Jump to content

Retard

Members
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Retard

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Interests
    Tja gras kweken maar dat geld denk ik voor iedereen hier.
  1. Spacen is iets dat je moet leren, Ik weet nog wel het moment toen ik voor het eerst een trekje nam en er veel te grootse verwachtingen van had of geen idee had wat voor effect het nou eigenlijk zou hebben, met als gevolg dat de space mij dus niet echt raakte of opviel. Toen ik een maal door had wat het effect nou eigenlijk was ging ik me wat meer concentreren op het effect van wiet, wat de space zeker ten goede kwam. Over dat bad gaan weet ik niet veel, het is mij nog nooit gebeurd. Ik rook alleen een goed gevuld jointje in het café of thuis met een paar andere vrienden, met als resultaat dat het alleen maar relaxeder en gezelliger wordt. Ik ben het wel eens dat wiet jouw 'mood' versterkt. Als ik rook voor het uitgaan en ga dansen dan wordt ik alleen maar actiever, blijf ik echter zitten op een bank dan zak ik er totaal in.
  2. Dit is niet bedoeld om het topic omhoog te bumpen, maar zo is het mijn kweekverslag helemaal compleet naar mijn inziens, zodat een ander kweeker weet wat hem te wachten staat. Hmm heb opeens zin een verslag te schrijven over mijn kweek van vorig jaar. Type: Oregon Rocket ( Sannie basic seeds ) Bloeitijd:10 weken Gegroeid in specie kuipen van 40 liter Uiterlijk: De toppen zijn vrij klein maar compact, op de toppen zijn veel thc kristallen aanwezig, ze vonkelen ook mooi in het licht Geur: Toen ik voor het eerst eens ging zitten en de topjes besnuffelde deed de geur mij denken aan grapefruit! Ik weet niet of dat kan, of dat ik gewoon slecht ben als het gaat om geur herkennen. Maar het rook in ieder geval erg lekker. Toch rook je er ook een water scherpere kruidige lucht doorheen die zeker niet vies was. Smaak: Zoals de geur dus al wel verklapt had proefde ik bij het uitademen een vleugje grapefruit! Zoet maar toch ook wat bitter, erg lekker al zeg ik het zelf ! De wiet zelf rookt zeker niet zwaar, de rook rolt lekker naar binnen en is voor iemand met astma zeer goed te doen ( ik weet het, erg slim dat roken met astma gelukkig blijft het bij 1x per week op vrijdag.. )zelf heb ik eigenlijk helemaal geen last van de rook, en het helpt me soms zelfs van een benauwdheid af ( eigenlijk ook wel logisch ). Ik had voor dat ik mijn eigen wiet teelde wel eens een joint gerookt van een vriend zijn kweek, die scheurde mijn longen zowat uit elkaar. Het verraste mij dus wel. Effect: Na 2 a 3 trekjes ( 0.6 g ) voel je een duidelijke stoned opkomen, die na zo'n 10 minuten verloopt naar een lekkere high. Het effect houd zo'n 1,5 uur vol, waarna hij langzaam wegtrekt en je na 2 uur haast niks meer voelt! Als ik hem 's avonds rook om vervolgens ergens te gaan hangen, dan kan hij erg slaapverwekkend zijn, das dan wel weer jammer. Als je echter actief gaat dansen, wordt je alleen maar actiever na het roken Overall: Eigenlijk heb ik niet veel vergelijk materiaal omdat ik nog nooit een joint uit een coffee shop heb gerookt, en dus alleen geniet van mijn eigen kweek. Al met al ben ik wel heel tevreden, en vind ik het een lekkere roker. Ik geef hem geen cijfer omdat ik deze dus nergens op kan baseren.
  3. Hmm heb opeens zin een verslag te schrijven over mijn kweek van vorig jaar. Type: Oregon Rocket ( Sannie basic seeds ) Bloeitijd:10 weken Gegroeid in specie kuipen van 40 liter Uiterlijk: De toppen zijn vrij klein maar compact, op de toppen zijn veel thc kristallen aanwezig, ze vonkelen ook mooi in het licht Geur: Toen ik voor het eerst eens ging zitten en de topjes besnuffelde deed de geur mij denken aan grapefruit! Ik weet niet of dat kan, of dat ik gewoon slecht ben als het gaat om geur herkennen. Maar het rook in ieder geval erg lekker. Toch rook je er ook een water scherpere kruidige lucht doorheen die zeker niet vies was. Smaak: Zoals de geur dus al wel verklapt had proefde ik bij het uitademen een vleugje grapefruit! Zoet maar toch ook wat bitter, erg lekker al zeg ik het zelf ! De wiet zelf rookt zeker niet zwaar, de rook rolt lekker naar binnen en is voor iemand met astma zeer goed te doen ( ik weet het, erg slim dat roken met astma gelukkig blijft het bij 1x per week op vrijdag.. )zelf heb ik eigenlijk helemaal geen last van de rook, en het helpt me soms zelfs van een benauwdheid af ( eigenlijk ook wel logisch ). Ik had voor dat ik mijn eigen wiet teelde wel eens een joint gerookt van een vriend zijn kweek, die scheurde mijn longen zowat uit elkaar. Het verraste mij dus wel. Effect: Na 2 a 3 trekjes ( 0.6 g ) voel je een duidelijke stoned opkomen, die na zo'n 10 minuten verloopt naar een lekkere high. Het effect houd zo'n 1,5 uur vol, waarna hij langzaam wegtrekt en je na 2 uur haast niks meer voelt! Als ik hem 's avonds rook om vervolgens ergens te gaan hangen, dan kan hij erg slaapverwekkend zijn, das dan wel weer jammer. Als je echter actief gaat dansen, wordt je alleen maar actiever na het roken Overall: Eigenlijk heb ik niet veel vergelijk materiaal omdat ik nog nooit een joint uit een coffee shop heb gerookt, en dus alleen geniet van mijn eigen kweek. Al met al ben ik wel heel tevreden, en vind ik het een lekkere roker. Ik geef hem geen cijfer omdat ik deze dus nergens op kan baseren.
