Jump to content

Backhander

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Backhander

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 02/24/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • AIM
    -
  • MSN
    -
  • Website URL
    http://-
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    -

Profile Information

  • Location
    Brabant
  1. ik zag ergens op internet fotos van mensen die een verticale snee in hun plant maakten en er dan een stokje doorheen stoken. iemand enig idee waar dit goed voor is ?
  2. Weet iemand waar deze zaden verkrijgbaar zijn in nederland? Weet iemand waar deze zaden verkrijgbaar zijn in nederland?
  3. iemand die mij akn helpen met het verwijderen van fotos uit mijn albums? alvast bedankt
  4. ik weet niet of jullie er aan doen, maar vroeger deden we met een paar man, een paar joints roken en dan elkaar shotjes geven op het laatst. iemand goede ervaringen mee? we hadden ooit een holle buis van 1 meter. aan de ene kant iemand zn mond erop, aan de andere kant iemand die m vol shot. vervolgens, degene die hem heeft volgeblazen zn hand erop zetten. dan iemand aan de andere kant goed hard laten zuigen, en dan je hand eraf. is overigens niet aan te raden, mn keel schoot dicht en vervolgens ging ik over mn nek. en geloof mij, over je nek gaan zonder dat je lucht krijgt, is geen pretje
  5. klopt, heb ik ook al heel veel gekeken. maar het bleef me onduidelijk met de kleur van het licht, bij spaarlampen. kon het nergens op het doosje vinden namelijk.
  6. ik had een philips spaarlamp gezien, met een blauwe kleur op het doosje, deze was 18 watt en gaf 100 watt licht. zijn deze lampen geschikt om mee te kweken als ik er 4 gebruik?
  7. Ben vandaag weer eventjes geweest, en morgen weer foto's komen eraan! heb wel vliegtuigen in de buurt gezien...
  8. ongenodigde gasten zal ik niet krijgen, het is 5 minuten klimmen en klauteren voordat je er bent
  9. Beste medekwekers, dit word mijn 2e guerilla kweek, heb dus nog niet al te veel ervaring, toch heb ik er alle vertrouwen in dit jaar! De Spot! Zo zag het eruit toen we aankwamen. heb een mooi plekje gevonden in een dichtbegroeid bos met een hoop kleine boompjes, grond is lekker vochtig met een moslaagje eroverheen. en verderop ligt een riviertje waar water uit gehaald kan worden En zo zag het eruit na een paar uurtjes zweten. Binnenkort ben ik van plan om al het mos weg te harken, of zou ik dit beter zo kunnen laten? en even kijken of er nog wat bomen voor de zon staan, als dat zo is gaan die uiteraard ook om Zaad! Dat zijn ze dan, 10 early girl. en 5 White widow (van vorig jaar). ik krijg ook nog 1 nlx en 1 ww die al wat groter zijn . Binnenkort ook nog even wat slakkenkorrels halen en kippengaas erheen sjouwen. volgend weekend weer een update! Tips zijn altijd welkom !
  10. het is wel vaak met kweken in de maïs, dat de maïs eerder word gehakselt dan dat jij kan oogsten....
  11. Ik ga van de week ff een mooi plekje zoeken, keertje omspitten en harken, ben niet te veel van plan. ik wil er 11 x NLX en 11 x WW neerzetten. waarvan ik hoop 8 vrouwtjes over te houden. dit wordt mn eerste kweek, dus ik hou het heel simpel. en dan hoop ik volgend jaar een grote guerilla te maken. maar voor zomer '09 zijn de plannen dus 11x NLX, 11x WW.
  12. ik heb voor komende guerilla 2009 nog wat zaadjes liggen. ik heb er 20 en hoop dat er 10 vrouwtjes overblijven. maar met de overige 10 mannetjes, daar kan ik eigenlijk niks mee ofwel? want zaadjes hoef ik niet..
  13. dan zal ik is kijken of ik die White Widow zaadjes te ruil aan kan bieden als k wat meer posts heb gehaald.
×
×
  • Create New...