Rot wordt veroorzaakt door vocht en door te ventileren wordt er buitenlucht in de kas gebracht, die naast kou ook veel vocht bevat. Tijdens een regenbui wordt ook nevel meegenomen in de luchtstroom en de lv wordt hierdoor hoog. Er is nog een ventilatie weetje. De verplaatste lucht is behoorlijk minder ten opzichte van wat de ventilator aangeeft in de grafiek! De grafiek geeft de luchtverplaatsing aan van Nominaalkuub, een nominaal kuub weegt 1,2kg. De koude en natte buitenlucht weegt meer dan de 1,2kg per kuub en hierdoor is de luchtverplaatsing een stuk minder dan dat de grafiek aangeeft!
 9. De overgebleven White Haze bloeit nu volop. Met een beetje geluk kan er dit seizoen toch nog een behoorlijke opbrengst gehaald worden. De stam heeft een diameters van 8,5 cm, de toppen beginnen behoorlijk te zwellen.
 10. De overgebleven haze begint nu mooi te bloeien :-) Een foto in donker
 11. In een wekpot of jampot, wel goed droog ivm schimmels, en over een paar maand nog eens roken, dan is de meeste scherpte er wel af.
 12. Voor een gedeelte waarschijnlijk wel. Maar enkel de buds die als eerste zijn verschenen. Voordeel het zijn een aantal toppen die rijpe zaden geven, goed voor een volgende ronde. De buds die nu nog komen zullen niet door de plant die je hebt omgehaald bevrucht gaan worden. Of er nog ander stuifmeel in de lucht hangt? De komende tijd zijn de weersverwachting gunstig, de panten zien er goed uit, behalve die in de pot, verwacht daar niet al te veel van! Groet Homegrower1967
×
×
 • Create New...