Jump to content

Calibrav6

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Calibrav6

  • Rank
    zomaar een lid

Contact Methods

  • MSN
    danielbwa@msn.com
  • ICQ
    0
  1. 3 meter?! das nou ook weer niet helemaal de bedoeling.... Als er maar kwaliteit weed vanaf komt dat vindt ik het belangrijkst! ik had een zak grond van de growshop mee met wat mest stoffen,denk dat ik nog maar wat bij ga halen binnenkort. ben nog steeds erg benieuwd wat de meningen zijn over buitenteeld het streven is natuurlijk de kwaliteit gelijk aan de gemm koffieshop.Vraag me af of dit haalbaar is?
  2. dag heren van het goede leven, De stekken zijn vandaag weer besteld en ik ben voor 5xHollandse hoop gegaan Alleen nou hoor ik dat buiten weed over het algemeen troep is........ wat is julie ervaring met buitenweed is het gelijk aan binnen weed of zijn er grote verschillen?! alvast bedankt voor de moeite!
  3. thx jongens! ik begon me al zorgen te maken maar over een paar weken zal ik oordelen of mijn oogst knap is
  4. De toppen zien er ook wel goed uit! alleen het ruikt naar hooi en daar baal ik wel van natuurlijk. ligt het er misschien aan dat ik de toppen in een doos laat drogen of maakt dit nix uit?
  5. Hey Jongens, Ik had dus een plantje van de zomer buiten gezet en laten groeien.... alleen wat water af en toe maar geen mest stoffen,de plant ging mooi in de bloei en de toppen roken heerlijk van de plant.2 weken geleden heb ik de plant geknipt en alle toppen in een doos gedaan op zolder onder de afzuig kap laten drogen. Als ik nu aan de toppen ruik dan ruikt het nergens naar een of andere vage gras lucht Wat doe ik verkeerd? is het verplicht om te mesten om een kanp weedje te krijgen? alvast bedankt voor de reactie's!
×
×
  • Create New...