Jump to content

Alberts

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Alberts

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ok.... Gister flink door gestoomd! Broer stond voor de deur en hebben er twee weg gerookt. Maar de hasj (pollem) die ik 3 weken geleden kreeg is anders dan wat ik nu heb. Vorige was harder en veel minder scherp. Gister eerst nieuw gerookt en daarna van restje oude nog een gerookt die was in vergelijking zoet. Kan het zijn dat het (net als met wiet?) - vroeger als ik voordeel zak haalde bij greenspirit nlx- liet ik die en dag of wat liggen om het uit te laten drogen. Kan het zijn dat die hasj ook een dagje of wat nodig heeft om te rijpen ... Thx voor reacties ..
  2. Allo, Sinds een weekje of wat is -na ruim twee jaar gestopt te zijn- weer af en toe een oude vriend op bezoek. Een hasj joint mag ik weer graag roken. Wiet begin ik niet meer aan daar ik daar te verknetterd van werd. Nu is in Spijkenisse de GreenSpirit ineens foetsie ben ik druk opzoek gegaan naar een nieuwe leverancier ... Eigenlijk vind ik dat wel prima daar de green in Spijk wel wat louche leek. Als in relatief duur voor de kwaliteit? Hoewel de pollem prima te roken was en gemakshalve fiets je daar heen ipv met de metro een reis te maken naar de stad... Nu vanaf mijn werk leek bilbabo in Rotterdam vrij dicht bij. Wat achteraf nog een flinke 'hike' was vanaf Zuidplein .. Wat zijn jullie ervaringen daar? Ben er nu twee keer geweest ze wegen het af en je krijgt mee (eerste keer dat ik dat zag en imo beter dan de pre-gemaakte zakejs daar dit meer fair lijkt?). Ik vroeg wat voor hasj ze hadden en dat waren pollem en super pollem(?)... Pollem is mij prima.. lekker dun rollen en naar binnen happen. Nu is de pollem daar toch wel zacht waar het bij twee andere coffeeshops in Rotterdam waar ik een tijd geleden was klein(minder) en hard was (ook green). Is dit andere soort pollem? Ik word er zeer relaxed van maar vroeg me toch af of hier mensen zijn die me verder kunnen verlichten over wat ik rook... En wat er anders is aan Pollem1 pollem2 of pollem3.. en wat is super pollem ? En mogelijk een tip om waar te gaan. In principe wil ik best door rijden naar beurs... heel Rotterdam kan ik halen... wat is de beste place waar je de beste / meeste kwaliteit pollem kunt krijgen? Andere soorten hasj waar je niet waisted van gaat.. maar meer een relaxte high.. Goed.. ik ga de nieuwe aanwinst maar eens oproken .
  3. Volgens mij wel het goede forum... Hier eerder e.e.a. gelezen toen ik nog blowde... Nu vraag ik me het volgende af. Vandaag ben ik ongeveer een jaar gestopt met blowen. Ik heb (onbewust) afgebouwd en ben toen van de één op de andere dag helemaal gestopt (hoe kan het ook anders ). En dit probleemloos, horror verhalen gelezen dat stoppen zonder proffesionele hulp onmogelijk zou zijn is (voor mij) onzin. Zo rond 14 jaar heb ik mijn eerste joint(s) gerookt wat erg goed beviel, zo rond 16-17 ben ik dagelijks gaan blowen (3 á 4 per dag > 5 gram in 3 á 4 dagen), over het algemeen alleen op mijn kamer waar ik wat childe en mij bezig hield met allerlei -maatschappelijk gezien- onnozele dingen. Na 5 jaar mavo (nooit wat gedaan doublatie jaar nog minder dan dat jaar ervoor) ben ik ook "gedrop-out" na een week of 3 MBO ICT... Wat in wezen weinig te maken had met het blow gedrag maar wie weet. Na wat onnozele baantjes (magazijn) , op werk nuchter , en s'avonds kapot ben ik vorig jaar begonnen met een opleiding havo en PDB (boekhouden) en dat gaat vrij goed... Nu zit ik in het examen jaar, gaat mij allemaal erg makkelijk af (ben een zesjes persoon ). Nu met de vakantie voor me (vorige jaar bijna school verkloot (5-6jes) wonder dat ik over ging) maar gestopt met blowen. Dit jaar alles voldoende op een 5je of twee na, verder 6jes en 7vens... Dit komt niet zo zeer door het niet blowen maar meer door iets meer inzet en motivatie... Wat opzich een tegenstelling is daar je (ik) van blowen passief word. Dit verhaal is in principe niet zo boeiend voor mijn vraag... Maar zie het maar als motivator voor de mogelijke lezers die willen stoppen en daar tegen opzien... Ik kan het zeer aanraden... Appeltje eitje - als je maar wil -. Eerste week tel je... Tweede week zie je de baten (€?, fitter?).. enz. - en dan is in dit topic misschien nog wel leuk toe te voegen... Wie "wil" stoppen? Wie is succesvol gestopt en is na X periode weer begonnen en heeft het geheel in de hand, lees: 1 jointje in het weekend verder niet... Keertje weekend helemaal kanarie en dan een week of twee niks... maand (eng idee?)... Op ongein (verslaving?) dat er paniek optreed als het op is zit ik écht niet meer te wachten.. Maar dat heb ik zelf in de hand of... ? Gaat het mogelijk weer ála spiraal? Zit er aan te denken om wat hasj te halen... Blonde maroc (niet sterk) en pollem (erg lekker? )..
×
×
  • Create New...