Jump to content

Big northern bud

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Big northern bud

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Artikelen -===================================================- 1 x Plagron Terra Bloom (90830/24/22/20) = €9,00Verpakking 1 liter 1 x Plagron Terra Grow (90814/12/10/91112) = €9,00Verpakking 1 liter -===================================================- Sub-Totaal: €18,00 Bezorging via pakketdienst (Pakketbezorging aan huis): €9,00 TAX/BTW 19.0%: €4,31 Totaal: €27,00 Bestelnummer: 20082344 Besteldatum: woensdag, 27 augustus 2008 En wat gebeurt er nu met die bestelling en het betaalde bedrag????
  2. Heb vandaag men kader van men hokje gemaakt. 90 op 100 en 180 hoog. Hier ga ik een 400 watt lamp inhangen. Weet wel nog niet goed wat te doen met de afzuiging. Iemand tips welke afzuiging en bijhorende koolstoffilkter ik moet gebruiken? En heb ik dan ook een uitgang nodig naar buiten om die lucht te blazen of is de lucht geneutraliseerd als hij door de koolstoffilter gegaan is? Alvast bedankt en indien interesse van jullie probeer ik eens fotos te posten.
  3. Thks voor de verwelkoming. Heb u hier al bij veel topics tegengekomen met wijze raad. Ben daarnet aan men kastje begonnen. Onderkant en bovenkant zijn klaar. Juist nog verbinden en toemaken.
  4. Ok bedankt voor de reacties. Ben nog steeds aan het wachten op men 400 watt hps lamp en zet mijn plantjes intussen onder tl en zoveel mogelijk zonlicht. Ze groeien goed in de hoogte maar in de breedte niet echt. Is zo'n koolstoffilter echt nodig. Zou alles op zolder zetten en dan zo naar buiten blazen? Weet wel niet wat het afzuigvolume is van deze installatie, zou wel kunnen dat dit onvoldoende is.
  5. Hallo iedereen , ik ben van plan om me een ruimte te voorzien op zolder. Heb me al 400 wattt gekocht en zou dan hokje van meter op meter bouwen in MDF platen. Ik heb momenteel al enkele plantjes staan die ik afwisselend zonlicht geef en TL licht. Nu is mijn vraag , heeft iemand al ervaring met dit. In ons huis is er een ventilatiesysteem(wetgeving belgie) Kan ik bv de buis die van keuken en toilet komt afkoppelen en deze aansluiten op mijn kweekkast of is dit geen goed idee? Andere tips zijn ook zeker welkom
  6. Hallo, voor mij is dit mijn eerste kweekje met big bud en northern light. Ik heb nu 10 plantjes staan. Van elk 5 ongeveer. Ze groeien wel vooral in de hoogte, ik had ze tot nog toe enkel zonlicht gegeven en ze soms onder tl licht gezet. Ik heb nu 2 tl armaturen met elk 2 lampen van 36 watt erboven gehangen en daarrond radiatorfolie. Ik heb ze net verpot. Voor velen zal ik amateuristisch bezig zijn maar het is enkel als hobby voorlopig eens ik zie dat dit lukt kan ik investeren in beter en degelijker materiaal. Alle tips zijn welkom en eventuele reacties. En voor de rest ga ik hier veel interessante informatie opzoeken Grtz
×
×
  • Create New...