Jump to content

Boefje030

Full member
 • Content Count

  6,402
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Boefje030

 1. Ja nieuwe controller heeft soort utp kabel
 2. Holy fuck mate. 2014. je bedoelt in de control port? Dat is stuur stroom dus kan speaker draad ofzo.
 3. Sinds de growshop wet ging het bergafwaarts en sinds het nieuwe forum is het helemaal kut
 4. Durf bijna te wedden dat zulke banken weinig tot niet testen. Moet je kijken hoe snel en hoeveel soortjes ze uitbrengen. Kan nooit veel tijd in gezeten hebben.
 5. Dat is alweer tijd terug. Daar was ik ook. Meeste zijn na de "growshop" wet weg gegaan
 6. Shops zelf uiteraard niet. Sommige kweken, sommige importeren
 7. Ja die is er zeker. Niet kilo’s tegelijk natuurlijk maar gewoon via de post.
 8. Zijn ook mensen in Holland die Zkittlez cut hebben. Dus veel is gewoon lokaal onder de naam Cali. Maar inderdaad ook import.
 9. Sommige kopen het in usa dan is het wel wat duurder. Maar veel kopen het ook gewoon lokaal en dan is de marge wel heel hoog voor een shop.
 10. Raar. Als het met all mix al “fout” gaat lijkt het eerder op een ander probleem.
 11. Aangezien sommige hem hier wel zullen kennen maak ik dit topic. Hoorde vandaag dat Marcel van PUK support overleden is. Hij was al een tijdje ziek
 12. Jaja weer een jaar verder. bedankt
 13. Ik denk het tweede want ik ben ook met radiatoren aan de slag gegaan waardoor ik mijn warme water hergebruikte.
 14. Dimlux kastje die kan aan de hand van de temperatuur dimmen. Dus ik dacht beter teveel watt dan kan hij altijd dimmen. Want te weinig wil je helemaal niet. Want dan gaat je opti aan en uit.
 15. Ja hij koelt wel continu. Daar was ook ook bang voor. Dat is ook de reden waarom ik 25% meer wattage genomen had. Ik dacht hij regelt vanzelf wel hoeveel licht hij nodig heeft. Maar hij doet alsnog 100%. Nacht loopt het inderdaad op maar dit is altijd zo
 16. Ah had in ander topic gereageerd maar zie nu deze. Ik loop tegen luxe problemen aan eigenlijk. weet niet of dit standaard is bij opti+led maar dit is in mijn geval: Het lijkt eigenlijk te effiecient te zijn LED. waardoor ik minder warmte genereer dus een hoger wattage led kan gebruiken. Dit in combinatie met een hogere effiecientie tegenover hps betekend dat ik veel meer licht hebt. Ik kan dus ongeveer 20- 25% meer wattage draaien. hier lacht de opticlimate om. Waar hij dus niet om lacht is het hoeveel vocht wat deze hoeveelheid licht (lees gewas) genereert Dit in combinatie met aardige toppen zorgt voor heel wat hoofdpijn kan ik je vertellen. Is dit een beetje wat je bedoeld?
×
×
 • Create New...