Jump to content

Delax80

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Delax80


  1. zullen de toppe nog veel groter worden dan?? opzich zijn de meeste haartjes nu wel bruin zag ik vanavond. en er zitten ook bruine stukken top in de toppen. is dit toprot? ik was eigenlijk van plan hem morge te oogsten.

     

    kan je nadat je hem hebt geoogst nog zorgen dat de toppen dikker/lekkerder of wat dan ook worden?? net zoiets als dat een banaan nog rijpt :specool :verrygood


  2. heey allemaal!!!

     

    ik heb een buitenplant alleen hoor verschillende verhalen over wanneer te knippen. khoorde namelijk dat je hem nu moet knippen omdat hij anders omdat de nachten kouder worden energie uit de toppen gaat halen!!

    maar khoorde ook vaak dat je hem pas moet knippen zodra alle (bijna alle) haren bruin zijn!!!

     

    wat is waar :verrygood binnenzetten is geen optie. moet ik er elke avond 700 meter mee rijden. de toppen bovenin zijn al wel redelijk dik maar onderin zitten sommige met nbog geen cm doorsnee!

     

    alvast bedankt voor de antwoorden!!!

     

    het is trouwens PP


  3. Jah dat is wel waar maar ik vind sigaret ook logger draaien en het lekkere aan inside out vind ik juist dat hij mooi strak ontbrand en rookt. Met sigaret heb je dat veel moeilijker en de smaak is minder. Maaaaaaaar>>>> sinds ik veel met een kerel uit m'n klas rook die altijd met sigaret draait begin ik sigaret ook wel te waarderen:P


  4. Ik heb hierzelf ook mee geprobeert en ik had deze oplossingen geprobeert

     

    Magnetron: Werd nat en klef (en heel vies) en werd er echt nauwelijks stoned van.

    Verwarming: Om 10 min omdraaien. je word er wel normaal stoned van maar de buitenkant is vaak hard terwijl de binnenkant van de top nog beetje nat is.

    Fohn: Werkt vind ik het beste. Niet lomp warm. topjes (maximaal 1 grote) eropleggen en folie beetje een zak van maken en de warme lucht erin blazen. Je moet het wel hele tijd (+- 10 min) vasthouden maar het word mooi verkruimelbaar en lekker stoned.

     

    -Delax-


  5. Met shag is wel makkelijker jah. Maar das zeker niet de reden warvoor ik met shag draai. Met shag kan je een veel mooier ontbrandende joint krijgen en hij rookt ook veel lekkerder. Ik vind ik altijd leuk om echt alles perfect te doen(inside out, Mooi afgescheuren, geen shag bij tip enz enz)

     

    -Delax-


  6. Ik denk dat je niet zomaar kan zeggen WW is goed en PP is minder (voorbeeldje) WW kan super goed zijn maar hoeft niet. Ligt helemaal aan hoe het gekweekt is. In kom vaak in zwolle en daar is een heel duidelijk verschil tussen de verschillende shops die dezelfde soorten verkopen. Een goed soort hoeft bedoel ik dus niet altijd een goede wiet te zijn.

     

    -Delax-


  7. Vind je zware shag niet ten koste gaan van je joint? Ik vind als ik een zeer lekkere joint wil roken gewoon half zware verse shag het beste. Als ik met een groep rook en iedereen moet ff snel stoned zijn. Klap tip,sigaret en niet te strak draaien. Niet heel lekker maar klapt wel flink.

     

    -Delax-


  8. Ik denk dat je zodra je word gevraagt en geen 18 bent je geen kans meer hebt.

    Je moet gewoon dus niet gevraagt worden. Ik ben zelf geen 18 en kom vooral in shops in zwolle en steenwijk. ik word weinig gevraagt maar als ik gevraagt word heb ik nog nooit gehad dat het me is gelukt om wel mee te krijgen. Mijn ervaring is dat het belangrijkste is om een praatje te maken met degene achter de balie. Ook al vraag je alleen maar wat de beste wiet is die ze op dat moment hebbe.

     

    Ik sprak iemand achter de toonbank in een shop in leeuwarden en daar hebben ik en een vriend(allebij geen 18) een tijd mee staan praten over niet-18jarige. Ze zei dat ze wist dat wij wel 18 waren omdat wij bijvoorbeeld al een praatje begonnen te maken en niet van die bijna-18-jarige-petjes-dragende jongeren waren. Het is dus denk ik de truc beetje te praten en niet met een lonsdale of nike petje binnen te komen.

     

    -Delax-


  9. De new balance is zeker duidelijk de beste van zwolle. Vooral de Crystal WW sloeg bij mij errug aan:D

    Dino's vink kutshop.

