Jump to content

GirlHaze

Members
  • Content Count

    204
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GirlHaze

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. je lv ligt hier wa laag...deze mag je naar de 60% brengen.
  2. GirlHaze

    Nat Gewicht

    dit is allemaal te zien hoe je deze ten droge leg. je mag altijd (ca) rekenen op 1/3 van je natte totale gewicht.
  3. dit zijn m'n mo ham ram's nu !! 50 dagen oud = (10dagen groei, 24/24) + (40dagen Bloei,12/12) 11L (10x) en 6L (5x):
  4. GirlHaze

    Mo-ham ram

    Nieuwe start
  5. Denk dat je het bij PH-problemen mag houden,hoop dat je het nog goed krijgt.
  6. Heb 1 jaar met de alga-lijn gewerkt(niks mis mee),ben nu een 2de kweekje bezig met de terra-lijn en moet zeggen dat deze het veel beter doet dan z'n zusje. Bedoel met beter,meer kwantiteit en kwaliteit dan met de alga-lijn. Voor de rest kweek ik ook in 11L potten(eerste keer) en met die terra gaat het heel goed,ik gebruik wel batmix om de eerste 5 weken niet te hoeven voeden. Hoop dat je hier wat aan hebt.
  7. Als je je kweekronde sneller wil laten bloeien(rijpen),moet je dan de 2 laatste weken meer of minder uren licht geven??? Er staat veel op de forum hier over,maar geen antwoorden met bewijzen of zo.
  8. Ziet er goed uit,van welke zaadbank komen de northerlight eigenlijk?? Sorry zag net dat ze van de zaadbank royal queen komen,zal je zeker volgen.
  9. Heb je daar foto's van...? ben nu al voor de tweede keer bezig met deze zaadbank (ice cool en mo ham-ram).. De volgende ronde plaats ik die Jack47 van sweet seeds. heb geen problemen met die ice cool of mo ham-ram.Het zijn wel andere soorten. Van mij enkel en alleen uit zaad,geen stekken van genomen,dus wil wel graag wat uitleg, had je een lichtlek of zo ?? Grtjes
  10. Graag wat meer info, welke soort...? hoelang nog bloei...?welke pot...? wat is je opstelling...? Als je je foto zo post dan zullen er ook meer antwoorden. Hier de foto; Grtjes
  11. Totaalgewicht was toch 387,67gram,ben zeer tevreden. Smaakt lekker,wel spijt dat ik geen voorgroei heb gegeven,maar ja volgende keer beter. Volgende ronde Moham ham ram(7 dagen voorgroei)
  12. Het is toch raar dat er toen niets uitkwam, nu ik erzelf om ben gegaan, is alles(zoals altijd) uitgekomen Hier een foto'tje van de 18; Alles gaat goed nu, als het nu aan mij lag of nie.(tja) ps: Het is niet m'n bedoeling om growshops te blammeren, maar om te zien of er dit nog hebben meegemaakt... Zoja, wat zij hebben gedaan, etc....
  13. Van m'n 18 nieuwe zaadjes zijn er 17 al uit in 48 uur en de 18de(in stekaarde) begint nu na 69 uur,18/18.(bijna) Begrijp nu zeker niet wat er mis is gelopen,maar ja kan toch weer aan de slag. Wou dit toch even kwijt kweekverslag volgt.
  14. @ jsmnjns : zeg maar vrouw hoor @ crazykweker : Denk zeker een 350gr te halen !! heb altijd ca 1/3 van het natte gewicht... Volgende: moham ram van sweed seeds, enkel nog wachten op men pitpot's..
  15. De oogst update Plagron batmix 7 l potten,Terra concept,600W greenpower,1week uitgespoeld en geen voorgroei. 10 weken bloei,12 planten,tussen de 100gr en 120gr per plant en een totaal van1284,73gr Ze zijn zo hard als stenen,hoop op een 400gr droog. Maar hier de foto's 2 met hun bladeren Een paar naaktfoto's De weegsessie's
×
×
  • Create New...