Jump to content

ruuzjèrr

Members
  • Content Count

    194
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ruuzjèrr

  • Rank
    in 1985 werd ik vogel

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Het Hoge Noorden
  1. Hoi Jeremy, Leuk dat je bent begonnen aan je eerste kweek! Wat vragen c.q. opmerkingen: - je tl buizen zijn prima, daar ben ik ook mee begonnen. - je hebt een reflecterende kap van aluminiumfolie gemaakt, toch? Dat is niet ideaal: alu folie reflecteert namelijk bundelend en kan zo brandplekken op je planten veroorzaken. Diffuse reflectie als een gipsplaats verdient de voorkeur. - je bloeilamp is een gloeilamp? Of bedoel je een spaarlamp van 100 watt? - je bent van plan hier 17 planten onder kwijt te kunnen? (dat wordt niks) - hoe groot is je kweekruimte? - wat voor afzuiging heb je? Groetjes, ruuzjèrr.
  2. Hee Doc, Bedankt voor je antwoord en tip! Ik blijf je volgen:) Ruuzjèrr
  3. gewoon oogsten ik heb nieuwe schoenen
  4. Ziet er mooi uit zeg. - Wat voor lichtbron gebruik je? 2 maal 600 watt hps? - Hoe kan het dat je aarde niet ververst hoeft te worden; ik ga er van uit dat dat met biologisch kweken verband houdt? - Overwegend indica? Groeten, Ruuzjèrr.
  5. De draden zijn nog erg groen. Ik schat 2 weken.
  6. Omhakken: - een herma geeft inferieure wiet - je neemt een risico waar geen beloning tegenover staat
  7. Die van mij beginnen in december met bloeien
  8. Mensen, Ik heb dit outdoor seizoen vijf feminised heribeitjes staan. Op het forum heb ik (o.a.) bij Elmo gezien dat ze al aan het bloeien zijn. Bij mij is dit nog niet het geval en ze blijven lengte maken. Ze zijn nu ongeveer 1,90 meter hoog en ik begin een beetje ongerust te raken i.v.m. de buren. Ze zijn één keer getopt toen ze ongeveer 50 cm hoog waren en maken eigenlijk ook prima breedte aan. Ze staan op het zuiden in de volle grond. Verwachten jullie ze nog veel lengte zullen maken? Oftewel ingrijpen in de zin van vuilniszak over de kop dan wel buigen/binden?
  9. Je probeerde te toppen en je hebt toen maar wat bladeren afgeknipt? Lees je is in man.
  10. ruuzjèrr

    voorbloei

    Toppen heeft altijd een effect op de verticale groei. Als je hem nu voor de tweede keer hebt getopt, vind ik het niet zo vreemd dat hij 1,5 meter is. Voor volgend jaar raad ik je aan om het bij één keer toppen te houden; dat levert meer op dan niet toppen, maar scheelt een wereld aan knipwerk. Verder denk ik niet dat het complicaties geeft, alleen gaat de verticale groei er op deze manier nog extra uit. Verwacht dus niet al te veel lengte meer.
  11. Ik ga vandaag ook stekken. Wil wel eens zien hoe dat gaat met de heribei in een tentje. Volgens mij moet dat als een raket gaan.
  12. ruuzjèrr

    voorbloei

    Kush is een indica soort en maakt daarom minder lengte dan een sativa. Met anderhalve meter mag je niet mopperen hoor! Ik denk dat jouw plant nog zo'n 2 weken doorgroeit en nog zo'n 10 cm de lucht in gaat. Je blad ziet er goed gezond uit. Wanneer ben je begonnen? Eind mei ongeveer?
  13. Hee Elmo, Jouw heribei vertoont al tekenen van bloei hè? Ik heb er zelf 5 feminised in de volle grond staan, maar daar is nog niets te zien. Ik ga je volgen!
  14. Die tietjes zijn het lekkerst
×
×
  • Create New...