Jump to content

jippie64

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jippie64

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. wauw wauw wauw. dat ziet er heel lekker uit allemaal. en ja dat had je al een paar keer gemeld dat ze groeien en stinken mooi man.
 2. aloha leuk voorstel van crone. hij kan ook gewoon opdracht geven aan de politie om geen prioriteit meer te stellen aan wietkwekers en de opsporing ervan. lijkt mij dat je ze dan ook ontlast, en alleen bij ernstige overlast laat ingrijpen. maar zou het niet dezelfde kant op gaan als toen in de regio groningen. nu ook de vvd ineens een voorstander is........ eerst alle kwekers in kaart brengen en ze later een oor aan naaien ? t word een flinke onderneming trouwens als je alle shops in leewarden wil voorzien. dat zullen wel meerdere kwekerijen worden denk ik. t zou wel mooi zijn per shop een eigen kweek onderneming, lijkt mij ook wel wat. en als crone bedoelt met ondernemer een coffieshop houder dan... een coffieshop houder MAG zich niet met telen van cannabis bezighouden, dat staat denk ik in elke vergunning die er is afgegeven. correct me if i'm wrong. ben benieuwd hoe het verder gaat Doede en succes gewenst.
 3. jippie64

  afscheid...

  dat de eeuwige jachtvelden voor jouw, de eeuwige wietvelden mogen zijn. rest in peace.
 4. T beste d'r mee met wat je dan gaat doen.
 5. Ja ik heb dat wel es meegemaakt. toen toch maar nog ff naar de big city toe, probleem opgelost. d'r is hier n shop die mag open zijn tot 3 s'nachts wel eens geslapen in een trein, uit het jaar nul.?
 6. ha Nee , maar ik ben wel eens omvergeblazen vanaf zo'n 50 meter met een blusauto zo'n vliegveld ding. haha dat is een dik water kanon op zo'n ding, je gaat echt wel omver. t was een schone dixie, anders had ik het niet gedaan, hehehe ssh, dat is klote als dat bij je gebeurd, en nee dat ook nog niet gedaan. wel us na zitten denken over de volgende vraag?
 7. Nee , zaten ze achter iemand anders aan? die jouw huis ingevlucht was en hun d'r achteraan wel eens n fikkie gestookt in n droge slootkant langs het spoor natuurlijk? wat iets uit de hand liep, beetje rookontwikkeling maar. wel gelachen
 8. nee dat niet, wat zal je lekker gestonken hebben. ik ken die slootje's wel hehehehe wel eens uitgenodigd door n Amerikaanse helicopter piloot en toevallig die dag zo stoned als een aap zijn, en dan met een verkennings vlucht mee? dat was echt flying high maar niet heus..k scheet bijna bagger. t ging zo laag en zo snel als die kon, wow nou daar schoten we tussen de boomtoppen door halleluja. k was ook best wel een beetje bleekjes eenmaal terug op kamp.
 9. ooh dat is jammer van die planten. ik zie dat er toch ook nog een holland's tintje aan het filmpje zit. heeft een mechanisatie bedrijf er toch nog wat aan verdiend.
 10. nee als ik moet pissen dan ga ik echt wel pissen maakt niet uit waar. wel eens bij een verkeercontrole (de geknipte dames achterin de koffer) denkend nou ben ik het haasje en dan alleen je rijbewijs hoeven te laten zien?
 11. eeeh nee, eigenlijk niet. wel eens bij de grand canyon een smalle rotspunt opgelopen(off limits ofcourse) en er na een rokertje toch maar kruipend weer weg. was toch wel hoog na een tijdje daar gezeten te hebben, en leek ineens ook veel smaller.
 12. nee, hier hebben we niet zo veel last van file's wel eens in gedachten geweest bij de pinautomaat? ik wel. en heb toen 350 eu laten liggen, zo weg gelopen dus ik hoop dat de ander er een hoop plezier mee gehad heeft.
 13. nee, dat nog net niet, was je ook duizelig en een beetje grogy daarna? maar wel es met +/- 120 frontaal tegen een boom van n dikke meter in doorsnee. wel es gehad dat je met je stronken hoofd bij de verkeerde deur staat, bij een logeerpartij, en je je toch afvraagt waarom je de verkeerde sleutel gekregen hebt want hij past niet. en toen maar terug naar waar het feestje was afgelopen en maar op de bank gecrasht. bij drie wilde katten ik wel
 14. JA wel eens achter een auto aangereden op de snelweg, en flink aan't gassen in duitsland, en dan plotseling er achter komen dat je een stukje te ver bent gereden. we gingen naar hamburg maar toen stonden we voor de deense grens toen maar omgekeerd en weer verder blazen maar wel de goeie kant op.
×
×
 • Create New...