Jump to content

Guttierez

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Guttierez

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Middag. Dank voor de reacties. Bram met de dikke reet: Ziet er goed uit die optie. Maar. Mikeh: Mooi topje, inderdaad. Geen maar at all. Heer Kwas: Sjemikalieen, inderdaad een gevaar.Maar. Plantaardigiks: Dank voor de hartverwarmende steun. Maar. Krankzinnige Geleerde: Dank! Ik ga ff kijken. En. Kutjepoep, is het al zo laat? Ik wilde een discussie aanzwengelen, maar jullie moeten nog ff wachten hoor, ik moet weg.
  2. Ja Piet, grapjurk. Sta ik daar bij bijvoorbeeld Corries Dierenwinkeltje en vraag ik naar vogelzaad met Afrikaanse hennepzaadjes erin. Sta ik toch mooi voor lul in Corries Dierenwinkeltje. Maar ik ben de lulligste niet, ik doe het als jij dan ooievaarskuitenvet gaat halen. Kees, je hebt voor een groot deel gelijk. Echter, ik heb dat al een paar keer gedaan en het is toch niet hetzelfde. Het gaat me namelijk niet per se om een laag thc gehalte. Ik vermoed dat ik niemand hier hoef te vertellen dat thc natuurlijk niet de enige bepalende component is. Niemand die ooit in maisbladeren gerolde Malawi Gold of wiet van Zanzibar heeft gerookt vergeet dat snel. Dus blijft mijn vraag staan. Dank voor de reacties, dat wel.
  3. Môgge. Ik ben op zoek naar Afrikaanse wiet. Van die wiet waar je niet zo debiel stoned van wordt. Van die wiet vol met zaadjes en stokkies, zodat je met een krant kan laten zien hoe je met één hand zaad van wiet kan scheiden alsof je goud uit de rivier aan het zeven ben. Van die wiet waar je wel zeven joints per avond van op kan omdattie zo mild is. Die wiet die niemand meer lijkt te willen roken en die daarom nergens meer te vinden is . Dus, lieve vrienden, richt ik me tot jullie in de hoop dat iemand mij verlossing kan bieden met een adres ergens in Rijnmond. En dan niet zomaar een adres hè, zoals 'Hoofdstraat 1' of zo, maar een adres van een shop die Afrikaanse wiet verkoopt. Van die slappe, weetjewel.
×
×
  • Create New...