Jump to content

Thoraxx

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Thoraxx

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Sorry voor de dikke bumb... Maar is de shopwietforum nu wel goed betrouwbaar? Of is het nog steeds niet aan te raden?
  2. Bedankt Ga denk voor de light mix, aangezien ik al buffer tabletten heb van Sannie en aparte bloeivoeding. Morgen ga ik even kijken bij de growshop
  3. Als dat 6 euro is voor 50liter en al helemaal kant en klaar is neem ik die gewoon Die is gewoon bij een growshop te krijgen dan? bio bizz light mix? Ik ben nog nooit bij een growshop geweest, dus geen idee hoe duur de grondprijzen zijn eigenlijk haha. Bestelen via internet is ook niet te doen denk qua gewicht... Dus toch maar ff langs hehe
  4. Thnx, En gewoon potgrond van de Intratuin? Die is hier lekker dichtbij voor mij.
  5. Ja ik zit nog te twijfelen:S Had vorige kweek gewoon potgrond met buffertabletten van Sannie.. en die kweek ging super goed! Aangezien ik nu best veel grond nodig ga hebben voor mn nieuwe kweekje wordt het denk duur om alles bij growshop te halen
  6. Ik ga ook een buitenkweekje doen, maar vraag me ook af welke grond ik het beste kan kopen? Ik heb geen zin om die dure growshop grond te kopen... Dus iemand een goede goedkope mix? Of gewoon de zakken van de praxis bemeste grond kopen en daar hydrokorrels doorheen? Is dit ook binnen te gebruiken?
  7. Vandaag is alles omgegaan Had 2 weken geleden al de toppen die goed waren eraf gehaald. Zodat alle energie naar de toppen gingen die nog niet klaar waren. De toppen van 2 weken geleden hebben 20 gram droog opgebracht. Wat ik vandaag nog heb geoogst is ongeveer 150 gram nat. (bladeren er al af) Ik zal binnenkort even wat foto's plaatsen van de geoogste toppen! Er zaten ook wat fluffy toppen tussen, maar ook hele harde. Ik hoop nu op zo'n 60 gram droog, in totaal met deze kweek! --- Mn 2e ronde met de zelfde zaadjes (5x sannie's Jack) zijn al aan het ontkiemen! Daarvan hoop ik weer 3 vrouwtjes van te krijgen, waarvan ik er 1 ga gebruiken voor een zadenkweek. Nu nog een manier vinden om 1 man in het zelfde hok groot te brengen zonder de andere te bevruchten :S Ook ga ik even kijken voor wat buitenzaden nu. Wil deze zomer ook weer een buitenkweekje doen! (het is echt verslavend kweken ) Ik zat te denken aan Sensi's outdoormix van Sannie's website. Groetjes!
  8. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie Sorry ik had gezocht maar kon het niet vinden. Dan ga ik maar voor een andere soort kijken! Bedankt
  9. Deze zomer ben ik van plan een paar plantjes buiten te gaan kweken. Ik heb nog wat zaadjes van het soortje Sannie's Jack over. Kunnen deze ook buiten? Of is dit niet aan te raden?
  10. Thoraxx

    Wietmelk

    Pfoe vanmiddag ook wietmelk gemaakt van mn knipafval. Dat komt wel hard aan zeg! Normaal kan ik best veel hebben met blowen, maar nu voelde ik me echt super vaag! Ook beetje misselijk, had namelijk gelijk een half glas genomen... Had echt niet verwacht dat het zo sterk zou zijn Mijn broertje die nog nooit geblowt heeft in zijn leven gaf ik ook een grote slok.. Hij kwam opeens mn kamer in na 45 minuten, moest gaan liggen en zei "Voel jij je ook zo raar?" haha! en hij had het over hallucinaties enzo :S Hij ligt nu al vanaf 4 uur in zijn bed zonder eten :S Ik begon het pas na 1,5 uur te voelen (waarschijnlijk omdat ik net gegeten had) en het werkte toch zeker wel 4 uur door! Rare ervaring! Volgende keer maar wat minder nemen Je had ons gewaarschuwd Dr.Livingstoned !
  11. Even een vraagje, de laatste paar dagen voor ik ga oogsten. Moet ik dan nog water geven? Of gewoon helemaal geen water meer geven? Nu zien de planten er nog goed uit, de haartjes zijn 50% bruin ongeveer maar ik zie dat de toppen aan de bovenkant nog steeds groeien. Dus ik wacht er sowieso nog even met oogsten dus Ben benieuwt hoe lang het nog duurt! Ik merk wel dat het bij TL allemaal wat langer duurt als bij HPS lampen.
  12. Hier zie je in de winkel allemaal normale spaarlampen liggen waarop staat verbruik 15 watt.. (lichtopbrengst vergeleken met gloeilamp 60 watt bijv.) en sommige mensen hier op het forum praten als ze met spaarlampen kweken ook over dat ze dan 60 watt lampen hebben.. Terwijl ze dan maar 15 wat verbruiken Vandaar... Heb geen idee verder hoe het zit met spaarlampen hoor! Maar zoiets had ik eruit begrepen haha.
  13. Ziet er goed uit! Leuke lamp ook! Wat verbruikt die lamp nu precies? Meestal zie je bij spaarlampen het verbruik en het wattage aan licht dat ze geven. Bijvoorbeeld 10 watt verbruik en 60 watt licht ofzo. Ben benieuwt hoeveel je er vanaf gaat halen
  14. Hehehe idd toevallig Bedankt voor de tips! Hier ga ik de volgende keer zeker rekening mee houden Ik wil geen dode vliegjes roken Over het water geven heb ik ook nog een vraag. Nu deed ik elke dag 1 liter water verdelen over de 3 - 10 liter potten. Is dit wel genoeg geweest? De bladeren zagen er gewoon goed uit van kleur. Iedereen bedankt voor de complimenten!
×
×
  • Create New...