Jump to content

linke loetje

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About linke loetje

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo allemaal, ik heb een aantal keren problemen gehad met de opstart van een nieuwe kweek. Eerst dacht ik dat het aan de potgrond lag e.d. Later bij de growshop hoorde ik dat het vinyl dat op de bodem van mijn kweekruimte lag, de oorzaak was van het mislukken van de opstart. Deze vinyl schijnt bij bepaalde temperaturen gas af te scheiden. Bij het verwijderen ervan rook ik een soort ammoniak lucht. De opstart problemen waren; na aanplant van stekken de volgende dag alles slap, bladproblemen waarin de kroon van de stekken geel blad vertoonde en geel wordende bladeren. Kortom de planten zien er dan niet mooi groen en fris uit. Ook met bepaalde houtsoorten moet je uitkijken, je kunt dan het beste alles met folie (zwart/wit) beplakken. Alle plastic/kunstof soorten waarin het kenmerk PE staat kunnen wel gebruikt worden.
  2. Hallo allemaal, mijn kweek met led verlichting is nu zo'n 3 weken onderweg. Ik heb alleen slechte stekken gekregen. Eerst kregen de uiteinde's van de blaadjes gele, verbrande puntjes. Nu ook de rest van verschillende blaadjes grote gele vlekken gaan vertonen, ga ik het anders aanpakken. Ik had nog wat zaadjes, bubblegum liggen, die ik nu ga ontkiemen, zodra deze in de bak gaan zal ik een foto posten en jullie op de hoogte houden. Ik heb nu alleen wat tijd verloren, en hoop met deze zaden een nieuwe start te gaan maken.
  3. Sorry, ik weet nu wat er verkeerd is gegaan. Ik zal beter opletten met Quoten. Alleen lukt het mij niet foto's te posten.
  4. Hierbij een aantal foto's, er volgen er nog meer.
  5. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Nee Chassie, er zitten wel een aantal speciale leds in , met name voor de bloeiperiode, zogenaamde flower booster. Deze ledlamp gebruikt dan ongeveer 312 watt. Met name deze flower booster zou voor hogere opbrengsten zorgen zeggen de leveranciers. Ik zal jullie regelmatig een aantal foto's laten zien van de vooruitgang. Ik heb nu in ieder geval de luchtvochtigheid en de temperatuur onder controle. Voor de temperatuurcontrole gebruik ik een electrische oliekachel van 500 watt, die natuurlijk maar voor ongeveer een kwart openstaat. Op de foto kun je niet zien dat ik voor de bevloeing een drainageslang gebruik van ongeveer 4 meter (verwerkt in de grond) en ook vanboven werk met Blumat en een watervat van 35 liter. De plantjes staan er na 5 dagen goed bij en beginnen wortel te schieten. Als voeding heb ik nog een fles Plagron groei staan en voor de bloeiperiode gebruik ik Canna bio terra. Ook gebruik ik in de bloei Plagron Sensation en Enzymen.
  6. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Ik zou graag een paar pic's tonen, maar het lukt me niet de foto's te uploden naar het bericht.http://www.wietforum.nl/style_images/2009skin/folder_post_icons/icon9.gif
  7. Hallo allemaal, ik heb al veel verhalen over ledlampen gelezen, de meeste waren negatief. Echter er zouden de laatste tijd een aantal ontwikkelingen zijn die de ledlamp meer geschikt maken voor de kweek van het ons zo geliefde plantje. Ik heb een led Specta Box 300 watt Pro aangeschaft die volgens de leveranciers een 40% betere opbrengst zou genereren, dan de vorige modellen. Ook zouden er vele voordelen zijn aan het kweken met led verlichting zoals: brandveilig, geen piekbelasting meer, niet detecteerbaar, minder wamte (geen stress meer, en geen misoogsten in de zomer) e.d. Nu heb ik een kweek opgezet met 16 bubblegum planten en wil jullie op de hoogte houden van de vooruitgang. Mijn setup is: LFG Spectra Box Pro 300 watt 500 kuub softbox afzuiging Ruck buisventilator met luchtverdeelslang Luchtbevochtiger Aardebak 500 liter Drainageslang (vanonderen water geven) Blumat (boven water geven) Alle advies is welkom!
  8. linke loetje

    ledlamp 300 watt

    Nieuwe kweek onder ledlamp 300 watt, met 16x bubblegum
  9. Nu ben ik in het bezit van een kweektent van 1,20 x 1,20 x 2,00 meter, en wil hier om te beginnen eerst 5 planten in opkweken. Ik heb begrepen dat weed kweken zowiezo strafbaar is, maar dat er bij het aantreffen van 5 planten of minder er vanuit word gegaan dat dit voor eigen consumptie bestemd is. Bij ontdekking zou er geen boete volgen allen dat er afstand van de planten moet wordt gedaan. Worden nu ook de lampen (2 x 600 watt), de afzuiging en andere apparatuur in beslag genomen. L.L.
  10. Hallo luitjes, ik ben nu een aantal maanden ingeschreven als nieuw lid. Heb mijn echter nog niet voorgesteld in de wie is wie rubriek. Bij deze dus. Mijn nickname is Linke Loetje, mijn vroegere 27.MC naam, maar ze noemen me ook wel Lex Relax. Als jonge jongen (ik ben nu 42 jr) rookte ik elke dag weed of hash, zodat ik ook op een dag mijn eigen weed begon te kweken, in een oude klerenkast. Alles heel simpel, een lampje een ventilator van een computer als inblaas ect. Ik heb op deze manier altijd in mijn behoefte van weed kunnen voorzien. Echter het leven gaat door, en heb met kleine onderbrekingen niet of nauwelijks weed meer gerookt. Echter een oude vos verleert zijn streken niet en na het zien van een High Life begon het toch weer te kriebelen. Ik heb gemerkt op jullie site dat de ontwikkelingen in growland niet stil hebben gestaan. Nu heb ik na weer de kriebels te hebben gekregen bij een online growshop diverse spullen aangeschaft waaronder een speciale tent met lampen voor de weedteelt. Ik hoop binnenkort er een verslag van te doen, zodat jullie mee kunnen kijken. Groetjes Linke Loetje
  11. Heb altijd in mijn huurhuis een binnenkweek gehad, maar heb vanaf volgend jaar een koop appartement. Dit koopappartement heeft straks een gezamelijke opstalverzekering. Stel dat ik ga kweken in mijn koop appartement en gepakt wordt door de politie, heeft dit dan gevolgen voor de opstalverzekering (deze dus voor mij en de andere kopers duurder wordt). Is het ook mogelijk dat ik door de vereniging van huiseigenaren via de rechter mijn huis uitgezet kan worden bij ontdekking van mijn binnenkweek. Linke loetje
×
×
  • Create New...