Jump to content

wieteke

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wieteke

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. hoi thz voor de tips ziet er inderdaad naar hermafrodiet is nu begin bestuifde die zichzelf en me plantje ernaast waarschijnlijk. de banaantjes en zo zie ik wel nu gaat he tover op bepaalde plekken zaden maken dus wordt plukken alles na gekeken,kan haast niet anders toch licht bij gekomen moet zijn groetjes en geniet va nde mooie warmte weer.
  2. hoi heb een vraag over sjamaan buiten de purple versie. heb 2 planten efef niet wete mee moet. weekje geleden zag ik 4 kleine bolletjes aan de stam op zich niks byzonders. na paar dagen knapten deze open en kwam stuifmeel uit. wel leuk dus beetje op vinger op gevangen en op een plant die niet verduisterd wordt heen gedaan ( was bijna niks maar goed) dat is nu bijna week geleden. eergisteren viel me op er meerderw bolletjes begonne te onstaan,maar zag nok gene ramp. vanmorge weer gekeken,en drommels de zaden bollen beginne nu in de toppen te groeien en het lijkt de zaadbolletjes nie trijp worden maar openknappen. dit heb ik op 2 planten die ik verduister. kan dit door licht komen?licht bij de duister gekomen? of door een paar mannetjes die ik ergens anders hadt staan tussen de planten die niet verduistert worden? Ps het gaat hier om zaad van vorig jaar van gefiminiseerd zaad. foto komt nog hadt de batteries op
  3. super kassie kwam deze verleden maand ook tegen,zat al te twijfelen om te halen. ga je zeker volgen,doe het nu via een tunneltje. ook zeer benieuwd hoe verduisteren zal gaan. weet wel voor mezelf niet te laat zal verduisteren wegens de warmte( zal zelf afgdekt zwart landbouw zeil za lmoeten gebruiken maar is toch wel andere koek haha met zohn kassie ) gaat helemaal goed komen met die plantjes van je
  4. Hoi hoi. Vraagje over de lampen die men tegenwoordig gebruikt. lees veel dat er 400 tot 600 watt lampen worden gebruikt. Met motortje enzo. Nu was ik nieuwsgierig of men tegenwoordig met de nieuwere soorten spaarlampen ook hetzelfde mogelijk is. Dus bv 4 goede spaarlampen van 120 watt. Gaat dit omtrend het licht,de warmte ( mits goede kast gebouwd is natuurlijk)? Kwa veiligheid is dit beter namelijk,zelf ook wel eens gedaan vroeger met tl lampen maar puur voor de voorgroei van stekjes die naar balkon gingen. Zijn er mensen die dit al uit geprobeerd hebben? het volledige proces,dus niet alleen voorgroei ofzo.
  5. Klopt geef geen stikstof nu zo laat in de bloei,meestal alleeen in de groei krijgen ze NPK korrels. Water is mijn motto voor de bloei. heb een paar fotos gemaakt,ga die nu aanpassen zodat ze goed op forum passen en duidelijk zijn. Aaangezien de vorige mega groot werden. Ps Hadt al gevraagd,en is misch rare vraag,maar wilde nog graag weten of de THC terug gehaald wordt door de plant als ie gaat doorgroeien, heb dit in me pubertijd ooit eens gelezen of gehoord,maar zelf niks over kunne vinden. Of is het eenvoudig een fabeltje?
  6. Klopt bij de grote plant is dit redelijk to zeer grote 1 vingerig blad,klopt. Bij de andere klein en lang,ook dacht ik bij 1 plantje 2 blaadjes ipv de 1 vingerige.(gaat zo efef kijken) Ken dat al van de 1 vingerige blaadje maar niet in deze grote.. Zal eens proberen zo fotos te plaatsen.
  7. hoi . Ja dat klopt ga nu 7 week ongeveer in met verduisteren. maar de licht uren houden we ons aan,lijkt me sterk dat is het is. In begin bleek schuurtje niet geheel goed donker te zijn maar dit heb ik na weekje aangepast. Verders op 12 op 12 uur gezet. heb wel een soort speling van 10 a 15 min kwa tijd. Soms 5 minuten later of 5 min eerder . Weet niet of dit een probleem kan zijn? Lijkt me niet in verleden vaker verduistert zonder problemen,ben nu alleeen wat vroeger in het jaar begonne met voorgroeien. Dit was in maart op voorkamer in potjes in april naar buiten met folie voor de nachtelijke kou. Is het mogelijk de plant de thc weer terug neemt als ie in de doorgroei gaat? Of is dit maar een fabeltje?