    Binnenhof heeft natuurlijk Moonlight en Shiva

    En de sky en ZeroZero vink een beetje standaard shoppies. Maar als ik langs de zero zero ga haal ik zeker Jack herer. Deze hebben ze net nieuw en ik vind hem wel goed. ook kan je lekker op de bank zitten bij de Zero :D

     

    -Delax-


  10. Ik ook Hollands hope forambik! die van mij hebk gister bijna helemaal geoogst. Hoofdtop laat ik nog ff zitten. Kijke offie nog uitzet(maybe nog doordat nu alle voeding naar de hoofdtop gaat). Tviel me op dat het in tegenstelling tot de WW diek heb een heel sterke plant is. Geen spoor van toprot. bladeren goede donkere kleur en goed ruikende toppen. Niet heel dik trouwens, maar ik verwacht er veel van!

     

    -Delax-


  11. Mijn hollands hope heb ik gister bijna helemaal geoogst. Alleen de hoofdtop laat ik nog paar dagen staan om te kijken offie nog wat uitzet. Ik ben ook gaan oogsten vanwege de nachtvorst maar ik denk dat mijne ook nog wel iets verder kunnen. Maar nu hebk meer zekerheid toch? (toprot/wat dan ook door de nachtvorst)

     

     

    -Delax-


  12. ik denk dat je je eigen wiet dat mooier moet knippen:S die bolle vorm erin moet krijgen......

     

    Als ik m'n eigen test (eerder geoogst)toppen zie die nu aant droge ben gaat het toch al redelijk eeen mooie 'coffeeshop' vorm krijgen....

     

    -Delax-


  13. Ik zat net beetje rond te snuffelen en las dat zodra hij oogstklaar is de bladeren ook heel kunnen worden.....en het is white widow dus de toppen zullen niet sneller dikker worden als +- 1 cm doorsnee(??????)

     

    Ik weet namelijk totaal niet hoelang hij al in de bloei staat....wel dat hij altijd buiten heeft gestaan...

     

    Kan het niet gewoon zijn dat hij al bruine haartjes heeft en gele bladeren omdat hij al bijna oogstrijp is?

     

    -thnx-

    Delax


  14. Deze plant hebk op de kop kenne tikken via een vriend van me....hij heeft hem gekregen omdat de jongen waar hij eerst van was hem flink verklootte:D

     

    Ik weet er dus helemaal niks van kwa of er voeding is gegeven of verder wat dan ook.

     

    Ik weet alleen dat het een white widow is en buiten is geteelt....hij zit in een +- 20 liter pot en heeft altijd buiten gestaan. Een gedeelte van de schutbladeren is al weggeknipt terwijl hij naar mijn idee nog lang niet klaar is.....verder is de plant een GIGANTISCHE puinhoop van dunne topjes en hangende gele bladeren.....en gedeelte van de haren is trouwens al wel bruin....:S

     

    Al het advies of commentaar op deze plant is welkom......wat denken jullie wat er mis mee is? wat kank het beste doen met de hele bladeren? moet ik hem beetje uitdunnen? (zodat kleine toppen meer licht krijgen).......of wat voor verder advies hebben jullie?

     

    Alvast bedankt.....

     

    index.cgi?pick=get&tp=14758


  15. - en blijft dan de boter+thc in de doek achter? of is dit alleen om het knipafval eruit te halen..

     

    - Dus voordat je het door de theedoek heendoet moet je hem nat maken?

     

    thnx!


  16. Er staan zoveel manieren opt forum om thc boter te maken......nu benk er beetje de draad door kwijt....daarom wouk ff vragen of dit beetje een goede manier is.....

     

    -je doet water* in een pan tot het kookt

    -Daarin smelt je vervolgens lekker wat boter*

    -Zodra het allemaal gesmolten is gooi je flink knipafval* erin

    -dit laat je ff 10 min z8tjes koken

    -je doet alles als het nog gesmolten is door een theedoek...dit zuivert de knipafval eruit

    -je zet het tijdje in de koelkast tot het is gaan stollen en er wietboter op de bovenkant ligt

     

    * hoeveel moet er in? dus hoeveel water gebruik je...(hoeveel boter en hoeveel knipafval?)

     

    Ik gebruik alleen het echt goede knipafval rond de toppen waar flink wat THC opzit.....

    Er 8x zoveel boter als knipafval....is dit niet beetje weinig? wil wel flink spacen;)

     

    Klopt dit beetje?

     

    Ik weet het.....het staat al allemaal vaak opt forum....maar ik wil zoo graag beetje bevestiging of het zo kan;) want kben beetje de draad kwijt

     

    alvast bedankt

     

    -Delax-

×
×
  • Create New...