Jump to content

boris

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About boris

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. mooie foto, huiselijk en futuristisch tegelijk deze meiden hebben in ieder geval geen last van die led's zo te zien
  2. die laatste foto's zien er toch aardig fris uit, zouden die onderste blaadjes misschien gewoon te weinig licht krijgen?
  3. leuke kweek, vooral in die sierlijke gouden bakken, dat zullen de meisjes leuk gaan vinden, ben trouwens ook een beetje jaloers op de electronische ballast
  4. prachtig verslag, hehe, en wat een bombastische bloemen , ik kan niet wachten op de uitkomst!!
  5. mooi om naar te kijken, het kruidentuintje is nu mijn favoriet:)
  6. echt zonde man, jammer dat je alles kwijt bent, hoop dat je toch op een of andere wijze en zonder vrees je hobby weer kan oppakken, je hebt nl. een mooie manier van kweken, succes!
  7. met toenemende verbazing en bewondering volg ik dit topic, prachtige broedplek en een zeer solide voorbereiding, veel plezier met deze kweek en mijn aandacht heb je, succes
  8. hej! dag allemaal, sinds een tijdje volg ik stilletjes jullie forum met veel plezier en interesse, ik kom uit amsterdam en als smoker weet ik van de hoed en de rand maar als grower ben ik eigenlijk nooit verder gekomen dan de vensterbank ik droom van een eigen micro bio binnenkweek en hoop hier alle knowhow te verzamelen in het dagelijks leven ben ik video editor bij een bedrijf voor motion graphics en ik ben 34 jaar oud tot ziens op het forum grtz!
×
×
  • Create New...