Jump to content

Jaapo

Members
  • Content Count

    215
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jaapo

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 05/19/1992

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • MSN
    supersjoerd111@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.myspace.com/breakcutta
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vlissingen
  • Interests
    Smoken en beats maken.
  1. Eindresultaat Lowryder: 16,8 gram Eindresultaat Minefield Ryder: 11,7 gram Ik heb nu helaas geen foto's, want m'n ouders hebben de camera meegenomen op vakantie. Als ze terug zijn kijk ik wat ik over heb en dan maak ik nog wel een foto.
  2. Ik heb nu de hoofdtop eraf gehaald en zo goed mogelijk geknipt. Alle meeldauw heb ik eruit geknipt en de wiet ligt nu te drogen in de schuur. Komt allemaal wel goed . En @Molmol: dat lijkt denk ik maar zo, want er zit nu echt geen toprot meer in die Lowryder.
  3. Ja maar dat kan ik toch niet in de toppen spuiten? En de meeldauw zit dus ook in de toppen. Snel antwoord aub want ik ben van plan de Minefield zo om te hakken.
  4. Goed idee! Ik ga nog even googlen hoe je nou ook alweer precies moet watercuren.
  5. Weer eens even een update. Het is nu dag 75. Ik zit al bijna tegen oogsttijd aan, wat is het snel gegaan zeg. De planten doen het goed, maar ook weer niet. Veel bladeren zien er beschadigd uit door ongedierte (witte vlekjes enzo). Maar verder zie ik geen ernstige gevolgen. Ze hebben al mooie topjes en ik geef regenwater als ik denk dat ze het nodig hebben (meestal is dit om de dag ofzo). Hier zijn de foto's: Van de Lowryder waar toprot in zat is dit uiteindelijk overgebleven: De bovenste top is dus weg en 2 zijtopjes doen het goed . Een Lowryder: Nog wat Lowryders: Bij deze Minefield Ryder zit er nog steeds meer blad dan wiet. Er zit wel veel thc op het blad dus ik denk dat ik deze hele plant maar gebruik voor hasj. Als ik hier namelijk de toppen vanaf zou halen heb ik waarschijnlijk heel weinig: Deze Minefield Ryder heeft echt heeeeele fluffy topjes. Er zit gewoon geen een echte top aan. maar er zit wel veel thc op: Deze Minefield Ryder heeft wel mooie topjes: Nu een GROOT probleem! Bij 1 Minefield Ryder heb ik echte meeldauw ontdekt en het begint in de toppen te komen. Ik heb zoveel mogelijk bladeren met meeldauw erop verwijderd, maar als het echt in de toppen gaat zitten ben ik de lul. Eerst even wat foto's.. De Minefield Ryder: Hier zie je al wat meeldauw: Wat is nu slim om te doen? Ik neem aan dat ik geen middel tegen meeldauw meer kan halen aangezien je dat niet in de toppen mag spuiten. Zal ik deze plant dan maar gewoon al oogsten of zou dat zonde zijn? Tips graag!!!!
  6. Hier is hij dan, de update! Het is nu Dag 63. Het schiet nu echt op met de plantjes. Ik ben gestopt met groeivoeding en wortelstimulator en ik geef nu alleen nog maar puur regenwater. 1 Minefield Ryder is volgens mij ook al klaar, kan dat na 63 dagen? It's snowing!! Veel thc, ruikt sterk maar bijna alleen maar blad..? Tevens ontdekte ik dit op een paar bladeren, zou dit meeldauw kunnen zijn? Leuk topje.. De Minefield Ryder waarvan ik denk dat hij klaar is: Vrijwel alle haartjes zijn bruin en als ik met een microscoop de trichomen bekijk zie ik niet echt clear trichomes. Alles wijst er dus op dat ie klaar is, maar het is pas dag 63. Is dit normaal of zal ik hem toch nog even laten staan? De topjes bij deze zijn zeer fluffy maar ik betwijfel of ze nog echt dikker worden. Topje.. Bij veel bladeren zie ik nog steeds witte spikkels en op de onderkant van het blad zitten allemaal zwarte puntjes. Die bladeren heb ik maar verwijderd aangezien ze wtoch niet bijdrage aan de gezondheid van de plant. Ook ontdekte ik spint dus ik heb Masaï van Bayer gekocht en dan lijkt wel te helpen. Ook leek het alsof er bij 1 Lowryder toprot zat, want een blad was gewoon dood en toen ik een topje een beetje boog brak het af!!! Dus ja, dat topje heb ik op een (verkeerde, maar toch snelle) manier gedroogd door het een paar uurtjes onder een bureaulamp te leggen. Na die paar uurtjes was het kurkdroog en heb ik er een joint van gedraaid. Nou ik kan iedereen verzekeren dat ik kk stoned was. Maar toch is hij nog niet helemaal klaar denk ik aangezien er nog wel erg veel witte haartjes aan de plant zitten. Zit hier rot? Het blad dat gewoon dood was gegaan: Dat was het weer, ik wacht met spanning op jullie meningen en tips!
  7. Binnenkort weer een grote update, maar nu alleen even een sneak peak en wat problemen.. Laten we beginnen met wat budshots!! Nog een maand of 1,5 maand te gaan gok ik zo.. Nu iets wat minder leuk is. Op sommige bladeren heb ik witte puntjes gezien en volgens mij is dat het begin van spint! En bij een paar planten trekken de punten van de bladeren een beetje krom. Volgens mij kan dat niet zo heel veel kwaad, maar ik zou wel graag willen weten wat het is. Dat was het weer, PEACE
  8. Ziet er goed uit hoor, ik ga volgend jaar denk ik ook eigen potgrond samenstellen. Mijn Minefield Ryders doen het ook goed, lekker in de bloei. Ik zal binnenkort mijn topic maar weer eens updaten. Succes!
  9. Oke, ik zal nog eens goed zoeken naar een rups. En @ peter de pan: Ik heb zelf nog nooit Lowryders gerookt dus ik ben ook heel benieuwd . Edit: Het was inderdaad een rups! Ik zag dat er weer nieuw kleverig spul zat en toen ik de bladeren uit elkaar trok viel er ineens een rups uit. Ik heb wel gespoten met Ecostyle Spruzit wat ook tegen rupsen zou moeten helpen...Maar niet dus??
  10. Nee ik heb nergens een rupsje gezien. Ik hoorde van iemand anders dat het beginnend spint kon zijn. Ik heb het nu ook al bij een andere plant ontdekt. Ik heb vanavond maar weer eventjes wat Ecostyle Spruzit gespoten, ik hoop dat het helpt.
  11. Het is weer eens tijd voor een update! Het is Dag 38 alweer en alle planten staan al in de bloei. Het weer zit ook goed mee dus ze groeien echt goed. Ik geef nog steeds om de 2 dagen water met groeivoeding en wortelstimulator en als ze tussendoor water nodig hebben geef ik gewoon regenwater. Aangezien het al een paar dagen niet heeft geregend heb ik nu wel 2 keer kraanwater moeten geven. Kan dit kwaad? Dit heeft een te hoge pH of niet? Anyway...hier zijn de foto's, de planten in de ronde potten zijn Lowryders en die in de plantenbakken zijn Minefield Ryders: En bij 1 plant ontdekte ik dit: Wat zou dit kunnen zijn? Dit was de update weer. Commentaar, tips, alles is welkom.
  12. Eeh oke, leuk. Maar wat heeft dat met dit topic te maken?
×
×
  • Create New...