Jump to content

bong 9001

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bong 9001

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. bong 9001

    Warmte Systeem

    ik heb momenteel 4 stekken staan van nu ca 2 weken oud, maar ik denk dat mijn bodem te koud is en weet niet hoe ik deze temp kan omhoog helpen. bestaan er hier warmtematten voor ofzo?
  2. Edit AS Grow : onnodig quoten, lees uitleg hier. (Bij het antwoorden in een topic gebruiken we de add reply knop. )
  3. //EDIT by mikeh; onnodig quoten!! ik ben opgenomen geweest met een slokdarm en maag onsteking, ik had 4 dagen niet gegeten of gedronken door die ontsteking en was dus compleet ondervoed en uitgedroogd. toen hebben ze mij tweemaal voor korte tijd onder narcose gebracht om alles te onderzoeken. Ik moest een maand medicijnen nemen tegen die ontstekingen en daarnaa nog 2 soorten antibiotica voor een bacterie die zich nog in mijn maag bevond. Ik heb dan ook een heel eind pijnstillers en bloedvat vernauwwers moetn slikken omdat ik na die 2 weken ziekenhuis zwaar te kampen had met hoofdpijn. Ik ben dan naar een neuroloog geweest om deze hoofdpijnen uit te zoeken en hij zei dat ik aan het "afkicken" was van de wiet. Maar dit geloof ik niet want ik was al eens een tijdje gestopt met roken en toe had ik deze verschijnselen niet. Nu ben ik een week of 3 gestopt met alle medicatie, mijn hoofdpijnen zijn verdwenen maar ik heb nog niet roken omdat ik bang ben voor een hart aanval ofzo. Het ging echt heftig tekeer als ik rookte.
  4. Ik rook nu al 7 jaar wiet en heb er nog nooit problemen mee gehad. Maar enkele maanden geleden ben ik 2 weken in het ziekenhuis opgenomen geweest en toen ik thuis kwam en een joint probeerde te roken kreeg ik hevig last van mijn hart. Ook als ik ging gaan slapen gebeurden er rare dingen in mijn hoofd, het was alsof m'n hersen eventjes "offline" gingen en dan weer begonnen te werken. Sindsdien rook ik niet meer, maar ik zou graag weten waar dit allemaal vandaan komt. Heeft hier iemand ervaring mee. Greetz BONG
×
×
  • Create New...