Jump to content

casper019

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About casper019

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Wat zijn autoflowers? maar bij het begin gingen ze perfect - zouden ze dan toen gelijk al niet last moeten hebben van te veel licht snachts?
  2. Hye iedereen, nu heb ik 2 vrouwtjes in potten op balkon. Beide in een vrij grote pot aarde met op de boden van die borrels. Nu gaat het linker vrouwtjes best goed, al heeft die wel een aantal slap hangende bladeren weten jullie wat dat kan zijn? maar het rechter vrouwtje gaat een stuk minder veel gele bladeren en ook krullen de bladeren raar op. Hulp aub??? http://www.wietforum.nl/gallery/album/17233-balkon-vrouwtjes/ zie fotos in album (heb ze vrouwtje 1 en vrouwtje 2 genoemd)
  3. Ok, bedankt voor jullie antwoorden!!! Hoe groot is een gooie pot? ze staat nu in een 7 liter pot (was goed genoeg volgens de growshop) ?? en hoeveel voeding en welke, en hoe vaak raden jullie mij aan mn plant te geven?
  4. Ok, bedankt voor jullie antwoorden!!! Hoe groot is een gooie pot? ze staat nu in een 7 liter pot (was goed genoeg volgens de growshop) ??
  5. ik vind het opzich niet erg als mijn plantje pas in het najaar gaat bloeien (en dus lekker lang en groot is tegen die tijd denk ik??) of zou het niet goed zijn voor binnen planten om zo lang door te groeien?
  6. Ik vroeg me af, ik heb 1 wiet plantje (vrouwtje!) in de zon in mn kamer staan (heb 2 giga ramen waar ze achter staat) ze doet het erg goed en is nu al 50cm zeker ik vroeg me af.. nu ik achter het raam groei.. hoe groot gaat ze worden en wanneer gaat ze bloeien? gaat ze bloeien in het najaar als de dagen korter worden? of heeft ze een bepaald biologisch ritme? Ik vraag me dit af.. omdat de meeste mensen hun binnenplant verduisteren.. iets wat ik niet kan doen
×
×
  • Create New...