Jump to content

Flexibel

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Flexibel

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Geurkaartjes rondsturen is idd veel erger dan 6 miljoen mensen uitroeien.
  2. Hoezo niet? Laat iedereen verder gewoon in ze waarde hoor Vind het alleen opvallend dat mensen die regelmatig een jointje roken zich wat meer openstellen voor complottheorieën.
  3. Hahah wel een grappig filmpje maar niet echt realistisch. Maak vaak genoeg mee als ik een coffeeshop binnen stap, dat iedereen als een zombie voor zich uit zit te staren.
  4. Wietforum is een van de schoonste en best leesbare cannabis forums ter wereld. Dat komt omdat wij goed toezien op het juist gebruik van de quote regels. Lees HIER nog eens goed door hoe we het graag willen. Snap je het dan echt nog niet, neem dan contact op met een mod of een jouw bekend lid dat het al wél snapt. Een pro wiet forum? je bedoelt een propaganda wiet forum? En ik vind het juist wel slim om op dit forum de negatieve kanten te bespreken..
  5. ..edit.. Ze zeggen altijd dat blowers ruimdenkend zijn, jammer dat dat in de praktijk meestal tegen blijkt te vallen.
  6. Cannabisgebruikers hebben vaker een minder goede geestelijke gezondheid dan niet-gebruikers. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Twintig procent van de mannelijke blowers en 28 procent van de blowende vrouwen heeft psychische klachten. Dit is twee keer zoveel als mensen die geen cannabis gebruiken. Bij mannen die niet blowen voelt tien procent zich psychisch ongezonder. Van de niet-gebruikende vrouwen heeft veertien procent last van psychische klachten. Hierbij gaat het om klachten als neerslachtigheid, zenuwachtigheid en ongelukkig of onrustig zijn. Als iemand tijdens het invullen van de enquete onlangs (minimaal één keer in de afgelopen dertig dagen) cannabis gebruikte, dan werd hij of zij gezien als een gebruiker. Een niet-gebruiker is iemand die de afgelopen dertig dagen geen marihuana of hasj gebruikte. Hoe ervaren jullie dit? Ik heb in mijn kenissenkring redelijk wat mensen die regelmatig een jointje opsteken of opstaken. Na wat rondvraag kon ik maar een conclusie trekken, ja de meeste (ex) gebruikers voelden of voelen zich wat minder lekker in hun vel zitten in een periode dat ze wat vaker opsteken. Ik ben totaal niet tegen het roken van wiet en ik vind echt dat ze al die shit gewoon moeten gaan legaliseren. Maar ook vind ik dat er meer en vooral door jullie naar de negatieve kant gekeken moet worden, en die zijn er geloof me genoeg!
  7. Geen woorden maar daden Elmo Iemand anders vertellen wat hij moet gaan doen helpt niet. Ik neem Jehova getuigen bijv ook niet serieus, en zo zullen ze jou ook zien. Je loopt net als de gemiddelde blower alleen maar af te geven op alles, maar zelf doe je ook geen flikker. Wil je echt een betere wereld? Kom met een plan en doe wat Ik ben bereid je te helpen, maar kom niet aanzetten met gebrabbel.
  8. In Nederland heb je ook een legale medi wiet kwekerij. Dus misschien is het verstandiger om betere research te doen, voordat je zomaar zonder na te denken onnodig afgeeft op onze overheid. een staats kwekerij bedrocan Dat is iets anders dan een mediwiet gebruikers collectief die zelf kweken .. zoals het hoort werk je voor de overheid ? Is inderdaad iets anders, maar het komt in de buurt. En eeeeh waarom vraag je dat?
  9. In Nederland heb je ook een legale medi wiet kwekerij. Dus misschien is het verstandiger om betere research te doen, voordat je zomaar zonder na te denken onnodig afgeeft op onze overheid.
  10. Hoe kom je daar nou weer bij? drugs gebruik komt in alle lagen van de bevolking voor en is niet partijgebonden...
  11. Maar hoe erg kan je het de mensen nou kwalijk nemen die bellen naar zo'n zogenaamde kliklijn, hoe vaak lees je wel niet in de krant dan er weer een wietplantage is afgebrand? Daar woon je toch niet graag naast
  12. De gouverneur van New York, stelt voor om het bezit van kleine hoeveelheden marijuana in zijn staat te decriminaliseren en hij krijgt daarin steun van de New York City politiecommissaris en burgemeester, plus een brede selectie lokale politici die een paar jaar geleden nog schamper deden over het versoepelen van straffen voor drugsbezit. Zich beroepend op een “inconsistentie” in de drugswetten tussen de verschillende staten, kondigde Cuomo aan dat hij de straffen voor privé- en publiekelijk bezit gelijk gaat trekken, waardoor naar zijn beweren de mensen die met minder dan 25 gram betrapt worden, 'onnodige' veroordelingen bespaard blijven. “Deze kwesties raken bovenproportioneel veel jonge mensen - ze krijgen een permanente smet op hun strafblad voor iets dat eigenlijk maar een kleine overtreding is,” verklaarde Cuomo. “De veroordeling maakt het voor hen moeilijk om nog aan een baan te komen. Samen maken we New York 'fairer and safer', en verzekeren we ons dat elke New Yorker toegang heeft tot een rechtssysteem dat niet discrimineert op basis van leeftijd en huidskleur.” We gaan in Nederland de goeie kant op
  13. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Idd! Als ze de voedselpakketten bij de voedselbank nou iets voller stoppen kan ik nog minder gaan werken en nog meer en vaker genieten van me jointje
  14. Flexibel

    alcohol

    Idd! Leven en laten leven
×
×
  • Create New...