Jump to content

Tux-xoe

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tux-xoe

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Profile Information

  • Location
    Gelderland
  1. Tux-xoe

    beeld slomer

    Slaan je hersenen ALLE herinneringen op? Niet dat er wat verloren gaat? :? Naja, ik heb -zoals gezegd- dat nog nooit eerder gehad, herinneringen uit me jeugd enzow. Wat ik ook heb wat je zei is dat ik op sommige momenten ook ff niet meer weet waar ik ben/hoelaat het is/welke dag enzow. Das soms echt irri, maar meeste van de tijd best wel grappig. Dan denk je de volgende dag zo van 'He? Wist ik gister nou niet dat het zaterdag was?' Allemaal van dat soort dingen. En samen met wat vrienden heb ik er dan ook wel de grootste schik om
  2. Tux-xoe

    beeld slomer

    Zo zie je maar weer wat er naar boven komt terwijl je d8 dat je het allang was vergeten, ik ben wel benieuwd van waarom die beelden nou eigenlijk naar voren komen in dit soort momenten.. Zijn het dingen die je leuk vond en dat je dat dan onbewust blijft onthouden? raar eigenlijk :?
  3. Tux-xoe

    beeld slomer

    haha heb ik ook, nu de bagagedrager nog Is juist wel lijp als iemand niet goed kan sturen, en jij zit daar dan voorop. 'Naar links, LINKS!' Hups in de gracht :twisted:
  4. Tux-xoe

    beeld slomer

    Ohw heb je zo'n Zweedse fiets? Zo'n 1 in't rood of geel? Lol, lijkt me idd gaaf (en Amsterdams 8)) maar dan zie je wel alles aankomen he, als je ondersom zit niet. En dat is em bij mij
  5. Tux-xoe

    beeld slomer

    Fuma con dios? Nog nooit van gehoord eerlijk gzegd :oops: Maar is dus wel -sterk- als je jou ervaring zo verteld... Maar hoelang ben je eigenlijk weg geweest als je je hele jeugd weer voorbij zag komen? Klinkt trouwens als een soort bijna-dood ervaring Heb ik nog nooit gehad, zie mezelf al wroeten in een zandbak 8) Ik heb altijd gewoon dikke lol met vrienden enzow.. zie nooit iets van vroeger voorbij komen :? :wink: Grtz!
  6. Tux-xoe

    beeld slomer

    Grotere voeten van wol?? Sorry hoor, maar dan ben je wel echt goed bezig geweest zeg
  7. We waren een x uitgegaan, maar toen die avond was het gewoon een ballentent, zo slecht. Naja wij aan het eind van de avond, willen we terug naar huis. Dus wij pakken onze fietsen en gaan staan w8en op wat vrienden. Toen kwam die politie eraan, even controleren enzo, toen gingen ze praatje maken. Toen zeiden ze dus dat hun dienst erop zat en maar eens lekker naar huis gingen. Niemand had licht dus wij blij :twisted: Wij w8en tot ze het hoekje om waren en wij gingen fietsen. Staan die lui net op het enigste weggetje naar huis, OM EEN HOEKJE Oftewel, wij fietsen onze lieve vrienden gewoon in de vingers om een boete te krijgen :? Nou, dat voelde toen wel flink lullig zeg.. en de maatschappij moet op zulke lui vertrouwen? Nee dank u 0X
  8. Haha, had em al eens eerder gezien maar blijft leuk Die legopoppetjes zijn trouwens ook grappig Grtz!
  9. Tux-xoe

    beeld slomer

    Ooit al een op de fiets gedaan? Of bij iemand achterop? das cewl. Als je bij iemand achterop zit moet je met jou rug tegen de zijne zitten, zo omgekeerd weet je wel? en dan door bochtjes en over drempels. Man, heb nog nooit zo gelachen en een bijna-van-de-fiets-af-pleuren-gevoel gehad : Op die fiets gaat dan niet zo snel ok, maar als je omgekeerd zit is die snelheid wel hard genoeg, believe me 8)
  10. Ja, mijne ook : Drom hou ik het nog liever ff voor mezelf en kan ik toch ook nog met me vrienden lol hebben 8)
  11. is wel een goed id, zo'n cd samenstellen.. al eens eerder gedaan, maar dat waren niet echt nummers om bij te chillen, uitgez. Moby... Verder is Klea - Tic Toc niet echt een een nummer om bij te chillen, maar als je stoned bent klinkt ie wel super goed :!: Grtz!
  12. Tux-xoe

    beeld slomer

    Ghehe, wou toch bijna gaan uitleggen dat je rechteroor niet op je linkerschouder kan leggen.... en dat je hem dus op je rechterschouder moet leggen... Wtf! Maakt niet uit! Het werkt, BASTA!
  13. Of is het omdat drank meer ingeburgert is dan wiet? (zie ander topic) Als er nu wat meer vrouwen reageren komen we een stukje verder, dames, spreek! :wink:
  14. Ken wel meisjes die blowen, maar dan doen ze het 1/2 keer en dan kappen ze ermee. Voor de rest dat ik weet is het overgrote merendeel jongens dat het doet. Enne Scamp, als je ze nou eens een stukje 'zelfgebakken cake' aanbied? En dan bedoel ik geen Hotelcake van de C1000 :wink:
  15. Thc werkt bij sommige mensen idd niet meteen, bij mij ook. Gewoon een paar keer vaker doen, en langzaam aan voel je wel een keer wat komen. Suc6 ermee :wink:
×
×
  • Create New...