Jump to content

Oberon

Members
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Oberon

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Oef, hopelijk krijg je geen problemen met de tijd, zoals ik vorig jaar had. Volgens mij loop je wel een klein beetje achter, of niet jongens?
 2. Thanks:D Dan gaan 1 en 2 rechtstreeks de prullebak in
 3. Hey allemaal Ik zit al een geruime tijd met de vraag, of ik nou mannetjes of vrouwtjes heb staan. Ik heb al gezien dat er 2 verschillende soorten planten zijn bij mij, nu aan jullie om te zeggen wat het is (btw, ze zijn klein gebleven bij gebrek aan zon en grotere potten ). Oja, als extra info: Het zijn hollands hope plantjes. PLANT 1 IK DENK: Man JULLIE DENKEN: ??? PLANT 2 IK DENK: Man JULLIE DENKEN: ??? PLANT 3 IK DENK: Vrouw JULLIE DENKEN: ??? PLANT 4 IK DENK: Vrouw JULLIE DENKEN: ??? PLANT 5 IK DENK: Vrouw JULLIE DENKEN: ??? PLANT 6 IK DENK: Vrouw JULLIE DENKEN: ??? PLANT 7 IK DENK: Vrouw JULLIE DENKEN: ??? PLANT 8 IK DENK: Vrouw JULLIE DENKEN: ??? ------------------------------------------------------------------- Dat waren ze, plantje 8 is halfdood gegaan bij het begin maarja:P. Hopelijk mag dit topic blijven staan en word ik verder geholpen! Alvast hartelijk bedankt:)
 4. bumpje, want wil graag wat advies en wil graag weten of het een beetje goed gaat danke schön //EDIT door suf: Topic bumpen wordt niet op prijs gesteld.
 5. Oberon

  Coffeeshop

  achja, ben blijven zitten. Alleen maar goede punten voor economie-vakken, terwijl ik N&T-profiel had! Dus dat wordt later inderdaad een CS
 6. Al een maand niks meer laten horen, maar ik zal ff updaten. Gaan ze niet wat sloom? (update volgt over 5 minuten bij startpost)
 7. Oberon

  Coffeeshop

  nog even voor de geïnteresseerden: ik had het een-na-hoogste punt van de klas voor mijn bedrijf, en vooral omdat ik op dit onderwerp wat dieper ben ingegaan;). Nogmaals bedankt!
 8. Oberon

  Coffeeshop

  haha oke hier heb ik wel wat aan;) Bedankt allemaal!
 9. Oberon

  Coffeeshop

  Wat bedoel je?
 10. Oberon

  Coffeeshop

  Ten eerste, ik ga niet echt een coffeeshop starten, maar net alsof. Dus naar de KvK gaan is denk ik overdreven. Zou klote zijn als we er geen kunnen starten, want we zijn al best ver:O
 11. Oberon

  Coffeeshop

  Hey allemaal, Voor M&O moeten we (zogenaamd) een bedrijf oprichten, en natuurlijk heb ik gekozen voor een coffeeshop . Nu zit ik alleen een beetje vast bij de vergunningen, want ik kan niet echt vinden welke vergunningen je er extra voor nodig hebt. Voor horeca zelf heb ik al wel wat, namelijk een vergunning van Sociale Hygiëne. Hopelijk kan iemand(en) mij helpen! Bedankt, Matthijs
 12. weer 2 zaden opengebroken, en bij 2 zijn de stengels er al uit check de update @ beginpost maar eens
 13. Weer een update met een klein vraagje: De (semi-)ontkiemde zaden zijn omhoog gekropen en je kan ze nu half zien, is dit erg? Moet ik ze er weer wat verder induwen?
 14. kleine update met een vraag: Na hem buiten te hebben gezet, is de hele kas beslagen geworden. Dit is toch goed? (hoge luchtvochtigheid?)
×
×
 • Create New...