Jump to content

Sizla

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sizla

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 08/05/1990

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Groningen, Nederland
  • Interests
    Wiet..
  1. Laatste twee zijn ook gejat.. Volgend jaar beter.. In een moeilijkere te komen plek met lowridertjes.. Sizla.
  2. Mooie planten en de wiet ziet er goed uit.. ik zou best voor je willen testen Maak ik even een rookverslag over de smaak, effect en geur etc. Sizla.
  3. We zijn vandaag even weer heen geweest.. De 2 planten staan er nog met paarse toppen Had ik echt nooit verwacht, we hebben een klein topje meegenomen. Dat ligt nu te drogen.. het ruikt al wel erg naar wiet. Hier de foto's: Sizla.
  4. Voordat het herfst was waren ze niet te zien vanaf het pad.. maar nu de bladeren van de bomen af zijn gevallen kon je ze dus makkelijk zien.. Het hek heb ik vandaag weggehaald, nou maar zien wat er met de 2 gaat gebeuren.. Volgend jaar kies ik sowieso voor lowriders. Sizla.
  5. ...Godverdomme... Alle planten op 2 na zijn allemaal doormidden gebroken en uit de grond gerukt. Het hek was platgetrapt en er waren een paar planten weg. De rest is dus allemaal weg. Waarom zou je zoiets doen Maar we gaan dus gewoon verder met de 2 kleintjes.. Ik heb geen foto's gemaakt want daar word ik ook niet echt vrolijker van. Oowjaa.. de grootste was de laatste keer dat we geweest zijn net iets over de 2 meter, en de 1 na grootste rond de 1,80m en de rest zo'n 1 meter. Echt zonde, maarja wat doe je eraan Sizla.
  6. Ja klopt een paar planten bloeien al, en we geven ze ook al bloeivoeding. Sizla.
  7. Na een lange tijd maar weer even een update, dit i.v.m. een week vakantie naar Frankrijk, Avignon. De kleinste van bovenaf 1 van de meest "volle" planten De bovenkant van de grootste plant, deze plant is nu ongeveer 175CM Totaal plaatje Dat was het weer voor vandaag, volgende update is er weer over een week @ cannabusinesss, steven1988, drux bunny: De planten waren inderdaad vergeeld door een voedingstekort, voor dat we op vakantie gingen hebben we nog even bloeivoeding gegeven met regenwater. Nu is de vergeling dus ook al een stuk minder geworden. Dinsdag gaan we weer even heen en geven we weer even bloeivoeding. Sizla.
  8. We zijn vandaag ook nog even langs geweest.. grootste is nu 150CM En we hebben even het onkruid rond de planten weggehaald.. Volgende keer als we heen gaan komen er weer foto's En we gaan meestal om de 3 dagen. Is het nu al verstandig om bloei voeding te geven i.p.v. groei voeding? Of daar nog even mee wachten? Sizla.
  9. Zoals beloofd weer een update.. Foto's zijn niet heel geweldig.. maar het is lastig foto's te maken omdat de planten zo breed zijn gegroeid dat ze net 1 grote struik lijken. Dit is weer de grootste sativa, deze is nu 145CM De plantjes zijn wel erg verkleurd, maar zien er volgens mij wel gezond uit Sizla.
  10. Vanavond. Alle 10 planten zijn vrouwen.. Vanavond komen er weer foto's Sizla.
  11. Maar we geven ook vloeibare voeding bij door het water wat we geven.. En als ze alleen regenwater krijgen, krijgen ze deze voeding dus ook niet meer.. Is hier nog een oplossing voor? Pure voeding bij de planten doen lijkt me ook niet echt goed. Sizla.
  12. Er zijn wel wat gele blaadjes onderin de plant.. We geven om de 3 dagen 10 liter kraanwater.. dus 1 liter per plant. We weten ondertussen al dat regenwater beter is dan kraanwater dus gaan we vanaf nu regenwater geven.. Maar is 1 liter plant wel genoeg?, of is het teveel.. De kleinste planten zijn zo'n 50-55 cm.. En de grootste 125 cm.. (ondertussen zo'n 128 cm) Sizla.
  13. Die updates.. ? Laatste update was 1 augustus eergister dus:P Volgende update is over een week weer Sizla.
  14. Zijn jullie nou zo stoned dat jullie een discussie hebben over het doden van slakken of niet? Mensen vermoorden ook konijnen voor de kerst, en varkensvlees etc.. is dat niet erg? Dusjaa dat is mijn mening Sizla.
×
×
  • Create New...