  4. Heb afgelopen zondag een lekker stuk naar binnegewerkt, en het was geweldig. Erg veel gelachen! En ik heb een koe een eikel zien niesen ( waar gebeurd! ) toen kon je me oprapen.
  5. Ondertussen heeft een vriend al een stuk op gegeten, en hij zei dat ie er een geweldige high van kreeg die vervolgens overliep in een super stoned. Hij heeft er van genoten, morgen ga ik een hele plak nuttigen. Heb al wel een stukje geproefd en hij is echt zo lekker, hij is totaal niet droog, en we hebben er ook kaneel en appel er door heen gebakken, echt heerlijk!
  6. haha, naja die cake eet ik bij een vriend thuis ( met mijn wiet overigens ). En daarna wil ik bij mij thuis dus gaan knippen ( die planten staan gewoon in mn tuin, mn ma geeft ze zelfs water als ze er wat 'sip ' uitzien. Van mijn stukje bedoel je dan de ' cake/3' en daar de helft van, of een plakje cake en daar de helft van ?
  7. Hey Eters van het wietforum, Heb laats met 2 vrienden een lekkere cake gemaakt met +/- 7 gram wiet, maar nu was mijn vraag hoelang zo'n trip ongeveer duurt. Ik wou namelijk in de vroege middag een stukje cake nuttigen met een lekker kopje thee, om daarna tegen de avond aan mijn eerste planten te knippen. Nu heb ik nog wel ouderlijk gezag thuis rond lopen ( die veel dogen ) maar ik heb geen zin om leip thuis te komen. dus mijn vraag is hoelang duurt een gemiddelde space cake trip.
  8. Nou nou nou XD, maar ik snap hem Dank voor de hulp!
  9. Ik zal toch niet genaaid zijn door sannie Moet ik eerlijk zeggen dat het ontkiemen van de zaden kwalitatief uitermate teleurstellend was ( K.U.T ). Helft is niet eens opgekomen, maar dat probleem heb ik al opgelost via de mail. En het kan haast niet anders dan dat het split is, aangezien er maar 1 Freebee is ontkiemt en die zou wat calefornia orange butt trekjes moeten vertonen.
  10. Hey, Ook dit jaar heb ik weer een paar leuke planten staan, deze keer ben ik gegaan voor de split, kijken of die net zo lekker is als de Oregon rocket die ik vorig jaar had staan. Nu staan de dames al 7 weken in bloei maar ik kan geen enkel paars blad ontdekken, ik zie al wel de haartjes van de toppen paars verkleuren. Dit komt echter niet in de buurt van een paars gekleurd bladerdek. Zal deze verkleuring nog komen of zijn mijn plantjes gehandicapt ? Heeft er iemand ervaring met deze plant ? Groeten Retard
  11. Ik heb ze dit jaar ook staan, het lijkt me ook zeer leuk wat ervaringen en verhalen te horen over deze plant.
  12. Hmm naja dan ga ik zeker weer ff een bescheiden kweekje op poten zetten, iemand trouwens een aanrader ? Ik heb vorig jaar oregon rocket gekweekt ( prima plant, rookt heerlijk zacht, middelmatige stoned ) maar wil nu eigenlijk iets met wat meer high er in. Dat zombie zitten in de kroeg vind ik maar niks
  13. Hey, Mn kweek van vorig jaar is nog steeds niet op ( ben geen dagelijkse stoner ), maar toch wil ik wel weer een kweekje zetten voor de leuk, heb er vorig jaar toch wel erg van genoten . Stel dat ik nu nog zaden bestel en laat ontkiemen ben ik dan al te laat of kan het nog prima ?.
  14. @ Kannaz Dat van dat hash maken dacht ik dus ook! lijkt me wel eens leuk om ( onprofessioneel ) te gaan maken. @Weetjes Hoe bedoel op kamer temperatuur laten drogen, ik heb ze al ruim drie weken laten hangen in een donkere schuur die op kamer 22 graden was gestookt met een lucht vochtigheid van 50% Ach ik ben maar gewoon begonnen, en het lukt aardig. Ik heb de eerste plant nu voor de helft geknipt en heb er al 25 gram afgehaald ! dat gaat leuk worden als ik straks alles heb gedaan XD
  15. Hallo ben ik weer even. Ik heb mijn planten in zijn geheel opgehangen, en ze beginnen nu toch echt lekker droog te worden ( ze hangen al ruim 2 weken ). Maar mijn vraag is hoe moet ik ze nou precies gaan knippen. Ik heb alle grote bladeren er afgehaald, maar heb alle kristal rijke kleine blaadjes in de top laten meedrogen en deze zijn nu helemaal omgekruld. Als ik mijn top zou willen gaan knippen, moet ik dan alle kleine thc kristl rijke blaadjes er zo veel mogelijk uitknippen dus het liefst helemaal weg, of moet ik ze afknippen maar dat er nog wel blad tussen zit ,allen dan zeg maar tja afgeknipt Want in princiepe zou ik al het kleine blad er gewoon tussen uit kunnen knippen, maar het lijkt mij dat ik dan de meeste thc ook weg knip, of zie ik dat fout?
×
×
  • Create New...