Jump to content

Impala1959

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Impala1959

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Limburg
  1. Zou dit iets zijn om NU toe te voegen of juist helemaal niet? ECOstyle vloeibare Plantenvoeding bevat ingrediënten uit plantenzaden geëxtraheerd, waardoor de plant extra energie krijgt. Een plant geeft haar zaden altijd een buffer mee, een soort plantstart met enzymen en hormonen om de wortelontwikkeling, groei en vruchtzetting van het nieuwe plantje te verzorgen. Dat specifieke ingrediënt heeft ECOstyle uit de zaden getrokken en aan de nieuwe vloeibare Plantenvoeding toegevoegd. Naast het extract van zaden, bevat de vloeibare Plantenvoeding een extract van zeewier. Dit bevat met name veel sporen elementen evenals een gebalanceerde hoeveelheid hormonen. Deze elementen zijn belangrijk voor de start van de plant, waardoor de plant langer en beter bloeit.
  2. Wanneer kan ik het beste beginnen met voeding geven? Plantje staat vanaf 7 mei buiten.
  3. Ben nu toch aan het twijfelen om voeding te gaan toepassen, wat zijn er nu de echte voor en/of nadelen ervan?
  4. Ben ik idd ook wel benieuwd naar, word tijd dat de zon weer gaat schijnen
  5. Hier de nieuwe foto`s. Op en/of aanmerkingen zijn altijd welkom. Is nu 40 cm hoog en onderaan 30 cm breed.
  6. Thanks, gaat al een stuk beter nu. Zondag weer tijd voor een foto, getopt en al.
  7. Toch maar ff naar de boerenbond dan maar, hoop wel dat het hier bij blijft. En die mieren die erop zitten, kan dat ook kwaad?
  8. Mieren op mijn plantje, waarschijnlijk dus bladluis Nu heb ik gelezen dat lieveheersbeestjes een oplossing zijn voor dit probleem. Of heeft iemand anders nog ideeen? Want die beestjes gaan zoeken is ook monnikenwerk lijkt me
  9. Maar is er dan ook meer af te halen of is het dan alleen kwalitatief beter? Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is
  10. Thanks Lowryder. Maar voeding geven is dat perse nodig, of alleen voor beter resultaat? Dacht gewoon moeder natuur haar gang te laten gaan namelijk.
  11. Mijn beide buren zijn ervan op de hoogte en vinden het prima ( gelukkig ) Maar ik snap je Mustang. En wat een mooie uitleg ehv-xl heb het nu net gedaan het 6de kroontje eruit, volgende week bij de nieuwe foto is het mss te zien? Moet ik dit vaker doen of juist niet? Die stok had ik gedaan zodat het plantje in het begin iets meer wind zou kunnen verdragen, maar kan idd weg nu. De gaten heb ik in de bodem zitten, ook goed? Mensen, alweer bedankt voor de goede tips SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRR
×
×
  • Create New...