Jump to content

Riangel

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Riangel

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 09/29/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://riangel.deviantart.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Amsterdam
  • Interests
    Hm.<br /><br />-wiet<br />-fotografie<br /><br />- Keesthemad .. HORF! <333
  1. & mocht je dat niet kunnen vinden of kunnen krijgen of whatever, melk verdunnen met water, in je plantenspuit stoppen en op je blaadjes spuiten, pas wel op dat je je toppen niet zeiknat maakt, maar melk heeft vorig jaar extreem goed gewerkt bij mij.
  2. Het feit dat jij een vrouw "wijf" noemt zegt al genoeg.. ( Ja, ik heb gelijk)
  3. Nee, want voor je het weet krijgen jij, Kees & Snorremans ruzie over wie mijn slipje aanmag..
  4. Het zijn juist de jongetjes die raar zijn, niet wij
  5. Vorig jaar heb ik mijn plant ook zo lang als het ging in een kas ( wel in pot ) geprobeerd te kweken, maar onze kas is +/- 180 cm hoog, en ik kreeg al vrij snel problemen omdat de plant helemaal tegen de zijramen en het dak begon te groeien.. ( onze kas loopt schuin af ).. En toen ik hem eruit wou tillen, paste ie bijna niet meer door het deurtje.. dus daar zou ik zeker rekening mee houden...
  6. Jawel, jawel, jawel, Rianne is terug, en uiteraard weer bezig om n00b-van-het-forum-maar-wel-met-de-goede-intenties te worden.. =P Nou hou je vast; daar gaan we: Na mijn uberplant van vorig jaar, waar al met al bijna een kilo wiet vanaf is gekomen, kwam vriendje-lief 3 2 maanden geleden aan met 30 zaadjes waarvan ik nu nog 26 (!) planten van over heb, allemaal ongeveer 20-30 cm hoog, met 5-6-7 internodes.. Probleem word nu een beetje de ruimte die ze langzaam maar zeker in beginnen te nemen, en zou dus graag de eventuele mannetjes druit kicken.. Maar aangezien er nog geen voorbloei is te bekennen word dit lastig, totdat mij vanmiddag iets raars opviel.. ze staan allemaal in een glazen kast, en het rook er behoorlijk naar wiet, na nadere inspectie bleek dat ongeveer de helft wel sterk al naar wiet ruikt, en de rest niet.. wil dit zeggen dat de ruikende plantjes vrouwen zijn? Hoop dat ik reacties mag ontvangen, en voor de green porn liefhebbers, en natuurlijk Kees (kus!) zal ik morgen even een paar mooie fotootjes drop gooien hier..
  7. .. Ook goedemorgen , weten we ook meteen waar jou interesses liggen.
  8. UPDATE! Jezus, wat gaat de tijd snel als je geen flikker uitvoert in je vakantie. Maargoed, Gloentje heeft eerste voorzichtige stapjes in het bloei-proces gezet, en vermaakt zich volgens mij optimaal in de wereld van wiet-maken-voor-Rianne, en zo hoort het ook. Gloentje is misschien ook niet meer de beste naam voor haar, aangezien mijn kleine lieve plantje inmiddels een boom is geworden van 2 meter hoog.. Na de nodige schrik [meeldauw:|, hoera voor melk, echt, wonderspul] vorige week, gaat het weer helemaal optimaal met haar, en zal wel even foto-tje posten vandaag of morgen.
  9. Ik zou idd ook heel ver drom heen graven als dit kan, aarde wegspoelen en dan pas verplaatsen.. & zeker zou ik het niet alleen doen, lijkt me niet echt handig
  10. Angerfist Megamix <3 Hardcore to the bone
  11. hersencelverrotsysteem
  12. Eindconclusie: Het werkt alle drie goed. Had 10 zaadjes, 4 op een schoteltje met keukenrol en een beetje water, 3 in een potje met water, en 3 meteen in stekgrond. De 7 die niet in de grond zaten hadden na 4 dagen mooie worteltjes gekregen, en heb ze net in kleine potjes met gewone aarde gedaan, en de 2 vd 3 die meteen de grond in gingen laten zichzelf ook al voorzichtig zien.. =] 9/10 so far, dus.
  13. Lange Frans & Baas B - Gedoogbeleid Ben totaal geen fan van ze, maar dit is zeker een chill liedje
  14. Hmm.. ik vind m een beetje mannelijk.. =O
  15. Zal jou eens even door je harses heen schieten.
×
×
  • Create New...