  8. Hoi . heb een vervelend probleempje met 3 buiten planten van me. Deze zijn bijna zo goed als klaar om geoogst te worden waarvan 1 nog 3 dagen ongeveer moest. probleem is dat ik bij 2 een soort doorgroei zie,grote bladeren die boven in de top zelf groeit. Maar ik twijfel en kan het niet goed zien,daarom deze vraag,heb al de verduister tips en topics doorgenomen. Is er iemand die wat voorbeelden heeft of weet hoe ik het precies kan zien. Ook is bij 1 Plant die in de grootse pot staat ineens zeer veel thc aanmaakte in 3 dagen tijd en eigenlijk naar mijn idee nog zeker 3weken kon staan en ook deze lijkt het alsof die wil gaan doorgroeien sins 2 dagen. Zit hier wat in?Kan het zijn de plant ineens zeer veel thc aanmaakt voor ie wil gaan doorgroeien? Of zit het anders in elkaar? wat doet de plant eigenlijk als ie in de doorgroei schiet?
  9. Hoi hoi bedankt voor je reactie,en fijn te horen iemand dit ook eens meegemaakt heeft. Hadt vroeger ook al eens op 100% cocos op balkon gebruikt zonder problemen.(ook op canna kokos) Durfde het toch niet aan om de plant over te potten in andere grond. Nu naar weekje of drie is ie alsnog in de bloei gekomen maar zijn de bladeren niet in kleur veranderd of is ie verder aangetast. Geef deze nu vaker regenwater(moet er wel regen gaan vallennnnnn) en heb nieuwe potgrond erboven op gedaan. Dit was zowiezo nodig want de wortels? komen aan de bovenkant er zowat uit. Weer een mooie wijze les het verschil kwa kokos grond in merk en naam. Zal morgen de foto van de Dame in kwestie plaatsen + de naam van de kokosgrond.
  10. Dat zou mischien mogelijk kunnen zijn. Zou in dat geval het gaan uit testen met regenwater en tijdlang geen voeding geven.
  11. Hoi Hoeveel zon uren krijgt jouw plantje daar? Als ik zo naar de muur op de achtergrond kijk,lijkt mij daar een aardig vochtig hoekje Ps Hadt was deze verkrulling voor je voeding gaf of kwam het na de voeding pas?
  12. Hoi. Uit me zaad Van vorig jaar Van de Hollandshope heb ik een mooie gevormde Plant in een grote pot. Nu heeft ie het volgende Probleem. Het gaat hierbij om Buitenplanten. De Bladeren verkleuren zich naar matige kleur groen, en wil ze Daarbij niet in de bloei komen. Zal een plaatje van het blad erbij doen. Ook is ze verduistert samen met 4 andere plantjes,waarvan 1 ook hollands hope kan zijn,die het wel goed doen en mooi in de bloei staan.( zal later nog fotos van de rest laten zien,moet ik wel me fotos verkleinen als het lukt) Me excuses voor de zeer grote afbeelding,maar anders was het probleem niet goed te zien Zou Dit een genetisch probleem kunne zijn ? Of zou dit ook aan de grond kunne liggen? Dit Vanwege ik een andere mengsel kwa grond heb gebruikt. Op basis Van 50 op 50 potgrond en cocos. De cocos was deze keer anders ik verleden jaar hadt gebruikt,die leek veel natuurlijk dan ik nu gebruikte. Ben nu sins 2 weken beetje aan het bijvoeden met npk Korrels op gelost in regen water om te kijken effect heeft. Dit is eigenlijk zeer moeilijk te zien,want er lijken wel nieuwe mooi gezonde jonge blaadjes te komen,maar deze verkleuren naarmate ze groter worden. Wilde Eigenlijk proberen de plant in de grond te plaatsen met andere potgrond,maar is dit wel verstandig nu ie zo dicht tegen de bloei aanzit.
  13. hoi ,heb vraag over me 2 soorten plantjes. 1ste die nu klaar ,is hybride tai soort,Shaman Deze zat in pot en weing blad ,zag dat deze wel beetje P tekort hadt dus oo kvoorzicht beetje in de groei met npk korrrels (gele bladeren ,fase naar de bloei toe). moeilijkste is dat deze soort ook paars is,hoe kan ik zien of de toppen niet te veel gebrek hebben gehad? zijn mooie volle toppen,en knetterpaarsmwel thc ,maar ook weer niet exstreem veel,wel mooie bruine haren erop. Nu zit ik met hollandse hoop nog in de maag die moeten nog 5 a 6 weken bloeien, en beginne nu paasre steeltje (van blad ) te vertonen. Nu heb ik nog de npk pot,maar die gerbuikte ik alleen i nde groei en fase naar de bloei toe. Kan ik deze korrels alsnog gebruiken ,nu ze 3 weken i nde bloei staan? gebruik eigenlijk geen bloeistimulator (buitenplanten) weet en zag al het een P probleem was (fosfor) Is dit nog te doen,in de periode van de bloei?
  14. Op de juiste manier ,zou hier wel waarheid in kunnen zitten. Google maar eens op hash maken met de iceonlator,door de bladeren in speciale zeefzakken te doen ,en ijsblokken,erin krijg je meer thc. Ik ga dit jaar uitproberen,met me hollandse hope plantjes,immers deze behoorlijk groot en veel blad bezitten. wie weet ,zal ik hier een stukje neerzetten hoe dat ging en hoe de hash is geworden.
  15. Rook al jaren kweek oook al aantal jaren ,mar begin he tnu pas te snappen hihi. Begon op me 12 en nu op 34ste rook ik nog . eh hoor ik nu bij de oude garde ,of ergens tussin?
×
×
  • Create New...