Jump to content

Alexy

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Alexy

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Alexy

    De bong

    Hehe nice kom maar op met een fotootje dan ! En rookze !
  2. Sorry man maar wat zegt dat filmpje nou haha ik had op z'n minst een geiger-müllerteller verwacht .. Ik vind een week stoppen echt ruk trouwens haha, ik probeer wel minder loos te blowen, dus bijvoorbeeld alleen vape-bongen voordat ik ga mountainbiken of iets anders ga ondernemen, niet als ik thuis zit en me verveel ..
  3. Alexy

    De bong

    Mooi stukkie glas ! Ik ben zelf niet zo'n fan van glazen screens bij bowls met een klein gaatje, raakt te snel verstopt waardoor je je de pleuris hijst (mijn ervaring, het kan vast ook goed gaan als je de wiet er wat los in doet anders zouden ze die dingen vast niet verkopen hehe). Succes toegwenst voor je longen ..
  4. Alexy

    De bong

    Ja hoor dat kan prima, zorg wel voor de goede maten . En pas op dat als je het kommetje eruit trekt dat de ashcatcher niet mee gaat want glas hehe. Leuke bong trouwens altijd fijn een percolator erin , rookze!
  5. Alexy

    De bong

    He Skunkalicious mooie bong! Wees er zuinig op haha. @hierboven absoluut heerlijk en altijd effectief ook een bong . Ik had ooit iets bij Grasscity besteld en dat was er met een paar dagen, ook allemaal goed ingepakt! Als je de foto's niet kan zien: http://img543.imageshack.us/img543/1153/bubbler.png http://img809.imageshack.us/img809/6426/percangled.png http://img197.imageshack.us/img197/1183/marbles.png http://img600.imageshack.us/img600/7162/milkyway.png
  6. Alexy

    De bong

    Kijk is aan toch nog wat mensen die uit de bong roken . Mijn nieuwe bubbler is inmiddels ook helemaal binnen.. Het kommetje: Tree perc- met 15 armen En een degelijk gevoerde hard case . Ik heb nog nooit zo lekker gerookt .. Nog geen een keer moeten hoesten, hoeveel je er ook instopt. Zalig!
  7. Als ik het zo hoor heb ik het hier nog goed getroffen, op flinke plensbuien, onweer, wind en een heel korte hagelbui na is het hier verder uitgebleven. Ook de storm die rond 2 uur 's nachts nog over Nederland trok ging net langs ons heen. Iedereen die stormschade heeft, succes met alles herstellen! Ik heb al bizarre plaatjes gezien van bomen die met kluit en al op huizen en auto's zijn geland.. moet er niet aan denken >< Ik heb vanochtend de zeilen weer weggehaald, alles stond er nog keurig bij gelukkig .
  8. Haha daar had ik nog niet eens over nagedacht .. Nou ja dan kunnen ze een omgedonderd zeiltje ook wel aan zullen we maar zeggen.. Ons guerillia spotje staat er momenteel bij als een klein tentenkamp . Hier de tent van een maat, verderop staan nog 2 tenten die samen onerdak bieden aan 8 planten. Ik ben benieuwd hoe de andere planten zich gaan redden. (ja ja zeg maar niks, eerste keer kweken ...en die tenten staan steviger dan het oogt, die paaltjes zitten goed diep in de grond) Tot nu toe alleen een klein buitje gehad hiero, nu schijnt het zonnetje weer volop. We zullen zien wat de avond brengt, op buienradar ziet het niet al te best uit ..
  9. Zo dan da's een best portie geweld zeg! Wel prachtige foto's ..
  10. Hallo wietforum ! Ik ben benieuwd wat dit gaat worden, hagelstenen van 5cm lijkt me sterk maar het zal wel goed los gaan.. Ik trek in ieder geval een zeil over de planten heen dinsdagavond .. bron (sorry als dit hier niet thuishoort maar ik dacht dat de mensen die hier komen er het meeste aan zullen hebben )
  11. Bedankt, dat stelt weer gerust ! We hebben er al aardig wat werk ingestopt dus het zou natuurlijk zonde zijn als de planten straks zo sterk geuren dat iemand het vind!
  12. Ik ben dit jaar ook samen met een maat aan een guerilla kweekje begonnen! Als alles goed gaat staan er straks een stuk of 14 planten. Prima spot op zich maar ik maak me een beetje zorgen over de geur! Hoe ver draagt dit ongeveer met weinig wind? Er staat straks: 2x Arjans Haze 1 2x Hawaiian Snow 2x Cheese 2x Church 2x Great White Shark 4x Purple Widow of Bubble Kush (zaden waren niet gesorteerd dus even afwachten wat het wordt) Nou ja zoals je kan zien een mixpack van de greenhouse en wat losse zaden, helaas hadden ze alleen deze nog bij de lokale boer en zijn het dus niet allemaal ideale planten.. Maar moet ik me zorgen maken als er pakweg 30,40 meter verderop een fietspad (parallel aan een autoweg) loopt ? Tussen de spot en het fietspad staat vrij dichte begroeing. Het pad ligt ZW tov van de spot dus zolang de wind lekker uit Z/W/ZW komt zal het wel goed zitten.. toch?
  13. Als je het écht schoon wilt houden zou je dit soort gas moeten kopen, meerdere malen geraffineerd butaan gas .
  14. Misschien heb je hier iets aan: http://www.vaporpedia.com/wiki/Magic-Fligh...e_Launch_Box.3F Je bent in ieder geval voorzien van leesvoer voor een dag ..
  15. Wat een heerlijk topic, dit moet ik nog is rustig doorlezen! Ik heb een leuke voor de gebruikers van de Arizer EQ! Zorg dat aan beide kanten van de slang een 18mm adapter zit (ballon opzetstuk), nu kan de vaporizer verbinden met een bong! Er zijn over het algemeen 2 universele maten voor (glas op glas!) bongs en bubblers, 14-en 18mm. Zorg dus voor een glas met een 18mm vrouwtje. Heerlijk op de keel en wat wordt je er knetter van zeg ! Het deed me erg denken aan De Verdamper, die soepel aanvoelende hits en vervolgens lekker spacen. Once you go verdamp-bongen you never look back . Over de MFLB trouwens, mensen die een beetje kunnen solderen ed kunnen dit voor een tientje zelf maken (excl. batterijen dan he), het is dat er levenslange garantie bijzit anders was het de prijs niet bepaald waard geweest (let op: naar mijn mening )! http://www.instructables.com/answers/How-d...-vaporizer-wor/ http://www.vaporpedia.com/wiki/Magic-Fligh...e_Launch_Box.3F
×
×
  • Create New...