Jump to content

kwkr

Full member
 • Content Count

  789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by kwkr


 1. On 6/4/2019 at 10:24 AM, Kees A said:

  Volgens mij zijn er wel meer mensen die 'overgestapt' zijn van Amnesia naar Zkittlez. Gelato of GG.

  Hebben die allemaal soortgelijke ervaringen? Misschien is het wel een soortje dat je net wat anders moet behandelen.

  Zoals ik het nu gezien heb is de ZKITTLEZ niet geschikt voor 18 ltr potten . Maar meer voor 11 ltr of nog kleiner . Meer per m2 en klein proberen te houden voor mooie compacte harde toppen van onder tot boven.  Dat is mijn mening wat ik over de ZKITTLEZ denk 


 2. Alles is droog en het gewicht is 1100 gram ZKITTLEZ en 320 gram Gelatos . Dus eerlijk gezegd valt het erg tegen met het gewicht . Kwaliteit en geur is top . Maar er moet een flinke prijs staan om het van Amnesia te winnen met gewicht . Normaal zou ik minimaal 500 gr per tent afhalen als er Amnesia in had gestaan . 2 kg Amnesia VS  1420 gram Amerikaanse soortjes . Geen idee of dat wel een goeie keuze is . Had er meer van verwacht met knippen en drogen dacht ik echt dat ZKITTLEZ minimaal wel 1.5 kg zou worden maar 1100 gram is echt te weinig voor 3 M2 met 3 x 600 watt 

  Al met al leuke ervaring maar niet voor herhaling vatbaar. 


 3. On 6/1/2019 at 12:00 PM, Limbic said:

  Gaat het alleen maar om de cash dan?

  Nou dit project ging mij meer om het testen van de genetica . Omdat er zoveel over geroepen wordt in Nederland en andere landen . Amerikaanse soorten stoten de Nederlands soortjes van de troon . En er werden prijzen bij geroepen waarvan ik dacht . OK DIE MOET IK DAN EENS ZELF GAAN TESTEN. En het klopt de ZKITTLEZ is echt een topper en wat mij betreft mag die vaak aangetroffen worden in de coffeeshops en de prijzen zullen daarvan iets hoger zijn omdat het dan weer een nieuwtje is die niet iedereen kan vinden via zijn of haar stekken boer. En coffeeshops kunnen nu eenmaal niet draaien op een aantal mensen die vanuit zaad 5 plantjes zetten . 


 4. Dat is voor mij zelf ook de vraag . En natuurlijk de opbrengst per M2 indoor . 

  Als dat allemaal goed is dan hou ik de ZKITTLEZ stekken aan .

  Heb er nog 3 leuke moeders van dus ik kan er mee aan de slag . 

  Hoop op plus minus  500gr M2 en prijs meer dan Amnesia of gelijk aan Amnesia . 

  Dan is het de moeite waard . 


 5. Heb even gekeken welke toppen nu mooiste zijn . Die op zijn kop gedroogd zijn of meteen geknipt en op het netje. 

  Ik kan niet echt zeggen wouw wat een verschil . Hier wat foto's en mogen jullie rade welke op zijn kop gedroogd is . 

  Laatste 2 foto's zijn de Gelatos die er te vroeg afgeknipt zijn . Helaas had ik weinig zin om dat tentje helemaal te laten afbloeien. 

  IMG_20190529_214711_717.jpg

  IMG_20190529_214748_926.jpg

  IMG_20190529_214754_960.jpg

  IMG_20190529_215141_771.jpg

  IMG_20190529_215213_583.jpg

  IMG_20190529_215244_983.jpg

  IMG_20190529_215006_304.jpg

  IMG_20190529_214949_864.jpg

  • Like 2

 6. 22 hours ago, Xaim said:

  @kwkr,

  Dat kan ik zeker. 

  Banaantjes zijn eigenlijk de mannelijke bloemen van de wietplant. Dit lijken op banaantjes omdat ze geen en beetje krom zijn. 

  De banaantjes kunnen op verschillende manieren naar voren komen, de grootste oorzaak ervan is over het algemeen stress. 

  Je hebt ook planten die het al vanaf het begin er last van hebben, daarbij zit het al in de genen. 

  Je hebt ook een variant dat einde van de bloei de plant nog niet bevrucht is, dat de plant zelf mannelijke bloemen aan gaat maken om zichzelf toch nog voor te kunnen planten. 

  Het nadeel van banaantjes is, is dat er in je vrouwelijke bloemen zaadjes kunnen komen. Bij een laat stadium van de kweek en er komen banaantjes is niet niet super erg want dan kan het zaad zich niet ontwikkelen. 

  Als er in een vroeg stadium banaantjes zijn kan het maar zo zijn dat al je planten vol zaad zitten. 

