Jump to content

bazzhen

Members
  • Content Count

    88
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bazzhen

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Omdat de onderste topjes amper licht kregen. Nu staan ook de onderste topjes mooi onder de lamp, kunnen ze wat dikker worden. Tot nu toe gaat het prima, planten hebben er niks aan overgehouden.
  2. Ja het ziet er best ernstig uit he, vond ik zelf ook al.. Vanochtend waren er nog geen slappe blaadjes te zien dus tot nu toe leeft alles nog!
  3. @wouter04: geen flauw idee hoeveel daar van af gaat komen, ken de plant amper. Waren de freebees van Sannie dus we zullen wel zien! Heb net een hele stap genomen, heb m'n Lowryders geknakt en gelijk de lampen weer iets dichter op de planten gehangen. Ziet er vrij spannend uit moet ik zeggen, hoop maar dat het goedkomt: Kom maar op met de reacties (ben er nu toch wel extra benieuwd naar)!!! Grtz!
  4. bazzhen

    Album Bazzhen

    M'n 1e kweekje: 10x Lowryder + 5x Twisted Shack
  5. Wordt helemaal blij als ik dit lekkers allemaal zie! Kom ik aan met m'n Lowrydertjes.. Ben ook nog helemaal niet zo lang een 'wiet-genieter', en nu voor het eerst eigen kweekje aan het doen maar ben nu al helemaal verslaafd aan het hele proces met als hoogtepunt het roken (al moet ik voor m'n eigen eerste rookwaar nog een paar weekjes gedeuld hebben..) Wat ik me ook af zit te vragen, waar al die geuren en smaken zoals je die omschrijft vandaan komen, mij zeggen die termen namelijk vrij weinig (berry, diesel, enz...) Kan natuurlijk wel gewoon vertalen maar houdt 'berry' simpelweg in dat het naar bessen smaakt en 'diesel' naar diesel...? Dat laatste lijkt me namelijk niet echt een geweldige smaak... Sorry, waarschijnlijk is het een domme vraag maar ik kom er maar niet achter hoe dat nou zit met die smaken. Komt vast ook door de coffeeshop-wiet van hier uit de buurt, die allemaal hetzelfde smaakt... :S Vandaar ook de reden dat ik nu zelf kweekpogingen aan het wagen ben. Mijn doel is ook om uiteindelijk zelf een keer een wietje te proeven die heerlijk zoet en fruitig is, iets wat ik tot nu toe helaas nog nooit heb meegemaakt. Kl*te shops... Blijf dit topic zeker volgen!!! Heerlijk!! Grtz!
  6. Dan waag ik ook eens een gokje.. 921. Grtz!
  7. Zijn nog mooi vol gegroeid, je plantjes! Mijn plantjes zien er ongeveer hetzelfde uit als die van jou voor je ze knakte. Dus ook die kleine topjes onderin.. Denk dat ik als eerste vanmiddag de lampen nog maar iets lager hang en dan ook maar voor het knakken ga.. Spannend...!! Hoe is het met je zadenkweek? Grtz!
  8. Gaat goed zo te zien, mooie plantjes!! Wat ik me alleen afvraag, zit er niet wat veel blad (kleine blaadjes) aan de toppen? Zie dat wel meer bij de Lowryders en vraag me dan altijd af hoeveel je overhoudt na het wegknippen van de blaadjes...
  9. En, inmiddels al de smaak van je wietje kunnen beoordelen? En hoeveel heb je er trouwens van af gekregen? Vroeg me trouwens nog iets af, zie dat je hele mooie planten hebt maar ligt het aan mij of zit er relatief zo veel blad aan de toppen? Lijkt me als je al die blaadjes wegknipt dat je zo weinig overhoudt...? Grtz!
  10. Zo, jij kunt voorlopig ff vooruit!! Ben met mijn eerste kweek bezig, ga nu alleen nog voor de wiet en neit voor de zaadjes. Maar als ik dit zo zie ga ik in m'n volgende kweekje toch ook maar een vrouwtje bevruchten!
  11. Das kut Wouter! Dat is dan weer het voordeel van binnen kweken, geen last van die kloteslakken. Helaas ga ik alleen voor de vrouwtjes dus kan je niet voorzien van stuifmeel.. Gaat het nog wel goed met de vrouw? Hoop voor je dat die door de snailfamily gespaard word! Grtz.
  12. Hier weer ff een foto-update.. De planten gaan prima, de gele puntjes van de Lowryders worden volgens mij niet erger en topjes blijven gewoon groeien dus lijkt weinig aan de hand. Heb de Twisted Shacks gister geplet met hoogtegebrek in m'n kast, gister gedaan en nu groeit de plant alweer netjes met een bochtje omhoog.. (zie foto's). Ik hoop dat de topjes van de Lowryders nog wat hoger en dikker worden maar heb nog een week of 3 te gaan dus nog ff geduld. Hier de foto's: Overzichtje van m'n kast(je): Een van de Lowryders: Close-up van een topje van de Lowryder: Een van de Twisted Shacks (geplet en gebogen, na één dag alweer lichting de lampen aan het groeien!): Close-up van de geplette Twisted Shack: Grtz!!!
  13. @ Infinity: Misschien dat ik inderdaad maar moet gaan buigen, ze laten verpieteren voor het raam is ook weer zo zonde he.. Iemand hier nog enig idee wat de oorzaak is van de bruin/gele puntjes aan de bladeren bij de Lowriders? Eén van de 3 heeft het niet, één een beetje en één wat erger. De plantjes staan in 4,5 literpotten en bevatten allemaal een buffertablet van Sannie.. Teveel water kan het volgens mij niet zijn, en te weinig voeding lijkt me ook sterk met zo'n tablet? De haren van de topjes van deze twee planten worden ook al een beetje bruin, terwijl de plant die geen last heeft van de bruine puntjes ook geen last heeft van lichtbruin wordende haartjes.. Als iemand weet waar het aan kan liggen hoor ik het graag!! Grtz
  14. He Wouter, van mijn Lowryders hebben in totaal (incl hoofdtop) 9 topjes. benieuwd hoe die kleine topjes gaan groeien, of daar wel wat te smoken van af gaat komen...
  15. @ smookerson: Tot gisteren had ik alle planten onder lampen staan, niks voor het raam. Heb nu één van de Twisted Shacks uit de kast moeten halen omdat hij tegen de lamp aan groeide en de lamp niet hoger kan. Deze staat nu voor het raam. Hoop dat het nog wat wordt... Gelukkig gaat het met de Lowryders zeker wel lukken qua hoogte onder de lampen, budjes zie je met de dag groeien! Zie al wel dat er wat lichtbruine haartje beginnen te ontstaan, is dit niet wat vroeg....?
×
×
  • Create New...