Jump to content

salinas

Full member
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About salinas

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. ja daar gaat het nog steeds goed mee! niet met de cheese maar met het tentje.. had wegens tijdgebrek het topic niet afgemaakt en aangezien ik dat ook al eerder heb gedaan met me igrow heb ik nu maar besloten om geen verslag te plaatsen, want wil het forum niet vervuilen met halve kweekverslagen. groet salinas!
 2. @ BBB: dankje wel, altijk leuk om te horen dat je moeite om een goed hok te maken gewaardeerd wordt. @ amnees: bij mij was het dus ook zo dat sommige nogal los erin zaten, maar na enkele minuten toch wel weer vastzaten. maar blijkbaar niet goed genoeg, want toen ik het systeem ging doorspoelen (dus zonder eindstop erop) begon het zelfs al te lekken bij de geponste gaten. met me nieuwe ponstang had ik bij geen 1 capillair dat hij er soepel inging.. op het moment zelf was ik daar niet zo blij mee maar naderhand natuurlijk wel groet salinas!
 3. ik heb nu zo een tang die eromheen gaat.. heel relaxt ik gebruik de dunne capillaire slangen en dus de 2.5 ponstang. had hem in 2 andere hokken gebruikt in totaal ongeveer 260 keer geprikt maar is denk ik beschadigd doordat hij tussen mijn andere gereedschap zat.. hiervoor gebruikte ik altijd drukventielen daarbij deed ie het perfect. kon ook voor 2,50 euro een nieuw bovenstukje halen maar wou toch voor zeker gaan want zo een watersysteem aanleggen vind ik geen pretje hieronder een foto van de nieuw aangeschafte ponstang:
 4. heb het vandaag opgelost! bleek dat de ponstang versleten was.. heb nu een nieuw stuk PE slang gemonteerd met een ander type ponsprikker.. dus niet zo een blauwe. en ja BBB ik weet zelf ook niet hoe ik ze erin heb gekregen maar het is toch gelukt. nu me handen even een paar dagen tot rust laten komen me vingertoppen zijn helemaal kapot! Heb trouwens gehoord dat die ZPE (40) voor hoge druk is (geschikt). bedankt voor de reacties! salinas.
 5. Heb vandaag een test gedaan met mijn PE irrigatiesysteem en kwam erachter dat op enkele plekken waar de cappilaire slangen in de tyleenslang gaan lekkage ontstaat. laatst toen ik de gaten had geponst en de capillaire slangen had geplaatst merkte ik ook al dat sommige meteen stroef erin gingen en andere veels te gemakkelijk.. maar dacht dat dit wel opgelost zou zijn doordat het tyleen zijn oude vorm weer aanneemt.. (niet genoeg dus) ga morgen naar de growshop om nieuwe PE slang te halen en een nieuwe ponstang.. heb net nog even gezocht en vond een internetsite waar stond dat je PE40 en PE100 slang hebt.. volgens mij had ik de PE100. op de website stond ook dat de PE40 slang dikker maar flexibeler was.. zou dit misschien het probleem zijn?? dat ik de verkeerde soort PE slang heb?? voor de duidelijkheid ik gebruik een 25 mm PE slang waar 160 capillaire slangen ingaan zonder drukventiel. hoop dat iemand mij hierbij kan helpen zodat ik niet weer de verkeerde spullen aanschaf.. alvast bedankt, groet salinas!
 6. minimaal 2 groepen (16 amp) 1 groep voor 3 lampen en andere groep resterende lamp + randapparatuur.. de kans dat je gepakt wordt kan je zelf vergroten of verkleinen, natuurlijk kan je dat nooit helemaal uitsluiten.. ga eerst even wat informatie opdoen op het forum voordat je halsoverkop een hok begint te bouwen zonder rekening te houden met alles wat mis kan gaan.. succes!
 7. ziet er moooi uit! met wat voor programma maak je dit soort prachtige tekeningen als ik vragen mag??? succes!
 8. salinas

  Bijna gepakt

  snap niet helemaal waarom je ze bij jou uitnodigt?? weet niet in wat voor huis je woont maar als jij nummer 27 hebt en hij 47 dat scheelt toch aardig wat.. misschien heeft dit allemaal wel nooit wat met jou te maken gehad en heeft iemand uit baldadigheid een tip geplaatst bij die buurman van je?? of hij kweekt grootschalig in zijn schuur natuurlijk!
 9. salinas

  Fan controller

  denk dat wat veel mensen hier proberen duidelijk te maken aan je is dat je met zoveel lampen niet een grotere opbrengst gaat halen dan met bijvoorbeeld 5 lampen. denk dat je daar zelf ook wel aan zou denken als je voor de stroom betaald maar heb het idee dat dit niet zo is (natuurlijk kan ik het met de weinige informatie die ik net heb gelezen niet zeker weten). en ik weet niet hoe hoog je ruimte is maar denk dat je met die afzuiger en aanzuiger niet je temperatuur goed gaat kunnen controleren.. nu natuurlijk wel met temperaturen rond de 0 graden maar in de zomer zal het erg oplopen!
 10. ik heb het met een 3 bij 3 tent van sj gehad dat hij instortte door het gewicht.. net klaar met alle dames erin zetten en toen gebeurde dit.. moet toch wel 1 van de donkerste dagen in mijn leven zijn geweest ik heb het met een 3 bij 3 tent van sj gehad dat hij instortte door het gewicht.. net klaar met alle dames erin zetten en toen gebeurde dit.. moet toch wel 1 van de donkerste dagen in mijn leven zijn geweest
 11. hey man vervelend dat ze net op dit moment willen langskomen.. ik zou toch echt van te voren een belletje geven dat je niet kan omdat je een weekje of 2 weken op vakantie gaat. dan zullen ze gewoon de afspraak moeten verzetten. en ik zou zoiezo voor de zekerheid andere sloten op je deur(en) zetten, deze kun je gewoon bij de bouwmarkt halen.. en geen deur op slot zetten bij de afspraak maar alles afbouwen en daarna weer opbouwen want een deur in je huis die op slot zit en om 1 of andere vage re3den niet open kan is natuurlijk wel vreemd.. succes!
 12. zou je ze even op moeten bellen. heb dit laatst ook gedaan voor een vriend van mij om te vragen wat voor filters het nou eigenlijk zijn..
 13. gebruiik het ook en de planten schijnen het lekker te vinden maar vind het inderdaad ook een merkwaardig geurtje hebben..
×
×
 • Create New...