Jump to content

Tetrahydrocannabinol-Junk

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tetrahydrocannabinol-Junk

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Heey heey, Ja ik had gaten onderin, maar blijkbaar te weinig, ik had ze ook geen water meer gegeven de laatste week, maar toen was het al te laat, want de week ervoor had het veel geregend, voordat de plant zich zo ging gedragen haalde ik de plant altijd binnen als het ging regenen, maar die ene week dat het zoveel regende was ik niet thuis op die momenten, jammer maarja, in ieder geval weet ik voor volgend jaar dat ik meer gaten erinboor en dat ik iets maak zodat er niet meer zoveel regen in de grond komt. Ik heb al iets bedacht.. een soort van kubus en aan de bovenkant een plastic plaat. Deze kubus word dan uiteraard meer breed dan hoog, want anders als het ook waait tijdens het regenen komt er nog regen in de grond, water geef ik dan om 3 dagen 1,5 tot 2 liter. Mensen bedankt voor de reacties.
 2. Wat een beest! https://www.wietforum.nl/uploads/1219533287/gal..._6184_59023.jpg Ahh, dit ziet er echt slecht uit, de regen helpt ook niet mee.. https://www.wietforum.nl/uploads/1219533287/gal...2_6184_1821.jpg Hij heeft zen best gedaan.. https://www.wietforum.nl/uploads/1219533287/gal..._6184_38069.jpg Zo, laat de reacties maar binnenstromen.. ik wil nog altijd weten waarom die kapot is gegaan.
 3. Heel erg bedankt voor jullie antwoorden, ik hou het toch maar op gewoon wit, geen spiegels.
 4. Heey mensen, Veel heb ik niet over mezelf te zeggen, maar het is misschien wel handig om te weten dat ik veel vragen stel, en ook van plan ben om slimmer te worden in de kunst van het kweken om zo zelf ook vragen te kunnen beantwoorden.
 5. Heey mensen, ik had 2 planten in de tuin staan, waarvan er nu al 1 kapot is gegaan, de andere staat ook op het punt om zijn leven achter zich te laten. De planten staan gewoon buiten, alleen de toppen hangen omlaag, en onderaan de plant zijn er zeel veel gele bladeren, en zelfs bruine bladeren die helemaal dood zijn, kan iemand mij verder helpen ? Alvast bedankt en ik hoop de 2de plant nog te redden ! :D
 6. Heey mensen, Ik vroeg me af wat het effect is als je aan de binnenkant van een kweekruimte, aan de zijkanten spiegels zo ophangt, dat het licht van de lamp daar in kaatst op de bladeren van de plant.. ?
×
×
 • Create New...