Jump to content

elblanko

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About elblanko

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Één dag na het bestellen van m'n extra zaadjes lagen ze al in de bus . En nog 4 gratis Lowryder #2 ook! 2 van de gefeminiseerde zaden staan nu te kiemen op de VSA. En er is een 2de Mata Hari vrouw gespot, de grootste van het stel . Aanvullingen, tips, reacties, alles meer dan welkom.
  2. elblanko

    Kweek 1: Mata Hari

    Het foto album van mijn eerste kweekavontuur
  3. Kleine update. De planten buiten lijken het noodweer hierzo in 't noorden goed te doorstaan en de binnenplant blijkt een vrouwtje te zijn . En verder heb ik bij alien 5x feminised Lowryder #2 x AK47 besteld. Zo heb ik toch m'n tuintje vol . Wordt vervolgd!
  4. haha okee ik zal ook even bamboestokken en koord halen bij het tuincentrum.
  5. @renegade Ik ga er van uit dat er maar 1 overblijft. Volgens mij is rechts op de foto een vrouwtje, maar kan het nog niet goed zien. En wat is daar op te vinden dan? Als het 2 vrouwtjes zijn En hier nog een foto van het 3de buitenplantje
  6. Zoooooooooo. Het zijn drukke weken geweest maar ik heb toch besloten dit verslag weer op te pakken . Met de planten gaat het prima. Ik heb 1 mannetje gekapt vorige week. Zonde want het was de grootste. Maar niet getreurd want het staat niet stil in en rond mijn huis :. Van de 4 overgebleven mata hari plantjes staan er nu sinds een ruime week 2 in volle grond in de tuin. De grond is opgewaardeerd met 2 zakken plagron. De derde plant was er voor mijn gevoel vorige week nog niet klaar voor maar deze heb ik gister ook in de volle grond gezet. Dan blijft er nog 1 plant over, het kleine plantje wat niet wou groeien. Uiteindelijk is deze dus wel gaan groeien en ik heb de klok gister op 12/12 gezet en daar laat ik 'm lekker staan. De koplopers. Dag 34. Bovenaf (niet naar m'n mooie schoenen kijken): Vooraanzicht: Mislukte macro (linker plant): En de binnenplant: Foto van de andere buitenplant komt nog wel eens. En als de lowryder voorraad van sannie weer aangevuld is ga ik ook daarmee bezig. Meer daarover volgende maand in de guerilla sectie . En iemand nog tips voor het tuincentrum trouwens? Dat is het voor nu, tijd om op de bank te zitten .
  7. Zoo daar ben ik weer. De planten zijn nu 12 dagen jong en ze gaan als een trein . Ik heb ze 6 dagen geleden overgepot naar grotere potten met plagron allmix. De potten zijn 6 tot 7 liter en hier blijven ze in tot 15 mei, dan gaan ze naar buiten. Ik heb ze na het overpotten bijgevoed met wortelstimulator en dat sloeg goed aan maar ik ben er vandaag mee gestopt omdat ik het mooi geweest vind. Er zijn 5 vingerige, 7 vingerige en bij 1 plant ook 8 vingerige bladeren te zien . Ik ga ze vanaf nu ook wat minder water geven. 1x per dag niet te veel. Fototje van het geheel (rechtsonder in beeld het achterblijvertje, die is oppeens ook gaan groeien). //EDIT door suf: Om te voorkomen dat fotoverslagen nutteloos worden door gebrek aan foto`s vragen wij iedereen de foto`s op WF te plaatsen. Hier leest u hoe. @banaantuh Gewoon een stapel ouwe schoolboeken uit de kast gehaald. Is trouwens van klas 4 als ik me het goed herinner . rook ze
  8. Bubblegum... Dat wil ik zien! Kga je volgen. succes
