Jump to content

smokey

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About smokey

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. de politie adviseert ????? stel je voor dat ik nu geen kwekerij in een kamer hebt maar er een peeskamertje van gebouwd hebt vol met (noem maar op)\ hoe staat het dan met je privacy ??????
 2. oke had er graag bij willen zijn maar te weinig posts in al die jaren.. kweekte meestal met een maatje die het wel allemaal gepost hebt en ben nog lerende geloof dat dat juist een goed uitgangspunt is voor een seminar .. nee geintje allemaal een waanzinnige dag greetz smokey!
 3. bij mij staat toch op nr bob marley heb zijn portret ook op mijn been getatooeerd maar vind het vreem ook dat ik u-roy net ben tegen gekomen om er maar eens 1 te noemen .. of heb ik er overheen gekeken greetz smokey!
 4. oke spreeuwen eten geen vis . maar zijn wel lijkevretertjes wat voor beestjes hebben mischien die spreeuwen gegeten die aan de vis hebben zitten snoepen. .. maar voorlopig herstel me als ik fout zit vallen alleen maar beesten neer die migreren en gebruik maken van het magnetische veld of niet ???? laten we maar hopen op snel een antwoord greetz smokey!
 5. doet mij eerlijk gezegd een beetje denken aan een emp oftewel een electro magnetische pulse.. zijn ze mischien met een geheim wapen bezig waar we niets vanaf mogen weten ??? wel een beetje vreemd vogels vallen uit de lucht. zonder zichtbare uitwendige schade.! wel inwendig .. vreemd.! ach denk dat we het gauw genoeg weten denk ik .... mvg SMOKEY!
 6. ghallo allen heb eigenlijk een vraagje over dit aan whazzup je had het over f2 shit laat ik die net 2 weken geleden in de grond hebben gestoken maar maakte het in dit geval nog uit of het de 5 was of de 8 ??? met vriendelijke enzo SMOKEY !
 7. stem 145 is van mij en ze staat nog steeds op 1 greetz smokey.
 8. hoi allen de koude dagen komen er weer aan.. dus het leek mij wel de moeite waard deze topic weer een bump te geven greetz smokey !
 9. ben bang dat deze test ook weer lang gaat duren .....
 10. @GappieZ dit was ook een oplossing voor flessen dus voor klein misbruikers toppie oplossing greetz smokey !
 11. ha die kees kan je hier ook gewoon een post in tegenovergestelde richting plaatsen ? ik raak de mijne juist niet meer aan de straatstenen kwijt greetz smokey!
 12. hoy allemaal hier ff een berichtje van smokey... sorry hoor wat een ophef allemaal .. maar ik heb een tijdje geleden geloof ik een berichtje verstuurd hier op het forum met de mededeling dat paffie op het moment helaas op onvrijwillige vakantie was.. en dat toen de spullen binnen kwamen paf heel druk aan het verhuizen was en om niemand telleur te stellen de spullen daar bij een maat had opgezet .. MAAR NIET HAD WEGGEGEVEN .. ! laat dat voor iedereen duidelijk zijn. en als alles achter de rug was alles zou verplaatsen naar zijn eigen stekkie. maar niet eerder of de druk zou van de ketel zijn ... vindt de reactie,s jammer .. maar laat wel zien hoeveel kapers er ook op de kust zitten... greetz smokey !
 13. hoi hoi medegrowers hier helaas een berichtje van smokey ipv paffie. wilde even mededelen dat de test wat langer op zich laat wachten . paffie heeft op het moment een verplichte vakantie ( niet hobby gerelateerd) we hadden gehoopt dat zijn vakantie er al op zou zitten .. maar helaas zodra hij terug is gaat hij er mee verder .. maar eerlijk gezegd denk ik dat het op nieuw starten wordt dus helaas nog even geduld greetz smokey !
 14. hoi hoi medegrowers hier ff een stukje van smokey wilde ff melden dat de verhuizing van paffie ff wat langer duurd (hij heeft nog geen internet ..(wel rustig!! ) dus nog ff geduld) zodra dat achter de rug is gaat paf de ontwikkelingen en foto,s door zenden. alvast bedankt voor al het geduld.. greets smokey! ook van paffie !
 15. gaaf een oude kolenhok.. nou dan blijft het eind resultaat in ieder geval hetzelfde beide worden aan het eind opgebrand . ben benieuwd en veel sucses greetz smokey !
×
×
 • Create New...