  Hier een foto van je zelf waar een banaantje op zit:

  IMG_20190528_083232.thumb.jpg.f8332d4dd83d14e9f77e4897a6e0acc6.jpg

   

  Gr, X 

  Thnx voor de uitleg . Helemaal duidelijk en zelf had ik het niet gezien als iets wat mannelijk zou zijn . Dus na al die jaren weer wat geleerd . Ben trouwens blij dat het in een foto van de Gelatos is en niet de ZKITTLEZ. 

  • Like 1

 7. 11 hours ago, Xaim said:

  Ziet er goed uit, ik zou alleen niet verder gaan met deze stekken want ze hebben banaantjes:innocent:

  Tenzij je het voor je zelf gebruikt, maar commercieel zou ik het niet doen:rolleyes:

  Gr, X 

  Kan je mij misschien een uitleg geven over die banaantjes ? Eventueel een duidelijke foto met aanwijzing . Want ik zie niks verkeerds aan de toppen . En de eerste foto's van de gedroogde ZKITTLEZ waren de orginele zaad moeders . En daar hoorde ik van pindarots al over banaantjes . Dus het ligt niet aan de stekken dan . Ik vind juist de stekken beter van kwaliteit dan de zaden planten . Maar misschien wordt het duidelijk als je het me even goed aanwijst. En verteld wat de schade van een banaantje is ! 

  • Like 1

 8. Ben maar meteen doorgegaan met het knippen van de Gelato . 

  En tot mijn verbazing komt hier een intense geur vanaf met knippen en de toppen voelen hard aan . Dit terwijl ik weet dat ze eigenlijk nog een weekje Misschien wel 2 hadden kunnen blijven staan . Misschien heb ik in dit forum de Gelato te vroeg afgeschreven als verliezer en had ik deze wat meer aandacht moeten geven . 

  Plant blijft een klote plant in mijn ogen maar moet toegeven nu met knippen heb ik wat meer waardering gekregen voor de Gelato . Mede door de intens uitnodigende geur die er nu vanaf komt . 

  IMG_20190526_173048_091.jpg

  IMG_20190526_173202_349.jpg


 9. 33 minutes ago, pekingeend said:

  Zijn die Gelato´s trouwens  nog wat geworden?

  Die staan nog volop in de bloei . 

  Zelfde vorm al vroeger de skunk . Lange puntige slanke toppen . Die misschien op einde wel nog aandikken maar ik vind het 3 x niks . Ook al ziet het er leuk uit allemaal van die slanke kerstboompjes . Maar ik heb liever dikke bollen met doppen erop . Of misschien wat pindarots zegt ( banaantjes ! )


 10. Pindarots ik ben het helemaal met jouw en de rest eens . Normaal knippen en normaal drogen werkt perfect.  Maar op zijn kop de complete plant drogen geeft gewoon een mooier resultaat kwaliteit en uiterlijk. Nederland lag voorop wat betreft de wiet teeld. Maar nu lopen we ver achter op vele andere wereld delen . Bijvoorbeeld California , Colorado etc . En vooral de medicinale wiet wordt daar ook op zijn kop gedroogd . Legaal in grote aantallen. Dit is niet voor niks neem ik aan . Ik hoop dat ik jullie een leuk resultaat kan laten zien wanneer alles droog is . 


 11. 1 hour ago, Buyuk said:

  Als die mensen alles weten over kweken waarom kopen ze dan andermans wiet ? Just a question...

  En vorige ronde had ik 2 plantjes van de 19 op zijn kop gehangen maar ik zag helemaal geen verschil in smaak of kleur vergeleken met de rest van de planten die in de zelfde ruimte lagen te drogen.

  Ok klinkt duidelijk . Wanneer je het zelf getest heb en voor jouw duidelijk geen verschil in kleur of smaak heb gezien dan moet je gewoon meteen knippen en op de netten gooien . Daarom zeg ik iedereen moet gewoon lekker doen waar ze in geloven of fijnste vinden . 


 12. 20 hours ago, pindarots123 said:

  ‘Het schijnt, er blijkt, er zijn zelfs’, nogal een dun verhaal heb je daar. Ik weet niet waar jij die mafketels ontmoet maar als iemand aan mij op de kop gedroogde wiet vraagt lach ik hem hard in het gezicht uit. 

  En droog (netjes) knippen is wel degelijk 2x zoveel werk, dit is gewoon een feit..

  Die mafketels zijn echt geen mafketels . 

  En ben er eigenlijk helemaal niet van gediend om mensen die heel serieus met hun hobby ( werk ) bezig zijn mafketels te noemen . 

  Deze mensen weten echt wel wat het beste is op dit gebied . En hebben echt wel alle manieren van drogen knippen kweken geprobeerd . 

  Verder niks aan de hand iedereen zijn eigen favoriete keuzen van drogen en knippen .  

×
×
 • Create New...