  9. Nou 1 reply valt me toch een beetje tegen. Ook al gebeurd er nog niet zo veel. Maar dan maar updaten. Vandaag is het dag 3 voor de plantjes onder de lamp. Ik heb ze neergezet op opgestapelde boeken maar toch zijn ze een beetje gaan strekken. Ik zit er niet zo mee maarja. Overzicht: //EDIT door suf: Om te voorkomen dat fotoverslagen nutteloos worden door gebrek aan foto`s vragen wij iedereen de foto`s op WF te plaatsen. Hier leest u hoe. Mooiste (linksvoor op overzicht) Het middelste plantje doet niet zo veel. Het stengeltje is helemaal paars dus die zal wel hevige stress hebben, gek dat de andere planten niet gestresst zijn. Zal wel bij trekken verwacht ik. Iemand nog opmerkingen hierover? Ik geef ze als de lamp aan is 3 of 2 keer een beetje water en voordat de lamp uit gaat, zelf heb ik het idee dat ze best wat meer mogen, toch? Ik sta nu al versteld van die plantjes. Hoe ze iedere keer als ik ze zie er weer anders bij staan. Prachtig . Kom op mensen, het moet wel een beetje gezellig blijven .
  10. Dag allemaal, ik heb besloten een kweekverslag bij te houden over mijn eerste keer . Een paar dagen geleden heb ik mijn spullen binnen gekregen voor mijn (voorgroei)hokje. Hier ga ik 5 mata hari plantjes in groeien tot 15 mei. Daarna gaan de overgebleven vrouwtjes naar buiten in een 65L spaciekuip (plagron allmix). Ik denk na 6 weken te gaan bijvoeden. Met welke voeding weet ik nog niet. Hokje -60x40x120 -pc fan inblaas -100 kuub afzuiger -100 kuub koolstoffilter -spiegelkapje -250w hps -radiatorfolie voor reflectie De spulletjes Grond en afzuiger //EDIT door suf: Om te voorkomen dat fotoverslagen nutteloos worden door gebrek aan foto`s vragen wij iedereen de foto`s op WF te plaatsen. Hier leest u hoe. En in actie: Alle meekijkende ogen zijn welkom en gewaardeerd.
  11. dat kan zeker geen kwaad. maar je kan ze ook nog een laatste keer geven.
  12. Ja daar zat ik ook al over te peinzen dus ik heb net een kastje met gipsplaten ontworpen. Morgen naar de gamma.
  13. Ach ik ga er zelf ook stuk om. Vooral om wat na die tip over de spiegelkap kwam .
  14. Jezus wat een reacties. Ja ik ben de grootste elektronica leek op de wereld. Maar over vragen over grond e.d. zal ik niet komen, maak je maar geen zorgen. En ik heb ook genoeg gelezen. Ik zwerf hier regelmatig rond maar ik post nooit. In iedergeval bedankt (speciaal sticky stevens ). Ik bouw het kastje dit weekend en ik maak ook een kweekverslagje.
  15. Hallo WF-ers. In dit topic probeer ik gerichte vragen te stellen om mij op weg te helpen bij het bouwen van mijn eerste fluo hokkie. Het hokje wordt 40x60x100 (misschien beter 120 hoog als ik sativa wil groeien?). Ik hou ook niet van geld uitgeven dus ik probeer het goedkoop te houden maar wat moet dat moet. Ik ben van plan een frame te maken van latten met aan de binnen en buitenkant zwartwitfolie met daartussen isolatiematten danwel piepshuim of iets anders. (afgekeken van een ander topic hier). Ik wil een pc-fan als ventilatie en ik doe niet aan koolstoffilters. Ik heb een 100watt spaarlamp kleur 827 in huis, en ook de pc-fan en een dure tijdklok. Tot zover ging het goed, maar ik loop vast op de elektronica. Ik wil m'n spaarlamp niet op de meterkast aansluiten maar gewoon op het lichtnet. Dit omdat ik een groot huis heb en die meterkast 3 verdiepingen lager zit. Hoe doe ik dit? Ik stel me het voor als lichtnet > tijdklok > stekkerdoos > spaarlamp+ventilatie Dus die spaarlamp moet in een fitting met een normaal stekkersnoer eraan. Die kon ik echter bij de gamma niet vinden. En waar haal ik zwartwitfolie en isoleermatten? Als ik dit opgelost heb is het kweken voor mij geen probleem meer, bij voorbaat bedankt. blanko
×
×
  • Create New...