Jump to content

Anders

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Anders

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Van top tot teen zeker niet, de ene plant heeft er ook meer last van dan de andere. Alleen het zit er zeker weten duidelijk op.
  2. Dit zijn 4 foto's van mn 2e kweek, die aanzienlijk beter ging dan mijn eerste. Planten zijn nu veel groter, alleen ik vind de toppen nog wat aan de magere kant, vooral de hoofdtop. Mijn vermoeden is een beetje ondervoeding alleen zeker weten doe ik dit niet. Onder een 400w lampje btw. Nu had ik nog een vraagje, ik heb net als de vorige kweek wel enigszins last gehad van meeldauw, iemand enig idee naar de oorzaak hiervan? Groetjes
  3. Dit is geen drugs voor als je opzoek bent naar plezier, als je opzoek bent naar de hel dan moet je het tot je nemen
  4. Oke, ik heb een tijdje niet gereageerd ivm vakantie en andere dingen. Dat betekend natuurlijk niet dat ik de planten links heb laten liggen. Ik heb er spint in gehad, deze heb ik 2x behandeld met een goede van de growshop. De planten staan nu flink in de bloei, alleen ik heb een paar bladeren die geel verkleuren, vermoedelijk door de warmte die geweest is (+32 graden). Mijn digitale camera ben ik even kwijt, dus heb vandaag een paar fotos geschoten met de telefoon (slechte kwaliteit, maar om een impressie te krijgen). Foto\\\'s 7 augustus
  5. Allereest bedankt voor alle reacties! En ja ik lees zoveel mogelijk als kan! Bij de volgende ronde ga ik zelf een hokkie bouwen! Ik heb ze inderdaad een dag of 7/8 laten voorgroeien, en ik heb bij mn stekkenleverancier ook gevraagd daar of ze in de groei hebben gestaan. Omdat hij zelf ook met deze stekken kweekt, daar stonden ze ook een dag of 3 in de groei.
  6. Zondag 20 juli.. 9e dag bloei. Even een paar foto's gemaakt, de eerste bloeiverschijnselen zijn zichtbaar. Wat ik me nog steeds afvraag, is waarom mijn plantjes vrij klein blijven?? Zijn trouwens idd allemaal vrouwtjes:)
  7. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Nou space ze! Vrijdag ofzo maar weer eens aan de MDMA of ketamine.
  8. Volgens mij zijn het Powerplants, alleen dit weet ik niet geheel zeker. En idd, het verschil in grote, komt omdat 2 plantjes geen stress hebben gehad in het begin, en de andere plantjes wel. Potten zal ik de volgende keer idd helemaal vullen. Grond weet ik zo niet, alleen die werd me bij growshop aanbevolen.
  9. Goedendag allemaal, Na een aantal weken me ingelezen te hebben over het onderwerp "wiet kweken", ben ik dus mijn eigen kweekje begonnen. Dit was eigenlijk puur omdat ik afleiding zocht en zin had in iets nieuws. Mijn eerste kweek moet dus vooral leerzaam zijn voor mij, en het zou natuurlijk leuk zijn als ik er wat vanaf kan halen. Dus tips en natuurlijk kritiek krijg ik graag! Eerst even mijn setup: - 400 watts lamp - Filter weet ik zo even niet , komt omdat ik die gekregen heb, maar ik zie hem veel voorbij komen. - Mijn water is afgezuurd op een PH van 6.0 - Ik gebruik COGR vega A en B van Canna. - Ik heb voldoende frisselucht invoer, komt door een rooster direct naar binnen (ook ventilator). - Temp overdag 27 graden, 'S nachts rond de 20 graden - Lv heb ik steeds tussen de 40 en 55 Woensdag 2 juli heb ik 4 stekjes gehaald, helaas waren ze in slechte staat, maar ik wilde het toch proberen. 4 juli heb ik er 2 stekjes bijgehaald omdat ik in ieder geval 1 had die het niet zou overleven. Een paar foutjes die ik in het begin heb gemaakt: LV te laag, Plantjes hebben de eerste dag lichtstress gehad en ik heb ze een keer of 2 teveel voeding gegeven. Foto 5 juli Foto 11 juli op 12/12 gezet Foto's 16 juli De koploper Wellicht een mannetje, moet nog ff duidelijkere fotos maken En dit is de achterblijver, ik vermoed door lichttekort ofzo? Iemand een idee? bladeren zijn ook heel klein
  10. Goedendag heren en dames op dit forum, Ik ben Anders! en ik kom uit het Noorden des Lands. (Friesland) Ik ben 20 jaren jong en ik ben zojuist gestart met mijn eerste Indoor Kweek. Dit forum geeft mij veel informatie over het één en natuurlijk over het Ander. Ik ben hier dus om te leren en natuurlijk later mensen advies te kunnen geven Dit is de huidige staat van mijn plantjes Ze staan onder een 400 watts lamp. Maargoed, voor mijn eigen kweek maak ik nog wel een topic aan. Groeten!
×
×
  • Create New...